Potrzebuje pomocy. 4 maja kochałam się z narzeczonym w prezerwatywie, finał był poza pochwą a ja raczej miałam dni niepłodne. Nie stosuje antykoncepcji hormonalnej a po stosunku z prezerwatywą wszystko było ok. Miesiączkuje nieregularnie ale okres powinnam dostać 9 dni temu. Wykonywałam dwa testy ciążowe jeden w południe i drugi następnego dnia rano – oba negatywne. Nie mam też żadnych typowych objawów jak wcześniej przed miesiączka jedynie jest bardzo Delikatny biały luz w małych ilościach. Jestem już umówiona do ginekologa ale dopiero za tydzień. Czy mogę być w ciąży? Co dalej robić?
Ten test ciążowy nastepnego dnia rano to wlasciwie nastepnego dnia po czym?
Po wykonaniu testu z wcześniejszego dnia po południu, nie stosunku. Może źle się określiłam. Seks uprawiałam 4 maja a miesiączkę powinnam dostać 16 maja więc wydaje mi się ze testy powinny coś wykazać bo troche czasu już mineło. A testy robiłam 20 i 21 maja wiem troche to zagmatwane
Ten test ciążowy nastepnego dnia rano to wlasciwie nastepnego dnia po czym?
Nie jesteś w ciąży. Czekaj spokojnie na wizytę u ginekologa.
5 2019-06-27 08:58:14 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-06-27 12:33:03)
Wydaje mi się,że testy ciążowy dają dość wiarygodny wynik. Zawsze można wykonać betę z krwi jeśli są obawy Myślałaś może o innym zabezpieczeniu ? Dla mnie fajna jest spam z spam lepiej nie kusić losu i się zabezpieczać