Negatywny test a ciąża? Proszę o radę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Negatywny test a ciąża? Proszę o radę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Negatywny test a ciąża? Proszę o radę

Potrzebuje pomocy. 4 maja kochałam się z narzeczonym w prezerwatywie, finał był poza pochwą a ja raczej miałam dni niepłodne. Nie stosuje antykoncepcji hormonalnej a po stosunku z prezerwatywą wszystko było ok. Miesiączkuje nieregularnie ale okres powinnam dostać 9 dni temu. Wykonywałam dwa testy ciążowe jeden w południe i drugi następnego dnia rano – oba negatywne. Nie mam też żadnych typowych objawów jak wcześniej przed miesiączka jedynie jest bardzo Delikatny biały luz w małych ilościach. Jestem już umówiona do ginekologa ale dopiero za tydzień. Czy mogę być w ciąży? Co dalej robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Negatywny test a ciąża? Proszę o radę

Ten test ciążowy nastepnego dnia rano to wlasciwie nastepnego dnia po czym?

3

Po wykonaniu testu z wcześniejszego dnia po południu, nie stosunku. Może źle się określiłam. Seks uprawiałam 4 maja a miesiączkę powinnam dostać 16 maja więc wydaje mi się ze testy powinny coś wykazać bo troche czasu już mineło. A testy robiłam 20 i 21 maja big_smile wiem troche to zagmatwane

Lady Loka napisał/a:

Ten test ciążowy nastepnego dnia rano to wlasciwie nastepnego dnia po czym?

4

Nie jesteś w ciąży. Czekaj spokojnie na wizytę u ginekologa.

5 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-06-27 12:33:03)

Wydaje mi się,że testy ciążowy dają dość wiarygodny wynik. Zawsze można wykonać betę z krwi jeśli są obawy smile Myślałaś może o innym zabezpieczeniu ? Dla mnie fajna jest spam z spam lepiej nie kusić losu i się zabezpieczać smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Negatywny test a ciąża? Proszę o radę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024