Hej.
Przychodzę do was z pytaniem.
Współżyłam z partnerem w dni plodne, dokladnie dzien przed teoretyczną owulacją skończył w środku. Piszę teoretyczna bo jeszcze 4 mc temu mialam z nią problem jednak będąc na krwii 2mc temu i potw. Ginekolog zwiastuja ze wszystko wraca do normy i owu jest. Tak więc, skończył w środku w dni plodne.
Przed datą okresu bolały mnie mocno piersi, ale bylo bardzo dużo sluzu gdzie powinno być sucho. Sluz byl bialy ale były go dwa rodzaje, niekiedy lekko lepki a przez większość czasu byl ciagnacy i bolały mnie jajniki, raz prawy raz lewy i tak odzywają się do dzis. To już było dla mnie dziwne bo zawsze był twarogowy i zbity. Na około 2 dni przed okresem przestały bolec mnie piersi. Wczoraj powinnam dostać @ a tu sucho. Wieczorem w srodku zrobilo się mokro ale byl tylko bialy sluz tez ciagnacy i lepki i odrobinka krwii. dzis to samo. Wczoraj byliśmy u rodziny i o 18 zrobilam się strasznie senna( było to dziwne poniewaz odespałam wszystko w święta) Dzis zeobilam test i wyszedl negatywny.
Tylko istotne również jest to ze w trakcie tego cyklu mnie rozłożyło. Wlasnie było mi zimno, bol gardła, zatok, chrypka. Brałam tylko neosine duo i witaminy. Temp od ok 2tyg sie utrzymuje na poz 37.2 -37.6.
I teraz już sama nie wiem co myslec.
Co myślicie o tym kochane babeczki
Ps zawsze mam 23dc. Ostatnie spóźnienie 1 dzien mialam w lipcu, w zeszłym mc mialam dzien krótszy ale nigdy takich objawów
1 2021-12-27 11:06:53 Ostatnio edytowany przez Malinowa033 (2021-12-27 11:11:45)
Skoro test wyszedł negatywny to czekaj na okres. Pewnie przez to przeziębienie się owu przesunęła.
a kiedy wspolzylas? moze ten test za szybko? choc mojej kuzynce tez wyszedl negatywny, a lekarz potwierdzil ciaze.
biorac po uwage, ze mialas problemy z owulacja to mogla tez sie znowu "przesunac".
Zrób badanie z krwi beta - hCG, można je wykonać około 8-10 dni po zapłodnieniu, czyli jeszcze przed datą spodziewanej miesiączki. Skoro miesiączkę powinnaś już dostać, a test ciążowy wyszedł negatywny to beta-hCG da Ci odpowiedź, czy jesteś w ciąży.
Dziewczyny, niby cos tam przyszło. Z zaznaczeniem na " niby " bo jest dużo sluzu tak jakby płodnego czyli przezroczysty i ciagnacy i w tym są skrzepy krwii. Dziwnie duzo energii i pierwszy raz zaczynam okres bez bolu takze to tez dziwne.... zobaczymy vo będzie dalej.
Miala któraś z was taka @? Ze sluz przezroczysty i ciagnacy z krwią ?
a kiedy wspolzylas? moze ten test za szybko? choc mojej kuzynce tez wyszedl negatywny, a lekarz potwierdzil ciaze.
biorac po uwage, ze mialas problemy z owulacja to mogla tez sie znowu "przesunac".
Współżyliśmy
11.12 - z dojściem w środku
12.12 - 2x koniec na zewnątrz ( owu )