Samotne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Samotne

Witam
Moje drogie jeste 34 latka brak kolezanek ktore na co dzien wykozystywaly i zazdroscily a na sam koniec odwrocily dlatego jak macie tak samo milo zwami pogadam i troche bedzie nam lzej w tych trudnych chwilach naszego szarego zycia czekam na was pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotne

A masz rodzinę?

3

czesc
swojej rodziny jeszcze nie mam ale prtnera tak

4

Zapytałam dlatego o rodzinę, bo jak cię zawiodły koleżanki, to dobrze jest się skupić na rodzinie. Masz partnera to już pół sukcesu. A koleżanki nowe pewnie się znajdą. Gorzej jak dziewczyna jest sama bo inne się boją, że im odbije. Bądź mądrzejsza o to doświadczenie, ale nie uprzedzona do następnych, bo to nie sprzyja koleżeństwu.
A minionymi koleżankami się nie przejmuj nie były tego warte.

5

dziekuje za odpowiec z rodzina jak zrodzina czasem jest a z partnerem to typowy chlop ma ine podescie do zycia i wszystkiego
czasem z kims jest dobrze pogadac i posmiac sie z byle czego w trudnych chwilach zycia

6

Iza10 napisał/a:

dziekuje za odpowiec z rodzina jak zrodzina czasem jest a z partnerem to typowy chlop ma ine podescie do zycia i wszystkiego
czasem z kims jest dobrze pogadac i posmiac sie z byle czego w trudnych chwilach zycia

To wlasnie kolezanki raz sa, a raz ich nie ma. To na rodzinie powinno sie opierac (oczywiscie o ile jest tego warta;)) prawdziwa przyjazn podobnie jak fajny chlop rzadko sie zdarza;) zycie!

7

Tak jak pisze Ananasowa rzadko o zrozumienie z partnerem. Faceci myślą inaczej. A z koleżankami często tak bywa prawie zawsze tylko nie raz tego nie widzimy lub przymykamy oko na ich różne zachowania. Pracujesz zawodowo?

8

Czesc
Nie pracuje obecnie nigdziej zajmuje sie i ogarniam domek jeste w trakcie poszukiwania pracy pozdrawiam

9

ananasowa napisał/a:
Iza10 napisał/a:

To wlasnie kolezanki raz sa, a raz ich nie ma. To na rodzinie powinno sie opierac (oczywiscie o ile jest tego warta;)) prawdziwa przyjazn podobnie jak fajny chlop rzadko sie zdarza;) zycie!

tylko szkoda ze jak potrzebuja to wiedza gdzie przyjsc wogole teras ja nie wiem co to sie dzieje z tymi niektorymi ludzmi nie umie zrozumiec

10

Pozdrawiam was kobietki:-)

11

Cóż każą nam kupować coraz więcej, mieć coraz więcej, to koleżanki się nie liczą. Ludzi traktujemy jak obsługę w kawiarni.

12

witam
No niera taka bratnia dusza jet potrzebna ale co zrobic jak sie raz zrazi do ludzi to pozniej ciezko komu kolwiek zaufac

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024