Hey
Szukam osoby psychologa terapete ktory nie zabierze wszystkich moich pieniedzy ale mi pomoze i moze przez internet skype czy cos ? ciezko w holandii o wolny termin a ja potrzebuje pomocy . Nie zabije sie bo jestem za glupia na to ale jeszcze troche i peknie cos we mnie . A ja nie chce zrobic czegos co bede zalowac ....
1 2019-05-20 20:50:33 Ostatnio edytowany przez zakrecona50 (2019-05-20 20:51:00)
A co Ci się dzieje ?
Zapomnialam o tym wpisie co sie dzieje .... Jestem po prostu drama quin , jestem w zwiazku ktorym chyba nie jestem szczesliwa. Nie mam przyjaciol a jak mam jakies znajome nie wiem czy moge ufac im a jak ufam to zawsze odjebie jakas drame co ich odpycham. Jestem po prostu okropna osoba ktora nie powinna byc na tym swiecie.
Znalazlam psychologa ktory chodzilam kilka tygodni i po jakims czasie ona stwierdzila ze nie wie jak mi pomoc z moja depresja.
Jeśli psycholog to może onlajn w Polsce? A w dalszej perspektywie jakas terapia grupowa? (Jest taniej i podobno dobre efekty).
Konkretnie niestety nie moge nikogo polecic. Poza tym nie kazda osoba jest dobra dla kazdego i trzeba sprawdzic samemu.
Jedna rada - pytaj jakie mają kwalifikacje, wykształcenie i w jakim nurcie pracuja (mozesz sobie ocenic czy to jest metoda dla Ciebie)
Dziekuje za rade to jest dobra rada nie pomyslalam nawet o tym.
Przecież w każdej szkole jest psycholog
W szkole ?? ja do szkoly nie chodze