Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał?

Witajcie,

Mam skomplikowana ciężka sytuację osobista, zyciowa. I chciałabym pójść do Aidy Kosojan. Czy ktoś korzystał, czy ona rzeczywistoście jest wiarygodna i można jej wierzyć?
Pozdrawiam serdecznie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał?
samiusienka napisał/a:

Witajcie,

Mam skomplikowana ciężka sytuację osobista, zyciowa. I chciałabym pójść do Aidy Kosojan. Czy ktoś korzystał, czy ona rzeczywistoście jest wiarygodna i można jej wierzyć?
Pozdrawiam serdecznie

Ale my tutaj na forum mamy własną wizjonerkę i zwie się Beyondblackie. smile smile smile

3

Krejzolka82 napisał/a:
samiusienka napisał/a:

Witajcie,

Pozdrawiam serdecznie

Ale my tutaj na forum mamy własną wizjonerkę i zwie się Beyondblackie. smile smile smile

Dziękuję smile a orientujesz się na jakiej zasadzie ona może mi pomóc? Czyta że zdjęć? Pozdrawiam

4 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2021-01-23 15:14:42)

samiusienka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
samiusienka napisał/a:

Witajcie,

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję smile a orientujesz się na jakiej zasadzie ona może mi pomóc? Czyta że zdjęć? Pozdrawiam

Wiem, że kiedyś lata temu wróżyła tutaj na forum, niektórym się sprawdziło.
Wczoraj akurat analizowałam z moim Partnerem wróżbę, którą mi wywróżyła i chyba się sprawdziła. smile smile smile
Chociaż drugą wróżba według mnie nijak się sprawdziła.

Tak sobie pomyślałam czy teraz bym się odważyła na wróżbę i stanowczo wiem, że nie.

Aha i co najważniejsze,  ja nie brałam na poważnie tej wróżby, ot tak zadałam pytanie, ponieważ nadarzyła się okazja.
To była zabawa na forum i tyle.

Naprawdę sądzisz, że ktoś musi Ci pokazać w którą stronę masz iść?
Nie potrafisz sama pokierować swoim życiem?

Jeżeli pójdziesz do wróżki i jakimś cudem to się sprawdzi, nie boisz się, że potem ciągle to będziesz robiła?

Uwierz, niektórzy nawet od wróżenia się uzależniają, potrzebne Ci to będzie?

5

Mnie Blackie wróżyła, że w ciągu roku rozstanę się z partnerem i jej nie wyszło big_smile

Autorko, żadne wróżby nie dzialaja. To zgadywanka. Trzymaj kasę w portfelu zamiast dawac wizjonerom.

6

Bóg zsyła problemy? Bóg rozwiązuje problemy. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024