Witajcie,
Mam skomplikowana ciężka sytuację osobista, zyciowa. I chciałabym pójść do Aidy Kosojan. Czy ktoś korzystał, czy ona rzeczywistoście jest wiarygodna i można jej wierzyć?
Pozdrawiam serdecznie
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie,
Mam skomplikowana ciężka sytuację osobista, zyciowa. I chciałabym pójść do Aidy Kosojan. Czy ktoś korzystał, czy ona rzeczywistoście jest wiarygodna i można jej wierzyć?
Pozdrawiam serdecznie
Witajcie,
Pozdrawiam serdecznie
Ale my tutaj na forum mamy własną wizjonerkę i zwie się Beyondblackie.
samiusienka napisał/a:Witajcie,
Pozdrawiam serdecznieAle my tutaj na forum mamy własną wizjonerkę i zwie się Beyondblackie.
![]()
![]()
Dziękuję a orientujesz się na jakiej zasadzie ona może mi pomóc? Czyta że zdjęć? Pozdrawiam
Krejzolka82 napisał/a:samiusienka napisał/a:Witajcie,
Pozdrawiam serdecznieAle my tutaj na forum mamy własną wizjonerkę i zwie się Beyondblackie.
![]()
![]()
Dziękuję
a orientujesz się na jakiej zasadzie ona może mi pomóc? Czyta że zdjęć? Pozdrawiam
Wiem, że kiedyś lata temu wróżyła tutaj na forum, niektórym się sprawdziło.
Wczoraj akurat analizowałam z moim Partnerem wróżbę, którą mi wywróżyła i chyba się sprawdziła.
Chociaż drugą wróżba według mnie nijak się sprawdziła.
Tak sobie pomyślałam czy teraz bym się odważyła na wróżbę i stanowczo wiem, że nie.
Aha i co najważniejsze, ja nie brałam na poważnie tej wróżby, ot tak zadałam pytanie, ponieważ nadarzyła się okazja.
To była zabawa na forum i tyle.
Naprawdę sądzisz, że ktoś musi Ci pokazać w którą stronę masz iść?
Nie potrafisz sama pokierować swoim życiem?
Jeżeli pójdziesz do wróżki i jakimś cudem to się sprawdzi, nie boisz się, że potem ciągle to będziesz robiła?
Uwierz, niektórzy nawet od wróżenia się uzależniają, potrzebne Ci to będzie?
Mnie Blackie wróżyła, że w ciągu roku rozstanę się z partnerem i jej nie wyszło
Autorko, żadne wróżby nie dzialaja. To zgadywanka. Trzymaj kasę w portfelu zamiast dawac wizjonerom.
Bóg zsyła problemy? Bóg rozwiązuje problemy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Wizjonerka Aida-czy ktoś korzystał?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024