Krystianosik napisał/a:Witam!
Czołem
Krystianosik napisał/a:Zwracam się do Drogich Pań z prośbą o radę.
Panowie też tu są
Krystianosik napisał/a:Tak więc: Co interesuje teraz kobiety w mężczyznach? Nie byłem w poważnym związku od 3 lat (nauka, praca, zainteresowania) i trochę przyrdzewiałem, dlatego poszukuje dobrych dusz które mnie naoliwią i wyklarują trochę temat.
Nie chodzi mi stricte o związki a także o przyjaźnie damsko-męskie ich utrzymanie i pielęgnację, ponieważ nie chcę Dam zanudzić.
Nie chce także zostać jakimś samcem-wyrywaczem, który maksymalizuje skuteczność aby potem zwodzić brać męską jakimiś pokrętnymi technikami o wyniszczających skutkach.
Osobiście wyznaję zasadę zostaw w lepszym stanie niż status quo, którą niestety nie zawsze udaje mi się spełnić 
Czy lepiej teraz pokazywać najpierw tą dobrą, romantyczną naturę, czy raczej niegrzeczną naturę "z pazurkiem"?
Szukam raczej kobiet w równym wieku lub starszych, ponieważ w kontaktach z kobietami młodszymi często spotykałem się ze schematem "napraw mnie" czyli kobiet: z kompleksami, problemami, nałogami, o autodestrukcyjnych zapędach, łatwe do zmanipulowania z których zioną niestabilność emocjonalna i bolesne rozstania (nikt nie mówił, że będzie łatwo ale czasem można bardziej zepsuć, będąc nawet w dobrej wierze
)
Jestem 23-letnim Warszawiakiem jeżeli chodzi o zakres wiekowo-kulturowy.
Odpowiedź jest prosta - TO ZALEŻY. Wyobraź sobie, że kobiet masz na świecie około 3 miliardy. Każda ma w głowie jakiś obraz idealnego partnera.
Jednej spodoba się dany facet, a druga nawet na niego nie spojrzy, dla trzeciej będzie nudziarzem, a czwarta stwierdzi, że w sumie taki przeciętny facet.
Są pewne uniwersalne prawidła
- pewnego siebie, towarzyskość, ekstrawertyzm - zawsze masz dużego plusa u kobiet, jeżeli masz dobrych znajomych, ludzie cię lubią, dobrze dogadujesz się z rodziną. Pozytywnie jesteś odbierany również w sytuacji, gdy potrafisz bez skrępowania poznać nowe osoby i szybko nawiązywać kontakty.
- faceci spędzający czas w domu z reguły NIE SĄ atrakcyjni - staraj się jak najwięcej czasu wychodzić.
- zaradność finansowa. Kobiety nie lubią leniwych facetów. W tym aspekcie z kobietami jest różnie. Niektóre będą wymagać, żebyś po prostu był samodzielny tzn zarabiał tyle, aby samemu się utrzymać (nie żerować na rodzicach), nie żyć od 1 do 1, posiadać jakiś samochód. Inne będą wymagać, abyś miał własne mieszkanie. Dla jeszcze innych możesz być tymczasowo gołodupcem, ale masz mieć plan na stanie się bogatym i go konsekwentnie realizować. Niemniej jednak dla większości wystarczy, żebyś studiował jakiś ambitny kierunek studiów/rozkręcał własny biznes, posiadał prawko/samochód i wynajmował jakiś pokój lub kawalerkę.
- atrakcyjność fizyczna - kobiety lubią zadbanych i wysportowanych facetów(zauważ - nie piszę umięśnionych). Nasterydowane byki rzadko działają na kobiety - w pewnym momencie zbyt duża ilość mięśni działa negatywnie. Bardziej liczy się to, żebyś nie był ulany tylko było widać mięśnie - nie muszą być duże. Oprócz tego warto mieć
- ciekawą fryzurę (praktycznie wszystko inne niż "boki dłuższe boki krótko") - polecam odwiedzić dobrego barbera
- dobrze dopasowane ciuchy, buty (nie chodzi o markę/cene tylko o kolor/rozmiar - wiele facetów nosi za długie / za krótkie rzeczy)
- ładnie pachnące perfumy(byle jakich bym nie kupował, dobry zapach robi wrażenie)
- zdrowe, proste, białe zęby - polecam wybielić/naprostować
- zadbana cera (koniecznie wylecz trądzik jeśli masz, odwiedzaj co jakiś kosmetyczkę)
- Higiena całego ciała 2-3 razy dziennie minimum
Oprócz tego musisz mieć jeszcze jakieś swoje zainteresowania i coś ciekawego do powiedzenia. Przydaje się wiedza ogólna o świecie, znajomość intrygujących ciekawostek/historii.
Krystianosik napisał/a:Aktualnie dobry przyjaciel wprowadza mnie na nowo w trendy i tematy rówieśniczek, ale warto zapytać o zdanie i Płeć Piękną 
Jeżeli twój przyjaciel należy jakiejś organizacji typu PUA, bracia samcy, red pill i inne to odpuść sobie takie rady. Uwierz mi, że tacy znajomi prędzej ci mogą w głowie namieszać niż pomóc. Większość takich facetów ma problemy sama ze sobą, a kobiety potrafią jedynie krzywdzić.
Zdradzę ci teraz KILKA PROSTYCH TRIKÓW, dzięki którym poderwiesz dziewczyny, które ci się podobają(pod warunkiem, że ty też im się spodobasz)
- nie potrzebujesz instrukcji do zdobycia dziewczyny, ani pomocy facetów. Masz to we krwi, jesteś facet, musisz tylko się obudzić.
- wystarczy podejść i zagadać do dziewczyny, która ci się podoba. Podchodzisz, rozmawiasz, jesteś sobą. Żadne tricki nie są potrzebne
- musisz mieć coś ciekawego do powiedzenia, być interesująca osobą
- nie możesz być nieśmiały i się nad sobą użalać, marudzić, przynudzać - to skreśli cię w oczach wielu kobiet, staraj się być pewny siebie lub dążyć do bycia pewnym siebie. Staraj się rozbawiać poznawane kobiety, ale nie do przesady(nie rób z siebie kabareciarza błazna, po prostu bądź pozytywny, uśmiech, żarty itd)
- poznawaj jak najwięcej kobiet i po prostu z nimi ... przebywaj. To jest największy sekret uwodzenia. Trenerzy mnie znienawidzą, ale tak to działa.
Nie musisz każdej napotkanej kobiety traktować jak potencjalnej partnerki. Po prostu musisz poznawać dużo nowych kobiet - nie w celach seksualnych. Poznaj na początek kilkanaście koleżanek i uderzaj do tej, która wpadnie ci w oko.
- nie bądź chujem i nie oszukuj. Jak spotykasz się z jedną to innym podziękuj, nie próbuj bajerować kilka lasek naraz - to się na tobie zemści. Buduj relacje z jedną kobietą, bądź uczciwy
Krystianosik napisał/a:PS2: Jeszcze takie pytania dodatkowe : Jakie zainteresowania wydają się dla Pań interesujące? Kolarstwo to sztampa ale czy wyczynowe też? Czy język francuski wydaje się dla jakiejś z Pań interesujący?
Posłuchaj mnie: jesteś facet czy nie? Nigdy nie staraj się na sile przypodobać kobietę. Twoje pasje są dla siebie. Twoje wybory są dla ciebie. Nigdy nie zmieniaj się pod kobietę, to nie zadziała. Kobiety lubią facetów mających własne zdanie i takich, którzy nie przejmują się zbytnio opinią otoczenia. Oczywiście, możesz sobie układać życie i pasje pod kobiety, ale ile będziesz w stanie grać. Całe życie będziesz aktorzy i udawał pasjonata np: tańca, bo kobiety lubią tancerzy?
Rób to co kochasz dla siebie. Lubisz jazdę na rowerze? To rób to! 90% kobietom się to nie spodoba, ale co cię to obchodzi? Przecież wystarczy, że spodoba się to tej jednej z pośród 10%. Kobieta bardziej cię doceni, gdy będziesz szczery, niż gdybyś całe życie układał pod to, żeby ją zdobyć. Rób to co kochasz i bądź z tego dumny, nawet jeżeli 99% kobiet cię wyśmieje. W końcu trafi się jedna i jej wystarczysz.