Zachowanie faceta po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zachowanie faceta po rozstaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Zachowanie faceta po rozstaniu

Hej, może ktoś z was miał podobny problem i chociaż uda mi się zrozumieć zachowanie mojego byłego.. byliśmy razem prawie rok, nie zawsze było kolorowo, rozstawaliśmy się przez matkę jego dziecka (zabraniała mu kontaktów z dzieckiem jeśli będzie ze mną). W końcu odpuściła i wydawałoby się że wszystko będzie dobrze jednak ostatnia kłótnia doprowadziła do rozstania.. powiedział że się męczy i że ja też się męczę i to nie ma sensu. Jechałam po swoje rzeczy i się przytulaliśmy, oboje nie chcieliśmy żeby to tak się kończyło, takie bardziej rozstanie z rozsądku.. chciałam żeby powiedział że mam nie wracać i to zrobię to nie mogło mu to przejść przez gardło i jedynie się we mnie wtulał żeby zakryć łzy w oczach.. następnego dnia był oschły i powiedział że go trzymam w naszym mieście i nie może się rozwijać.. gdzie prawda jest to że został ze względu na dziecko. Ważne jest to że pracujemy razem i od naszego ostatniego spotkania poza pracą w niej dogadujemy się świetnie.. rozmawiamy, opowiada co robił jak miał dzień wolny (nie pytam, sam opowiada) wygłupiamy się i tak naprawdę nic nie zmieniło się w naszym zachowaniu od rozstania jednak powiedział że nic już nie czuje. Choć byłam z nim długo i widziałam go podczas rozstania i jego zachowanie pokazuje co innego.. dzisiaj dodatkowo zablokował mnie na portalach choć nie pisałam do niego i nie dzwoniłam , wcześniej też tak robił 'zeby go nie kusiło'.. powiedzcie mi jak rozumieć jego zachowanie bo się gubię.. kocham go i chciałabym z nim znowu być i nie dać jego byłej nas znowu poróżnić ale nie wiem jak do niego dotrzeć ..  po co to blokowanie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zachowanie faceta po rozstaniu

Facet jest dorosły ale zachowuje się jak małolat. Dziecko i była kobieta nie muszą być przeszkodą w ułożeniu sobie życia na nowo. On najwidoczniej tego nie potrafi. A jego zachowanie w stosunku do Ciebie? Totalna porażka.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zachowanie faceta po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024