zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Temat: zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?

Witam Serdecznie  .Postanowiłam że założę tutaj wątek bo mam lekki problem z nowo poznanym facetem i mam nadzieje że ktoś tutaj będzie w stanie mi pomóc .Widzieliśmy się trzy razy -nasz kontakt między tymi spotkaniami był zawsze regularny ,rozmawialiśmy praktycznie dzień w dzień .W moim odczuciu była między nami chemia, facet mi przypadł do gusty mieliśmy podobny gust muzyczny i kinowy  ,było dużo śmiechu i żadnych drętwych niezręcznych sytuacji .Po ostatnim spotkaniu gdy odwiózł mnie do domu -rzucił jakąś aluzje że następnym razem (wybierzemy się tutaj i tutaj ..) więc wychodziłam z założenia że chęci co do dalszego rozwoju tej znajomość są z obu stron inicjował kontakt fizyczny głaskał PO Glowie calował w policzek łapał za reękę  odebrałam to jednoznacznie ze  zapowiada sie fajna znajomość potem nie odzywał sie do mnie przez dwa dni ( o dziwo)
wiec ja odezwałam sie pierwsza (wychodząc z założenia że facet oczekuje inicjatywy z mojej strony ) on OD RAZU zaproponował kolejne spotkanie więc ja ucieszona ze jednak jest zainteresowany zgodziłam się i umówiliśmy się wstępnie na przyszły tydzień Potem znowu była ta wymowna cisza przez dwa dni już wtedy w ogóle nie rozumiałam o co biega temu gościowi -po tym czasie 3 dnia odezwałam się znowu y pytaniem czy nasze spotkanie jest aktualne .O dziwo stwierdził ze TAK ? ale mimo tego czułam ze cos ie gra  był chłodny ,odpisywał zdawkowo
,był zdystansowany ..a ze ja jestem raczej dość bezpośrednia to spytałam się chłopa co jest grane ?  stwierdził ze wszystko jest w porządku i po prostu nie lubi pisać na czacie(fb ) ..(chociaż wcześniej jakoś nie miał z tym problemu )

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi ? ja oczywiście nie zamierzam sie już do niego odzywac ,zrobiłam to dwa razy i czuje podskórnie że facet chyba nie jest mna zainteresowany ale umawia się jedynie z braku laku czy jako jakieś koło zapasowe? nie mam pojęcia.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez T-28 (2017-02-12 00:03:40)

Odp: zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?

Obawiam się, że w tle jest jakaś inna dziewczyna - może była, może jakaś niedoszła, może też świeżo poznana... W każdym razie na tej innej zależy mu bardziej. Tylko ma niepewną sytuację i nie wie, jak się rozwinie.

To, że dotykał, o niczym nie świadczy. Na tę chwilę mu pasowałaś, bo był nastrój chwili, ale nie oznacza to automatycznie chęci pogłębiania relacji. Ludzie potrafią się całować na pierwszej randce, potrafią się ze sobą przespać, ale chęć kontynuacji relacji to inna para kaloszy. To znaczy nie twiedzę, że gość nie chce kontynuować z Tobą znajomości, ale podejrzewam, że jest jeszcze jakaś inna dziewczyna w tle.

3

T-28 napisał/a:

Obawiam się, że w tle jest jakaś inna dziewczyna - może była, może jakaś niedoszła, może też świeżo poznana... W każdym razie na tej innej zależy mu bardziej. Tylko ma niepewną sytuację i nie wie, jak się rozwinie.

To, że dotykał, o niczym nie świadczy. Na tę chwilę mu pasowałaś, bo był nastrój chwili, ale nie oznacza to automatycznie chęci pogłębiania relacji. Ludzie potrafią się całować na pierwszej randce, potrafią się ze sobą przespać, ale chęć kontynuacji relacji to inna para kaloszy. To znaczy nie twiedzę, że gość nie chce kontynuować z Tobą znajomości, ale podejrzewam, że jest jeszcze jakaś inna dziewczyna w tle.

No wiem że mamy takie czasy -ja bardziej patrzę pod Siebie -gdy ja robię coś takiego pod względem drugiej osoby -to dla mnie wszystko jest jasne . No ale fakt facet może inaczej podchodzić do sprawy .Dam sobie  spokój -nie potrafię sobie nawet wyobrazić ze będę konkurować o faceta z inna laską to upokarzające.

4

Wygląda to na wycofywanie się ze znajomości. I zastanawia mnie ten czat - to była jedyna Wasza forma komunikowania się?

5

SonyXperia napisał/a:

Wygląda to na wycofywanie się ze znajomości. I zastanawia mnie ten czat - to była jedyna Wasza forma komunikowania się?

Nie. Mamy jeszcze telefony -ale aktualnie mam swojego  w naprawie.

6

A ja uważam, że wcale nic nie świadczy o innej dziewczynie. Niezbyt wiem, po czym to zostało wywnioskowane. Oczywiście może i coś w tym jest ale sytuacja wcale nie jest bardziej prawdopodobna od 30 innych potencjalnych wytłumaczeń tongue
Ja bym założyła, że coś się może u niego w życiu wydarzyło, co wpływa mu tak negatywnie na nastrój - jakaś kłótnia, gorsze dni w pracy, jakiś problem. Nie znacie się tak znowu dobrze więc ma prawo nie chcieć się z jakichś tam zmartwień zwierzać. Dobrą oznaką jest, że dalej chce się spotkać i w mojej opinii powinnaś się na to spotkanie udać smile A jego dziwne zachowanie spokojnie można zwalić na chwilowy spadek nastroju spowodowany jakimś problemem. Powód do zmartwień będziesz miała gdy na/po spotkaniu wyczujesz dziwną atmosferę między wami i coś konkretnego Cię zaniepokoi.

7

Typowe zachowanie faceta:

Poznałem niedawno dziewczynę. Umówiliśmy się na randkę w zeszłą niedzielę. Jakiś tam spacer, potem knajpa, zaczęliśmy się całować, była chętna, a jak jak to facet, do dzieła. Później pisała mi SMSy - odpisywałem. Czy chcę z nią kontynuwać znajomość? I tu mamy problem, bo w głowie siedzi mi inna i ta inna jest fajniejsza jak dla mnie. Coś się z tą inną wykrzaczyło po drodze, ale i tak jest fajniejsza.

I teraz pytanie - chcę rozwijać znajomość z tą nowo poznaną czy nie? Otóż sam sobie muszę na nie odpowiedzieć i jeszcze nie odpowiedziałem.

Tylko nie ma co obwiniać facetów, bo to działa w obie strony - spotykane zwłaszcza na portalach randkowych, gdzie kobiety piszą, że poszukują miłości, a jak co do czego przyjdzie, to szybko wychodzi, że próbowały zapomnieć o jakimś  byłym czy niedoszłym. Tak po trzeciej randce to wychodzi, a po drodze to i popieścić się można, ale to o niczym nie swiadzczy, ot nastrój chwili był smile

8

jjbp napisał/a:

A ja uważam, że wcale nic nie świadczy o innej dziewczynie. Niezbyt wiem, po czym to zostało wywnioskowane.

Po tym, że jestem facetem i znam temat z autopsji.

9

T-28
Myślę że masz racje ...pytanie tylko spotkać się z nim jeszcze raz ,zaryzykować ...czy nie ..

nie wiem

10

Natashaa21 napisał/a:

T-28
Myślę że masz racje ...pytanie tylko spotkać się z nim jeszcze raz ,zaryzykować ...czy nie ..

nie wiem

A co tracisz? Raptem po 3 spotkaniach. Bez przesady.

11

Natashaa21 napisał/a:

T-28

nie wiem

Spotkać się. Mimo wszystko warto dać sobie szansę, bo może jednak nie o inną dziewczynę chodzi tylko o co innego? Podałem powód całkiem prawdopodobny, ale może się mylę i może wcale nie jest tak źle.

12

Ja bym nie przesądzał spraey, tylko poczekał do spotkania, zobaczysz z jakim entuzjazmem będzie je planował to Ci trochę rozjaśni sprawę.

13 Ostatnio edytowany przez jjbp (2017-02-12 00:33:56)

T-28 napisał/a:
jjbp napisał/a:

A ja uważam, że wcale nic nie świadczy o innej dziewczynie. Niezbyt wiem, po czym to zostało wywnioskowane.

Dalej tego nie kupuje. To, co opisała autorka może się równać obecności innej laski w jego życiu ale może też być wynikiem paru innych rzeczy. Sugerujesz że zawsze jak chwilowo nie macie czasu/chęci dużo pisać to macie na oku inną?? Przecież powiedział, że się z autorką spotka. Dopóki nic więcej z sytuacji nie wyniknie to nie ma wcale pewności o co chodzi.
Ja rozumiem, jakby ktoś zasugerował taki rozwój wydarzeń ale nie że w mig tu wszyscy to uznali za prawdę najświętszą i jedyną opcję.

14

jjbp napisał/a:
T-28 napisał/a:
jjbp napisał/a:

Dalej tego nie kupuje. To, co opisała autorka może się równać obecności innej laski w jego życiu ale może też być wynikiem paru innych rzeczy. Sugerujesz że zawsze jak chwilowo nie macie czasu/chęci dużo pisać to macie na oku inną?? Przecież powiedział, że się z autorką spotka. Dopóki nic więcej z sytuacji nie wyniknie to nie ma wcale pewności o co chodzi.
Ja rozumiem, jakby ktoś zasugerował taki rozwój wydarzeń ale nie że w mig tu wszyscy to uznali za prawdę najświętszą i jedyną opcję.

Ależ ja sam nie twierdzę, że jest to jedyna opcja. Piszę, że jest to opcja prawdopodobna.

15

T-28 napisał/a:

Sz. Panie, doceńcie - macie modelowego faceta, wszyscy maja tak jak on. Podobno mają jego model w Sevres ustawić (obok modelu metra) jak wzorzec mężczyzny.

A poważniej, rozmyślania faceta: może bym i z tą laską spróbował, ale jakaś natrętna jest, esemesiki, czaciki, a ja ani czasu, ani ochoty na to nie mam. Spotkamy się, to będę tylko dla niej, a teraz mam inne zajęcia. Czy normalna kobieta nie może zająć się sobą?

16 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-02-12 00:41:18)

Natashaa21 napisał/a:

facet chyba nie jest mna zainteresowany ale umawia się jedynie z braku laku czy jako jakieś koło zapasowe?

Ja stawiam na to rozwiązanie. Niekoniecznie musi być ktoś inny w tle - ale może, to jednak nie zmienia faktu, że facet zainteresowany nie jest.

EeeTam napisał/a:

A poważniej, rozmyślania faceta: może bym i z tą laską spróbował, ale jakaś natrętna jest, esemesiki, czaciki, a ja ani czasu, ani ochoty na to nie mam. Spotkamy się, to będę tylko dla niej, a teraz mam inne zajęcia. Czy normalna kobieta nie może zająć się sobą?

A ta, panna ma czekać miesiąc, aż pan łaskawie znajdzie chwilę w grafiku. Gdyby ustalili konkretny termin następnego spotkania, to bym się z tym zgodziła. Ale ustalili wstępnie. Więc ona też może mieć inne plany i pytać, czy spotkanie aktualne.

17

EeeTam napisał/a:
T-28 napisał/a:

Sz. Panie, doceńcie - macie modelowego faceta, wszyscy maja tak jak on. Podobno mają jego model w Sevres ustawić (obok modelu metra) jak wzorzec mężczyzny.

Poważnie ? Dwie wiadomość z czego jedna tylko po to żeby pokazać facetowi ze jestem zainteresowana ( bo wcześniej tylko on inicjował wszystko ) już zajeżdżają o desperacje? no to ja już nie wiem jak mam się zachowywać szczerze mówiąc.

18

EeeTam napisał/a:
T-28 napisał/a:

Ale w ubraniu mam stać czy w stroju Adama? Bo ja nic nie wiem smile

19

T-28 napisał/a:
EeeTam napisał/a:
T-28 napisał/a:

Ale w ubraniu mam stać czy w stroju Adama? Bo ja nic nie wiem smile

Daj fotę na forum w stroju Adama, to ewentualnie Cię do Sevres polecimy tongue Albo i nie big_smile

20

Natashaa21 napisał/a:
EeeTam napisał/a:
T-28 napisał/a:

Poważnie ? Dwie wiadomość z czego jedna tylko po to żeby pokazać facetowi ze jestem zainteresowana ( bo wcześniej tylko on inicjował wszystko )

A może tu jest pies pogrzebany?

21

Natashaa21 napisał/a:

Poważnie ? Dwie wiadomość z czego jedna tylko po to żeby pokazać facetowi ze jestem zainteresowana ( bo wcześniej tylko on inicjował wszystko ) już zajeżdżają o desperacje? no to ja już nie wiem jak mam się zachowywać szczerze mówiąc.

Nie miałem na myśli desperacji. Po prostu - są ludzie, którzy lubią kontakty przez komunikatory i są tacy, którzy nie lubią. Wstępnie się umówił, na szczegóły jest czas. Z Twojej strony inicjatywa jest żadna, a on ma nadskakiwać...

22

EeeTam napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Nie miałem na myśli desperacji. Po prostu - są ludzie, którzy lubią kontakty przez komunikatory i są tacy, którzy nie lubią. Wstępnie się umówił, na szczegóły jest czas. Z Twojej strony inicjatywa jest żadna, a on ma nadskakiwać...

Wcześniej bardzo lubił kontakt przez komunikator bo pisał z nich .. Zmienił zdanie rozumiem?
No i jak żadna inicjatywa.? cały czas do faceta wypisuje . ;///

23

SonyXperia napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:
EeeTam napisał/a:

Poważnie ? Dwie wiadomość z czego jedna tylko po to żeby pokazać facetowi ze jestem zainteresowana ( bo wcześniej tylko on inicjował wszystko )

A może tu jest pies pogrzebany?

Też o tym myślałam ale potem jak odezwałam się do niego  pierwsza `rozmawialiśmy o filmie.. i wtedy jeszcze rozmawiał ze mną bardzo sympatycznie .to mu powiedziałam ze atmosfera była fajna i w ogóle. Pisze raz drugi ..czuje ze on ma wyjebane. a ja głupa z siebie robię.

24

Natashaa21 napisał/a:

Wcześniej bardzo lubił kontakt przez komunikator bo pisał z nich .. Zmienił zdanie rozumiem?

Zaraz, zaraz - powiedział, że lubi? Wiesz, dla mnie ta sytuacja jest o tyle zrozumiała, że nie znoszę pisania esemesów, maili itp. Nawet za rozmowami telefonicznymi nie przepadam - wolę wsiąść w auto i nawet 200 km zrobić, pogadać na żywo. Ale to nie znaczy, że nigdy i z nikim nie rozmawiam. Odnoszę wrażenie, że im człowiek dla mnie ważniejszy, tym bardziej nie lubię kontaktów za pośrednictwem komunikatorów. Nie wiem dlaczego, może z obawy, żeby nie stało się to moim obowiązkiem big_smile

Natashaa21 napisał/a:

Teraz jesteście umówieni na 4 spotkanie. Wszystkie z jego inicjatywy. Ty nie wykazujesz żadnej, Ty tylko zadek zawracasz na czacie.

25

EeeTam napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Zaraz, zaraz - powiedział, że lubi? Wiesz, dla mnie ta sytuacja jest o tyle zrozumiała, że nie znoszę pisania esemesów, maili itp. Nawet za rozmowami telefonicznymi nie przepadam - wolę wsiąść w auto i nawet 200 km zrobić, pogadać na żywo. Ale to nie znaczy, że nigdy i z nikim nie rozmawiam. Odnoszę wrażenie, że im człowiek dla mnie ważniejszy, tym bardziej nie lubię kontaktów za pośrednictwem komunikatorów. Nie wiem dlaczego, może z obawy, żeby nie stało się to moim obowiązkiem big_smile

Natashaa21 napisał/a:

Teraz jesteście umówieni na 4 spotkanie. Wszystkie z jego inicjatywy. Ty nie wykazujesz żadnej, Ty tylko zadek zawracasz na czacie.

rozumiem ze już się nie odzywać i czekać na jego ruch ?

26 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2017-02-12 01:26:54)

Natashaa21 napisał/a:

Dla mnie jeśli sam się nie odzezwie i nie doprecyzuje kiedy to spotkanie, to znaczy, że jest niezainteresowany. I tak szczerze, gdybym ja musiał czwarty raz wychodzić z inicjatywą spotkania, to tego spotkania już by nie było.

27

Pan z serii: do trzech razy sztuka. "Sztuki" za trzecim razem nie było więc nara i stąd ochłodzenie. Ale nie przejmuj się. Gdyby była "sztuka" za trzecim razem, to byś go już nie zobaczyła. Tak czy siak byłaby to bardzo przelotna znajomość wink big_smile

28

Klio napisał/a:

Pan z serii: do trzech razy sztuka. "Sztuki" za trzecim razem nie było więc nara i stąd ochłodzenie. Ale nie przejmuj się. Gdyby była "sztuka" za trzecim razem, to byś go już nie zobaczyła. Tak czy siak byłaby to bardzo przelotna znajomość wink big_smile

Wiesz co ,tą opcje wykluczam na bank .Owszem inicjował  jakiś kontakt fizyczny między nami ale nie było w tym domieszki seksualność ,przynamniej ja tego nie wyczułam .

29

Jeśli mężczyzna był Tobą zainteresowany a nagle z dnia na dzień coś się zmienia bez znaczącego powodu...to możliwe, że w grę wchodzi inna kobieta. Na Twoim miejscu bym się wycofała, nie odzywała i czekała na Jego ruch. Zdystansowałabym się do tej relacji, nie angażowała tylko obserwowała. Ale myślę, że wszystko samo wyjdzie na jaw smile

30

EeeTam napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Dla mnie jeśli sam się nie odzezwie i nie doprecyzuje kiedy to spotkanie, to znaczy, że jest niezainteresowany. I tak szczerze, gdybym ja musiał czwarty raz wychodzić z inicjatywą spotkania, to tego spotkania już by nie było.

Wiesz co w sumie już sam doprecyzował spotkanie .Powiedział gdzie się wybierzemy ,co będziemy robili ,o której godzinie miej więcej się spotkamy. Ale  odzywać się już nie zamierzam -bo nie będę się pchać tam gdzie mnie nie chcą.

31

Wygląda to na modelowe uwodzenie ale nie wyklucza poważnych zamiarów ze strony tego faceta Ty udowodniłaś że jesteś mocno zainteresowana i idziesz do niego jak po szynach tramwajowych Najlepszym rozwiązaniem będzie danie m u mini kosza w ostatniej chwili naval i nie pójdź na to spotkanie ,zobaczysz jaka będzie jego reakcja i czy dalej będzie zainteresowany kontynuowaniem znajomości Tym razem Ty nie dzwonisz i czekasz na jego reakcję 2- 3 dni, dalej należałoby zacząć pisać scenariusz. Mam pytanie: czy miałaś od niego jakieś oznaki szacunku? Podaj jakieś przykłady.

32

jesteś męski napisał/a:

Wygląda to na modelowe uwodzenie ale nie wyklucza poważnych zamiarów ze strony tego faceta Ty udowodniłaś że jesteś mocno zainteresowana i idziesz do niego jak po szynach tramwajowych Najlepszym rozwiązaniem będzie danie m u mini kosza w ostatniej chwili naval i nie pójdź na to spotkanie ,zobaczysz jaka będzie jego reakcja i czy dalej będzie zainteresowany kontynuowaniem znajomości Tym razem Ty nie dzwonisz i czekasz na jego reakcję 2- 3 dni, dalej należałoby zacząć pisać scenariusz. Mam pytanie: czy miałaś od niego jakieś oznaki szacunku? Podaj jakieś przykłady.

Jestem zainteresowana -więc to okazałam ,bardzo bardzo ! rzadko zdarza mi się spotkać kogoś z kim dobrze spędzam czas i czuje  lekką mięta w tak krótkim etapie znajomość .Nawet moje poprzednie relacje które kończyły się związkiem nie był tak intensywnie naiskrzone przez pierwsze spotkania. Więc mogę trochę przejąć pałeczkę -jeśli wiem ze to jest tego warte.

Oczywiście więcej już żadnych kroków nie podejmuje -bo wyszłam już poza strefę swojego komfortu  w tym momencie i czułabym się  z tym źle.

Wiesz facet jest bardzo spokojny i opanowany ,szarmancki -byliśmy w restauracji odwiesił mój płaszcz, otwierał i przepuszczał w drzwiach .,takie podstawie męskie gesty .

Też przeszło mi przez myśl że on mną manipuluje jakimiś gierkami -pytał się mnie czy czytałam poradniki damsko -męskie i co myślę o książkach typu `dlaczego mężczyźni kochają zołzy.

33

Najwyraźniej facet zna się bardzo dobrze na gierkach damsko-męskich dlatego próbował sprawdzić czy Ty coś na ten temat wiesz W moim mniemaniu i zapewne jego nie wiesz nic na ten temat dlatego z jego strony to nie koniec gry jeszcze będzie próbował Cię nękać dlatego że jesteś lekko zauroczona nim Nie wierzę że jeśli wyśle Ci jakiś atomowy SMS nie będziesz w stanie się oprzeć Pomimo tego że prowadzi z tobą dziwną dla Ciebie grę to nie wyklucza ona że mógłby być dobrym facetem a tylko naczytał się różnych książek które nakazują określony sposób działania w kontaktach damsko-męskich On ma prawdopodobnie wiedzę którą zdobył w ciągu ostatnich kilku miesięcy albo lat Natomiast Ty nie jesteś w stanie w krótkim czasie nadrobić tej wiedzy by mu dorównać w grze żeby dobrze poprowadzić to tak zwane przeciąganie liny albo ściganie króliczka dlatego zalecam szczególną rozwagę i ostrożność. Czy były jakieś oznaki szacunku wobec ciebie?

34

jesteś męski napisał/a:

Najwyraźniej facet zna się bardzo dobrze na gierkach damsko-męskich dlatego próbował sprawdzić czy Ty coś na ten temat wiesz W moim mniemaniu i zapewne jego nie wiesz nic na ten temat dlatego z jego strony to nie koniec gry jeszcze będzie próbował Cię nękać dlatego że jesteś lekko zauroczona nim Nie wierzę że jeśli wyśle Ci jakiś atomowy SMS nie będziesz w stanie się oprzeć Pomimo tego że prowadzi z tobą dziwną dla Ciebie grę to nie wyklucza ona że mógłby być dobrym facetem a tylko naczytał się różnych książek które nakazują określony sposób działania w kontaktach damsko-męskich On ma prawdopodobnie wiedzę którą zdobył w ciągu ostatnich kilku miesięcy albo lat Natomiast Ty nie jesteś w stanie w krótkim czasie nadrobić tej wiedzy by mu dorównać w grze żeby dobrze poprowadzić to tak zwane przeciąganie liny albo ściganie króliczka dlatego zalecam szczególną rozwagę i ostrożność. Czy były jakieś oznaki szacunku wobec ciebie?

Ale ja nie chce się uczuć żadnych dziwnych taktyk żeby mu w czymkolwiek dorównywać. ! Czy bawić się w ściganie króliczka albo przeciąganie liny . Tylko normalnej relacji gdzie jest obustronne zainteresowanie i chęci do rozwoju dalszej znajomość. Wszystko powinno wychodzić naturalnie -napisze do mnie -spotkam się z nim ,zobaczę jak będzie się zachowywał ,a jeśli w dalszym ciągu zauważę że zachowuje się jak pajac to oleje całą sprawę. Facet ma 34 lata i wydaje się w miarę inteligentny

Nie wiem o jakie oznaki pytasz .

35

jesteś męski napisał/a:

Mnie też zalatuje to tzw. uwodzeniem. Nie znoszę takich manipulacji. Ja w takiej sytuacji dałabym sobie spokój. Albo się szanujemy i traktujemy poważnie, albo szkoda na głupoty czasu i nerwów.

36

Jeśli zależy Ci na czymś trwałym to musisz mocno wyhamować, żeby nie okazać się łatwą zdobyczą dla tego faceta .Kobieta silnie zaangażowana emocjonalnie (chemia )staje się łatwa do manipulowania .Jeżeli facet zastosował do tej pory tylko metody uwodzenia (dotyk, rozśmieszanie, komplementy ,uśmiech, wspólne tematy ,porozumienie na poziomie emocjonalnym) i nie zachowywał się w ogóle naturalnie to prawdopodobnie chce Cię tylko uwieść .Zakładaj, że chce Cię tylko uwieść i bądź bardzo ostrożna!

37

jesteś męski napisał/a:

Jeśli zależy Ci na czymś trwałym to musisz mocno wyhamować, żeby nie okazać się łatwą zdobyczą dla tego faceta .Kobieta silnie zaangażowana emocjonalnie (chemia )staje się łatwa do manipulowania .Jeżeli facet zastosował do tej pory tylko metody uwodzenia (dotyk, rozśmieszanie, komplementy ,uśmiech, wspólne tematy ,porozumienie na poziomie emocjonalnym) i nie zachowywał się w ogóle naturalnie to prawdopodobnie chce Cię tylko uwieść .Zakładaj, że chce Cię tylko uwieść i bądź bardzo ostrożna!

Wiesz co ..na następne spotkanie zaprosił mnie na baseny ,do spa ..takie tam pierdoły .I będę w stroju kąpielowym ..i jakoś bardzo mu zależy na tych wodach ( a ja jestem pewna że raczej nie z tego powodu żeby tylko sobie ze mną w wodzie popluskać ) Rozumiem że jeżeli będzie próbował się do mnie przystawiać (próbować całować itp. ) to go wyhamować ?

38

Nie! Musisz storpedować ten pomysł z basenem.Jak zacznie Cię dotykać ,co jest nieuniknione w basenie ,będziesz bezbronna i padniesz jak mucha. Wymiksuj się z tego pomysłu i na przykład w zamian zaproponuj mu wspólne zakupy ,na których on będzie musiał wykazać się cierpliwością .A poza tym chodzi o to ,żeby on nie mógł zastosować zbyt wielu technik uwodzenia wobec Ciebie .Tylko w ten sposób ocenisz jego prawdziwe zamiary -on powinien Cię poznawać a nie uwodzić!

39

Natashaa21 napisał/a:

Witam Serdecznie  .Postanowiłam że założę tutaj wątek bo mam lekki problem z nowo poznanym facetem i mam nadzieje że ktoś tutaj będzie w stanie mi pomóc .Widzieliśmy się trzy razy -nasz kontakt między tymi spotkaniami był zawsze regularny ,rozmawialiśmy praktycznie dzień w dzień .W moim odczuciu była między nami chemia, facet mi przypadł do gusty mieliśmy podobny gust muzyczny i kinowy  ,było dużo śmiechu i żadnych drętwych niezręcznych sytuacji .Po ostatnim spotkaniu gdy odwiózł mnie do domu -rzucił jakąś aluzje że następnym razem (wybierzemy się tutaj i tutaj ..) więc wychodziłam z założenia że chęci co do dalszego rozwoju tej znajomość są z obu stron inicjował kontakt fizyczny głaskał PO Glowie calował w policzek łapał za reękę  odebrałam to jednoznacznie ze  zapowiada sie fajna znajomość potem nie odzywał sie do mnie przez dwa dni ( o dziwo)
wiec ja odezwałam sie pierwsza (wychodząc z założenia że facet oczekuje inicjatywy z mojej strony ) on OD RAZU zaproponował kolejne spotkanie więc ja ucieszona ze jednak jest zainteresowany zgodziłam się i umówiliśmy się wstępnie na przyszły tydzień Potem znowu była ta wymowna cisza przez dwa dni już wtedy w ogóle nie rozumiałam o co biega temu gościowi -po tym czasie 3 dnia odezwałam się znowu y pytaniem czy nasze spotkanie jest aktualne .O dziwo stwierdził ze TAK ? ale mimo tego czułam ze cos ie gra  był chłodny ,odpisywał zdawkowo
,był zdystansowany ..a ze ja jestem raczej dość bezpośrednia to spytałam się chłopa co jest grane ?  stwierdził ze wszystko jest w porządku i po prostu nie lubi pisać na czacie(fb ) ..(chociaż wcześniej jakoś nie miał z tym problemu )

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi ? ja oczywiście nie zamierzam sie już do niego odzywac ,zrobiłam to dwa razy i czuje podskórnie że facet chyba nie jest mna zainteresowany ale umawia się jedynie z braku laku czy jako jakieś koło zapasowe? nie mam pojęcia.

Może jest tak, że potrzebuje kilku dni luzu, może zastanawia się nad Waszą znajomością. Możliwe, że za bardzo dałaś mu do zrozumienia, że Ci zależy i zwyczajnie wystraszył Cię, że może Cię zranić. Może była napisała: "co tam?", a może jest jakaś inna dziewczyna, jak już ktoś tutaj wcześniej pisał. Opcji jest wiele i można się zastanawiać.

Wiem jedno, w takich relacjach jakiekolwiek zachwianie równowagi może kończyć się własnie w ten sposób.

Moja rada: nie pisz do niego przez jakiś czas pierwsza, zdystansuj się. Kiedy zobaczy, że masz życie poza nim, może sam się odezwie. Wydaje mi się, że byłaś zbyt dostępna. Ja też ostatnio miałem taki sam problem.

40

lukas25 napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Może jest tak, że potrzebuje kilku dni luzu, może zastanawia się nad Waszą znajomością. Możliwe, że za bardzo dałaś mu do zrozumienia, że Ci zależy i zwyczajnie wystraszył Cię, że może Cię zranić. Może była napisała: "co tam?", a może jest jakaś inna dziewczyna, jak już ktoś tutaj wcześniej pisał. Opcji jest wiele i można się zastanawiać.

Wiem jedno, w takich relacjach jakiekolwiek zachwianie równowagi może kończyć się własnie w ten sposób.

Moja rada: nie pisz do niego przez jakiś czas pierwsza, zdystansuj się. Kiedy zobaczy, że masz życie poza nim, może sam się odezwie. Wydaje mi się, że byłaś zbyt dostępna. Ja też ostatnio miałem taki sam problem.

Pewnie masz racje ,możliwość jest wiele -nie ma sensu analizować każdego jego kroku i się zadręczać myślami co poszło nie tak i dlaczego tak się zachowuje.  Na spotkaniach byłam sobą ,taka jaka jestem bez żadnych udziwnień i ubarwień. Jeśli mimo tego nie odezwie się więcej to widocznie -to nie jest ten facet.

41

Chyba nie dojdzie do  żadnego czwartego spotkania ,dzisiaj wieczorem mieliśmy się widzieć ..ale do tej pory się do mnie nie odezwał. masakra.

Co jest ze mną nie tak? zawsze jak jakiś facet mi się spodoba , niczego mu nie brakuje ,czuje tą chemię - chce go bliżej poznać -to on mnie nie chce ?
a interesują się mną tylko Ci do których mnie nie ciągnie. Uważam się za atrakcyjną kobietę, mam dobrą pracę ,cały czas się kształcę, rozwijam ,dbam o Siebie.

A nic mi w tych sprawach nie wychodzi mi tak jakbym chciała, musiałam się wyżalić.

42 Ostatnio edytowany przez Natashaa21 (2017-02-17 22:47:22)

Owy dżentelmen o dziwo odezwał się do mnie ;//.Okazało się że w ogóle zapomniał o naszym spotkaniu.napisał do mnie z pytaniem czy DZISIAJ się widzimy ? ja go poinformowałam że byliśmy umówieni na czwartek On oczywiście o faktycznie masz racje ..chyba mu się coś pokręciło z dniami tygodnia ale nieważne . Napisałam mu że dzisiaj jestem do późna w pracy ,będę zmęczona i jeśli chce się spotkać to ok ale musiałby podjechać po mnie (dzieliło nas 100 km)  chciałam żeby teraz on się pofatygował liczyłam na jakieś przeprosiny czy cokolwiek.. a on kurde ,zero odzewu. Mam wrażenie że ten facet jest jakiś mocno niepoważny .

Zdobyłam się na odwagę i powiedziałam gościowi co o nim myślę i jego zachowaniu (zważywszy na to że dzisiaj zaproponował spotkanie i mnie zlał ) twardo zakończyłam tą znajomość. Poblokowałam go wszędzie gdzie się dało i tyle w temacie.   

Czy są w ogóle jacyś normalni mężczyźni na tym świecie ?bo ja mam wrażenie że co trafiam na jakiegoś to gorszy

43

Natashaa21 napisał/a:

Czy są w ogóle jacyś normalni mężczyźni na tym świecie ?bo ja mam wrażenie że co trafiam na jakiegoś to gorszy

Po pierwsze: super zrobiłaś smile

Po drugie: są, ale wymagają przesiania przez dość drobiazgowe sitko wink

Po trzecie: nie zrażaj się "porażką", każda porażka to nauka z której wyciąga się wnioski.

Po czwarte: powodzenia smile

44

Harvey napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Po pierwsze: super zrobiłaś smile

Po drugie: są, ale wymagają przesiania przez dość drobiazgowe sitko wink

Po trzecie: nie zrażaj się "porażką", każda porażka to nauka z której wyciąga się wnioski.

Po czwarte: powodzenia smile

Wiem że dobrze zrobiłam ale to nie  zmienia faktu że mi przykro.. spodziewałam się czegoś lepszego po tym mężczyźnie ,no ale pierwsze wrażanie potrafi być mylne.

45

Natashaa21 napisał/a:

Wiem że dobrze zrobiłam ale to nie  zmienia faktu że mi przykro.. spodziewałam się czegoś lepszego po tym mężczyźnie ,no ale pierwsze wrażanie potrafi być mylne.

Pierwsze wrażenie jest zawsze mylne bo idąc na randkę chcemy się zaprezentować z jak najlepszej strony wink

Chyba nie powiesz mi, że na randkę poszłabyś w rozciągniętych dresach i "podomce"? - zakładam, że wiesz co mam na myśli smile

Nie przejmuj się, cycki do góry i do przodu big_smile

46

Autorko,
po pierwsze, bardzo dobrze zrobiłaś, że zakończyłaś z nim znajomość.
Po drugie, nie zaszkodzi, abyś poczytała o technikach podrywu stosowanych przez facetów, a także o PUA, by móc rozpoznać takiego "artystę" tongue
To, co zaprezentował ten opisany przez Ciebie gość, wygląda mi na tzw. push & pull.

47

Harvey napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Pierwsze wrażenie jest zawsze mylne bo idąc na randkę chcemy się zaprezentować z jak najlepszej strony wink

Chyba nie powiesz mi, że na randkę poszłabyś w rozciągniętych dresach i "podomce"? - zakładam, że wiesz co mam na myśli smile

Nie przejmuj się, cycki do góry i do przodu big_smile

Wiem ale facet wydawał się bardzo kulturalny ,szarmancki i z klasą ...nie chodzi o jego ubiór czy w ogóle wygląd zewnętrzny . Naprawdę nieźle mnie zgięło jego zachowanie.

A właśnie teraz mam podomkę na Sobie patrz jak trafiłeś ;D

48

Natashaa21 napisał/a:

Owy dżentelmen o dziwo odezwał się do mnie ;//.Okazało się że w ogóle zapomniał o naszym spotkaniu.napisał do mnie z pytaniem czy DZISIAJ się widzimy ? ja go poinformowałam że byliśmy umówieni na czwartek On oczywiście o faktycznie masz racje ..chyba mu się coś pokręciło z dniami tygodnia ale nieważne . Napisałam mu że dzisiaj jestem do późna w pracy ,będę zmęczona i jeśli chce się spotkać to ok ale musiałby podjechać po mnie (dzieliło nas 100 km)  chciałam żeby teraz on się pofatygował liczyłam na jakieś przeprosiny czy cokolwiek.. a on kurde ,zero odzewu. Mam wrażenie że ten facet jest jakiś mocno niepoważny .

Zdobyłam się na odwagę i powiedziałam gościowi co o nim myślę i jego zachowaniu (zważywszy na to że dzisiaj zaproponował spotkanie i mnie zlał ) twardo zakończyłam tą znajomość. Poblokowałam go wszędzie gdzie się dało i tyle w temacie.   

Jestem pewien że ten facet naczytał się jakiś głupot w internecie i próbował je na Tobie zastosować. Nie wiedział jak dobrze je wykorzystać i tym samym spalił całą sytuację wzbudził silne Twoje zainteresowanie a ponieważ jego gra nie była naturalna czyli zachowywał się sztucznie wywołał tym samym Twoje zaniepokojenie dziwnymi zagraniami. Jedyne co mu się w stu procentach udało to spowodować Twoją silna irytację a ponieważ za szybko starał się przejść do kolejnych  etapów nie zdążył uzależnić Ciebie emocjonalnie i spalił sprawę trafiając na twardą kobietę.

49

Natasza, są normalni faceci na tym świecie, tylko każdy normalny facet albo jest bardzo zainteresowany dziewczyną albo średnio. Jak jest bardzo zainteresowany, to zrobi wszystko, zeby się spotkać, a jak jest średnio zainteresowany, to ochładza kontakt, a jak się umówi, to nie traktuje tego poważnie i mogą mu się daty pomylić. Niestety ten Twój okazał się średnio zainteresowany i tyle.

Z kobietami zresztą jest tak samo - średnio zainteresowana kobieta będzie przekładać spotkania i mnożyć przeszkody i wymówki, a bardzo zainteresowanej nawet mąż i dzieci nie przeszkadzają.

50

Manzanita napisał/a:

Autorko,
po pierwsze, bardzo dobrze zrobiłaś, że zakończyłaś z nim znajomość.
Po drugie, nie zaszkodzi, abyś poczytała o technikach podrywu stosowanych przez facetów, a także o PUA, by móc rozpoznać takiego "artystę" tongue
To, co zaprezentował ten opisany przez Ciebie gość, wygląda mi na tzw. push & pull.

Też myślałam ze to jakieś techniki uwodzenia z jego strony -chociaż ja bym to inaczej nazwała-brakiem wychowania i chamstwem dosłownie.
Jak można w ogóle wierzyć w to że te gierki dają jakiekolwiek efekty -żadna zdrowo myśląca kobieta nie będzie tego tolerować przecież.

Ale poczytam trochę o tym .

51

T-28 napisał/a:

Natasza, są normalni faceci na tym świecie, tylko każdy normalny facet albo jest bardzo zainteresowany dziewczyną albo średnio. Jak jest bardzo zainteresowany, to zrobi wszystko, zeby się spotkać, a jak jest średnio zainteresowany, to ochładza kontakt, a jak się umówi, to nie traktuje tego poważnie i mogą mu się daty pomylić. Niestety ten Twój okazał się średnio zainteresowany i tyle.

Z kobietami zresztą jest tak samo - średnio zainteresowana kobieta będzie przekładać spotkania i mnożyć przeszkody i wymówki, a bardzo zainteresowanej nawet mąż i dzieci nie przeszkadzają.

No dobrze ale to można chyba inaczej załatwić. Po co się umawiać z kimś kilka razy ,olewać ,potem znowu umawiać  i olewać. Dla mnie to chore. Nawet żadnego wyjaśnienia nie usłyszałam..

I wiesz co ? gdybym wsiadła wtedy w pociąg do niego to i on by się ze mną spotkał . tylko że ja głupia nie jestem tak jak on myślał.

52

Dobrze zrobiłaś, że go kopnęłaś. Pomijając techniki to jest brak szacunku. Nie zdziwił bym się, jakby wysłał jakiegoś gołębia pocztowego aby się z tobą skontaktować hehehe ^^

53

jesteś męski napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Jestem pewien że ten facet naczytał się jakiś głupot w internecie i próbował je na Tobie zastosować. Nie wiedział jak dobrze je wykorzystać i tym samym spalił całą sytuację wzbudził silne Twoje zainteresowanie a ponieważ jego gra nie była naturalna czyli zachowywał się sztucznie wywołał tym samym Twoje zaniepokojenie dziwnymi zagraniami. Jedyne co mu się w stu procentach udało to spowodować Twoją silna irytację a ponieważ za szybko starał się przejść do kolejnych  etapów nie zdążył uzależnić Ciebie emocjonalnie i spalił sprawę trafiając na twardą kobietę.

Powiedziałam mu że jego zachowanie jest poniżej jakiekolwiek poziomu i ja tego tolerować nie będę. A znajomość uważam za zakończoną . Pewnie gdyby to trwało dużej to byłoby ciężej -to nie jest materiał na partnera życiowego.

54

Natashaa21 napisał/a:

A właśnie teraz mam podomkę na Sobie patrz jak trafiłeś ;D

I świetnie Ci w niej! wink

Słuchaj Młoda... (miałem napisać "starego" ale miej litość wink ) bardziej doświadczonego ( to brzmi lepiej big_smile ) i nie bądź "fają" tongue

Piszesz rozsądnie więc obstawiam, że jesteś rozsądna tongue To "On" walczy o ciebie a nie Ty o niego - znaj swoją wartość i jej nie zniżaj do poziomu "pua" czy tam "o, mieliśmy się spotkać dzisiaj? sooory, zapomniałem."

Heloou! Jest takie coś jak przypomnienie w telefonie gdy ma się sklerozę?

A z resztą... olej go i po temacie wink

55

Natashaa21 napisał/a:
jesteś męski napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Powiedziałam mu że jego zachowanie jest poniżej jakiekolwiek poziomu i ja tego tolerować nie będę. A znajomość uważam za zakończoną . Pewnie gdyby to trwało dużej to byłoby ciężej -to nie jest materiał na partnera życiowego.

Powiedz jakie zachowanie: czy on Cię obraził, czy może zranił, czy okłamał? Tak, zwodził Cię a Ty poczułaś się mocno urażona. Zareagowałaś zbyt impulsywnie i nerwowo, bo wcześniej Cię uwodził a później zachował się jak gówniarz. Pech!

56 Ostatnio edytowany przez Natashaa21 (2017-02-18 00:04:59)

jesteś męski napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:
jesteś męski napisał/a:

Powiedz jakie zachowanie: czy on Cię obraził, czy może zranił, czy okłamał? Tak, zwodził Cię a Ty poczułaś się mocno urażona. Zareagowałaś zbyt impulsywnie i nerwowo, bo wcześniej Cię uwodził a później zachował się jak gówniarz. Pech!

Sam sobie odpowiedziałeś na postawione pytanie . I powiedziałam tylko co o nim myślę tego nie uczą w poradnikach. a że ostro było mi przykro i tyle.

57

Natashaa21 napisał/a:
jesteś męski napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:

Sam sobie odpowiedziałeś na postawione pytanie . I powiedziałam tylko co o nim myślę tego nie uczą w poradnikach. a że ostro było mi przykro i tyle.

Chodziło mi tylko o to ,że być może niepotrzebnie zareagowałaś zbyt nerwowo .Trzeba było zachować spokój i wycofać się ,wyciszyć, nie nakręcać .Być może spodziewałaś się czegoś wyjątkowego i niepotrzebnie tak ostro zareagowałaś po rozczarowaniu związanym z uwodzeniem a potem brakiem konsekwencji kontynuowania następstw tego uwodzenia. Niezbyt klarownie się tutaj wypowiadam, ale myślę, że powinnaś zrozumieć o co mi chodzi.

58

jesteś męski napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:
jesteś męski napisał/a:

Chodziło mi tylko o to ,że być może niepotrzebnie zareagowałaś zbyt nerwowo .Trzeba było zachować spokój i wycofać się ,wyciszyć, nie nakręcać .Być może spodziewałaś się czegoś wyjątkowego i niepotrzebnie tak ostro zareagowałaś po rozczarowaniu związanym z uwodzeniem a potem brakiem konsekwencji kontynuowania następstw tego uwodzenia. Niezbyt klarownie się tutaj wypowiadam, ale myślę, że powinnaś zrozumieć o co mi chodzi.

big_smile

Tego w tych PUA uczom? tongue

Tak, błąd popełtnio.. tj.. TEEE KOT. poaj. odda mnie jioesatapweirt ... żartowałem tongue

Dziewczynooo, jak dasz się "urobić" dla "pua" to... wiedz, że mój wyimaginowany kot będzie niezabardzohappy... if u know what i mean wink

59

DobrZe, że z tego nic nie wyszło i to Ty pierwsza zerwałaś kontakt. Pamiętaj to był zwykły cwaniak, nie wart twojej uwagi, a co dopiero osoby. Takie cwaniaki zaś potrafią się najlepiej maskować, podobnie jak psychopaci, ale to inny temat.
Rada na przyszłość: Jeżeli facetowi na tobie zależy na poważnie to on powinien o ciebie zabiegać, a nie ty o niego. Zatem nie proboj na siłę robić cczegoś z niczego. Prawda jest taka, że jak będZie ci dane się zakochać i poznać kogoś wartościowego to prędzej czy później to się wydarzy w najmniej oczekiwanym momencie. Nie ma co się tym zadreczać wink
Niestety często tak jest że fajne kobiety poznają idiotów sad ale zawsze jest nadzieja że jeszcze cię trafi! smile

60

jesteś męski napisał/a:
Natashaa21 napisał/a:
jesteś męski napisał/a:

Taa wyciszyć się ,wycofać  ,zaparzyć  sobie melisy na rozluźnienie i  znosić jego zachowanie , grać dalej w głupie gierki .wolę normalne znajomość gdzie wszystko idzie gładko, miło i przyjemnie bez szarpania się. No tak spodziewałam się czegoś innego -facet spodobał mi się od pierwszej chwili gdy go zobaczyłam nie były mu potrzebne żadne taktyki żeby mnie sobą zainteresować.

61

A dla mnie twoje zachowanie było żenujące.
Byłam kiedyś na trzech randkach z jakimś gościem. Trochę go polubiłam ale trzy randki to jeszcze żadne zobowiązanie. A że mam swoje prace, dzieci i znajomych to średnio o nim myślałam między randkami. Co nie oznacza że nic by z tego nie wyszło bo ja się wolno rozkręcam. Trzy randki to tylko tyle że coś tam o nim wiem.
I facet zrobił dokładnie tak jak ty. Nagle jakieś zarzuty, pretensje a przed czwartą randką nagle napisał mi co o mnie myślał i poblokował na wszystkich portalach.
Wiesz co sobie pomyślałam?
"A spadaj idioto".
Śmiać mi się chce jak o nim pomyślę bo dla mnie to jest przykład klasycznego kretyna.
Człowiek który rezygnuje z klasą ze znajomości nie musi oddstawiać takich cyrków. Po prostu zrywa kontakt.
Wszystko ponad to jest oznaką słabości, kruchego ego i niskiej samooceny.
Według mnie facet może i się cieszy że w taki łatwy sposób się ciebie pozbył i pewnie myśli że dobrze tak szybko to z ciebie wyszło.

62

pannapanna napisał/a:

Byłam kiedyś na trzech randkach z jakimś gościem. Trochę go polubiłam ale trzy randki to jeszcze żadne zobowiązanie. A że mam swoje prace, dzieci i znajomych to średnio o nim myślałam między randkami. Co nie oznacza że nic by z tego nie wyszło bo ja się wolno rozkręcam. Trzy randki to tylko tyle że coś tam o nim wiem.
I facet zrobił dokładnie tak jak ty. Nagle jakieś zarzuty, pretensje a przed czwartą randką nagle napisał mi co o mnie myślał i poblokował na wszystkich portalach.
"A spadaj idioto".
Śmiać mi się chce jak o nim pomyślę bo dla mnie to jest przykład klasycznego kretyna.
Człowiek który rezygnuje z klasą ze znajomości nie musi oddstawiać takich cyrków. Po prostu zrywa kontakt.
Według mnie facet może i się cieszy że w taki łatwy sposób się ciebie pozbył i pewnie myśli że dobrze tak szybko to z ciebie wyszło.

Jeśli uważasz że jego zachowanie było normalne to ok .I mało mnie obchodzi co Sobie o mnie pomyślał ,nie chciałam zostawić tego bez żadnego komentarza.

63

Każda normalna osoba tzn facet jezeli mysli w miare poważnie o kobiecie z ktora spotkał się nawet 3 razy nie przepada nagle i nie zapomina tylko zabiega. Jak komus zalezy to dba zeby kontakty byly jak najlepsze;) Dobrze zrobiłaś Natashaa;)

64

pinup.1991 napisał/a:

Każda normalna osoba tzn facet jezeli mysli w miare poważnie o kobiecie z ktora spotkał się nawet 3 razy nie przepada nagle i nie zapomina tylko zabiega. Jak komus zalezy to dba zeby kontakty byly jak najlepsze;) Dobrze zrobiłaś Natashaa;)

Ale tu już nie chodzi o kontakt między nami ,bo facet faktycznie dużo pracował i mógł nie mieć czasu . Jak byłam z nim umówiona na czwartek było wszystko obgadane i gdybym się uparła to prosto z pracy poszłabym na pociąg (ale coś czułam że on mnie wystawi)  i siedziałabym jak głupia na peronie sama ,w obcym mieście czekając kilka godzin na przejazd do domu . Nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić .Nawet mnie nie przeprosił .A jak znowu zaproponował spotkanie - i ja się zgodziłam to  mnie  powtórnie olał i zignorował. ;//

65

Natashaa21 napisał/a:
pannapanna napisał/a:

"A spadaj idioto".

Jeśli uważasz że jego zachowanie było normalne to ok .I mało mnie obchodzi co Sobie o mnie pomyślał ,nie chciałam zostawić tego bez żadnego komentarza.

Natasza,  popieram Cię!

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zachowanie faceta po 3 radnkach -ktoś może wie o co biega ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024