Rozstanie a zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie a zdrada

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

Temat: Rozstanie a zdrada

Proszę o opinie po miesiącu od rozstania w nocy podczas mojej nieobecności  moja ex przywiozła rzeczy ( jakieś stare moje spodnie i koszule ładnie poukładane w reklamówce  ) pod mój dom i zostawiła na ganku w Kaliszu w tym reklamówkę z prezentem który jej dałem niedawno  ( zegarek ) Dodam że odeszła z dnia na dzien nie wyjasniając powodu mówiła tylko że brakuje jej sexu.
Przypuszczam że mnie zdradziła i miała już romans na co nic nie wskazywało.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie a zdrada

Masz coś poza przypuszczeniami?
Nie zabrałeś rzeczy sam to przywiozła i zostawiła.

3

Dzwoniłem do niej po roztsaniu odebrał jej telefon jakiś gość i powiedział żebym się odpier... od niej po 8 latach

4

zupełnie nic nie wskazywało na romans zmieniła się z dnia na dzień wszystko było super wczesniej

Marek20088 napisał/a:

Proszę o opinie po miesiącu od rozstania w nocy podczas mojej nieobecności  moja ex przywiozła rzeczy ( jakieś stare moje spodnie i koszule ładnie poukładane w reklamówce  ) pod mój dom i zostawiła na ganku w Kaliszu w tym reklamówkę z prezentem który jej dałem niedawno  ( zegarek ) Dodam że odeszła z dnia na dzien nie wyjasniając powodu mówiła tylko że brakuje jej sexu.
Przypuszczam że mnie zdradziła i miała już romans na co nic nie wskazywało.

a co Ci to da?? chcesz sobie dokopać ???

odeszła,urwała kontakt ,oddała rzeczy - ucięła kontakt …

Podjęła decyzję .Kropka.

6

racja nie ma co się narzucać i robić z siebie idiotę poznała kogoś i proste

7

zastanawiam sie tylko czemu tego nie wyrzuciła na smietnik

Marek20088 napisał/a:

zastanawiam sie tylko czemu tego nie wyrzuciła na smietnik

być może chciała dać Ci dobitnie znać że to koniec.

Uszanuj jej decyzję - dla siebie .

Nie musimy rozumieć wszystkiego co robią inni ludzie.

Uwolnij się mentalnie od myśli po co, na co, czy....  Inaczej widać nie potrafi. To tylko człowiek .
Idź do przodu, znajdź w tym cos dobrego dla siebie - masz szansę aby zacząć od nowa … skorzystaj z doświadczenia .
Zajmij się sobą , polub siebie tongue

9

Nie wyrzuciła zapewne żeby nie słuchać Twojego jęczenia że wyrzuciła ;P

10

Mam tam jeszcze wiele innych rzeczy i mam to w dupie nie zwracałem się o te rzeczy o ich zwrot mam tam też komputer za 8 tysięcy i tez go nie chce . Nic stamtąd nie chce i nie chciałem ani nie zwracałem się o jakikolwiek zwrot czegokolwiek

11

mam jedynie żal nie powiedziała powodu dla którego odchodzi

12

No to wywal ten żal z siebie, przebolej i idź dalej.
Zrobiła to co zrobiła, nie odkręcisz tego.

13

bardzo się kochaliśmy i kocham ją dalej pomimo rozstania niestety nie mam z nią kontaktu wszystko poblokowane i nawet nie próbuję sie kontaktować jak ostatnio się z nią widziałem zaproponowałem ślub powiedziała że pomyśli jednak była inna jakby w innm świecie powiedziała że już za pózno. Teraz po mcu przywozi mi w nocy stare rzeczy. Nie ukrywam że bardzo mi na niej zalezy ale ona się chyba zakochała w kimś innym i już chyba po robocie nie zamierzam być nachalny a także sie poniżać czy ją nachodzić i nękać. Nic na to nie wskazywało. Zastanawam się tylko czy to jej nowy facet odebrał telefon czy może z jakiejś złości komuś dała swoją kartę i żywi do mnie jakąś nienawiść za coś o czym nie wiem. Napisałem raz maila i na pewno czytał go ten facet pisząc mi smsa chamskiego żebym więcej nie pisał maili to był jedyny mail jaki napisałem więc musiała mu go pokazać. Nie wyczułem i nie miałem zadnych podejrzen do zdrady z jej strony sam też nie zdradziłem

14

Wiem że bolało ją to że nei formalizujemy związku że kazdy działa na własną rękę. Wkuwia..... jąmoja eks z która utrzymywałem kontakt z powodu dziecka  Czy będą tak idealną kobietą potrafiła się zmienić w jeden dzień a za rogiem stał już ktoś inny? to mnie boli najbardziej.

15

czy jest jeszcze jakikolwiek sens walczyć o nią w sytuacji kiedy tak naprawdę nie znam powodów jej odejścia a niechciałbym jej nękać i robic tego nie będę

16

Ale o co chcesz walczyc, skoro ona z toba zerwala?

17

Może nie dałem jej stabilizacji nie umiem się z tym pozbierać byłem bardzo chory ostatnimi czasy po wylewie bardzo sie mna zajmowała i pomagała aż nagle nadszedł ten dzień kiedy oznajmiła koniec. Jeden dzień kiedy wszystko się zmieniło o 360 stopni.

18

moim mysleniem logicznym jest to że kogoś musiała już długo mieć bo komu pokazuje się wiadomości czy maile lub kto odbiera waaz telefon???
Ten ktoś musiał już być bardzo długo anic na to nie wskazywało żadne jej zachowanie czy działanie. Wczoraj robiła mi okłady a dzisiaj weszła i powiedziała to koniec
Coś bardzo dziwnego przynajmniej dla mnie a najbardziej dziwne w tym wszystkim jest to że dostałem smsa od tego gościa że ją biłem co jest absurdem totalnym byłem schorowany i bardzo o nia dbałem więc ona musiała mu naopowiadać takich rzeczy absolutnie nieprawdziwych. Czy może ona działa pod przymusem kogoś??
kto odbiera wasz telefon czyta waszą pocztę itd. Ja nigdy nie sprawdzałem jej telefonu ani nawet nigdy nie odebrałem połączenia jak ktos do niej dzwonił
Nie byłem absolutnie zaborczy czy podejrzliwy a swój telefon często jejj dawałem np jak szliśmy na spacer do torebki itd

19

Dostałeś polecenie nie dzwonić i nie pisać. Odeszła od Ciebie z dnia na dzień bez żadnego powodu.
A Ty chcesz jej dawać kolejną szansę? Po co?
Nawet jeżeli odeszła przez brak stabilizacji to już tego nie odwrócisz.

20

widzę wiele swoich błędów w tym wszystkim wiem że mnie na pewno jeszcze kocha pomimo podjętej decyzji za mało jej dawałem pieniędzy brak formalizacji związku
Problemem było to że kiedy chciałem porozmawiać na temat zaistniałej sytuacji - ona nie chciała rozmowy. Bardzo się o nia martwię i zastanawiam się co dalej robić
To niesamowte że razem jedliśmy wigilię z moimi rodzicami a za dwa tygodnie żyjąc w pełnej zgodzie i trosce i szacunku nagle przychodzi do domu i mówi to koniec
w przed dzień była u jakiejś kolezanki cały dzień jej nie było w domu wtedy wróciła taka zmieniona.

21

cała ta sytuacja jest bardzo dziwna a może ja sobie tak tylko wmawiam a po prostu poznała kogoś dużo wczesniej i stwierdziła że inaczej może wyglądać jej życie niż użeranie się ze schorowanym facetem i brakiem stabilizacji. Zakochała się i podjęła radykalną decyzję.

22

Co o tym myślicie Wy jako kobiety? czy odeszłabyś od kogoś kogo kochasz i z jakiej przyczyny w podobnej sytuacji?

23

Myślę, że skoro odeszła to czas dać jej spokój.

24

Jeśli kocha prawdziwie to sama podejmie decyzję o kontakcie nie mozna nikgo zmusic do miłości a bycie nachalnym może tylko pogorszyć sprawę

25

Marek20088 napisał/a:

Jeśli kocha prawdziwie to sama podejmie decyzję o kontakcie nie mozna nikgo zmusic do miłości a bycie nachalnym może tylko pogorszyć sprawę

Gdyby kochała to by nie odeszła. Taka jest prawda.

26

Marek20088 napisał/a:

A skąd ta pewność że ona cię kocha ? Jeśli zerwała poblokowała cię to chyba znaczy że nie kocha i niechce być z tobą . Wiele osób tu na forum nie zna przyczyny odejścia partnera (ex ) i pewnie nigdy się nie dowie . Daj jej spokój musisz zacząć żyć od nowa

27

Marek, nie wkręcaj sobie jakichś teorii spiskowych, albo, ze cos jeszcze możesz zrobić. Nie możesz.
Każdy kiedyś przezyl jakies rozstanie, pora zaakceptować.

28

to bardzo trudne
na prawde planowalem x nia starosc
i bycie w zdrowiu i chorobie
brak mi slów
jeszcze ten brak szacunku i nasyłanie na mnie jakiegos chama po tylu latach
nawet nie miala szacunku oddac mi rzeczy w twarz tylko podrzucila pod dom w kaliszu

29

Marku, sądząc po tym co piszesz, nie sposób odnieść wrażenia, że tylko w Twoim odczuciu ten związek był 'szczęśliwy'. Wygląda na to, że Twoja kobieta od dawna się w nim męczyła, ale z jakichś powodów zwlekała z rozstaniem. Być może chodziło o Twoją chorobę? Czekała aż poczujesz lepiej? Tobie odpowiadała jej troska, ale co ona miała w zamian? Może przestałeś być dla niej atrakcyjny jako "mężczyzna", skoro jedyne wyjaśnienie na jakie się zdobyła to to, że brakuje jej seksu. Jeżeli tak było to co chcesz by Ci więcej wyjaśniała?
Jej zachowanie świadczy o tym, że chciała się jak najszybciej odciąć, zamknąć ten rozdział. Uwolnić? I nie chce mieć z Tobą kontaktu.

30

Marek20088 napisał/a:

próbuję sie kontaktować jak ostatnio się z nią widziałem zaproponowałem ślub powiedziała że pomyśli jednak była inna jakby w innm świecie powiedziała że już za pózno.

I na ten powód bym postawiła. Przez 8 lat nie widziałeś powodu do ślubu, dopiero jak się rozchorowałeś, a ona odeszła. Szczerze, to nawet wyszedłeś w jej oczach na jakiegoś ostatniego debila, co się oświadcza, jak mu opiekunki potrzeba. I nie, wcale to nie oznacza, że ona "dawno kogoś musiała mieć", po prostu dawno musiała mieć dość związku, który do niczego nie prowadzi. Musisz to przeboleć, a w przyszłości, jak poznasz jakąś kobietę, z którą będziesz chciał "być w zdrowiu i w chorobie", to jej o tym powiedz odpowiednio wcześniej, a nie dopiero, jak Ci opieki potrzeba.

31

Marek20088 napisał/a:

to bardzo trudne
na prawde planowalem x nia starosc
i bycie w zdrowiu i chorobie
brak mi slów
jeszcze ten brak szacunku i nasyłanie na mnie jakiegos chama po tylu latach
nawet nie miala szacunku oddac mi rzeczy w twarz tylko podrzucila pod dom w kaliszu

Jesteś niespójny.
Ona nikogo na Ciebie nie nasłała. Nie chciała kontaktu i tyle. Nikt specjalnie do Ciebie nie przyszedł i nie został naslany. Nie wyolbrzymiaj.
Tak samo twierdzisz że rzeczy nie chcesz od niej ale jednak zabolalo że je dostałeś. Bo? Liczyłeś że jak ma Twoje rzeczy to jej zależy? Czy liczyłeś na spotkanie w trakcie ich przekazywania?

Ona na każdym kroku pokazuje Ci że nie chce Cię więcej widzieć.

32

myslle ze slub nie ma znaczenia jak ktos kocha to jes z kims pomimo choroby nawet bez slubu. nie jestem jakims biedakiem a szybko dochodzilem do formy mysle za jak ktos mysli innymi wartosciami niz dupa to tak wlasnie postepuje niezaleznie czy jest to zwiazek formalny czy nieformalny
i  lepiej ze tego slubu nie bylo jak teraz mysle bo mogla by byc identyczna sytuacja
sex nie jest najwazniejszy w zwiazku sa inne wartosci wyzszego rzedu i nie jeden zaluje i nie jedna myslac fiutem czy dupa
czas wszystko pokazuje
i ja nie szukalem i nie widzialem w niej opiekunki tylko kobiete ktora sie takze  opikowalem pomagalem w setkacg sytuacji wziolem ja z patologiczego domu nie patrzac skad jest i jaka tam bieda
trudno ide dalej niech uklada sobie zycie zycze jej szczescia
refleksje przychodza zawsze po czasie

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie a zdrada

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024