Witam
Mam pytanie odnośnie leku setaloft czy mozna go stosować w ciazy jest to 5 miesiąc A stan pacjentki beznadziejny proszę o poradę dodam że już go brała tylko przerwała terapię jak się dowiedziała o ciąży.
Witam
Mam pytanie odnośnie leku setaloft czy mozna go stosować w ciazy jest to 5 miesiąc A stan pacjentki beznadziejny proszę o poradę dodam że już go brała tylko przerwała terapię jak się dowiedziała o ciąży.
Ty kpisz czy o drogę pytasz?
Pytasz nas o swoją pacjentkę? Anonimowych ludzi na forum? Jeżeli jesteś jej ginekologiem lub terapeutą to może doradź jej zmianę lekarza?
Witam
Powinna zapytać o to ginekologa lub psychiatrę.
Jestem matka tej młodej kobiety A lekarz stwierdził że jeśli jest ciężka sytuacja to może brać pół dawki dziennie chodziło mi o opinie ludzi w podobnej sytuacji jak pomóc dziecku bez podawania leku i jeśli nie chce oddać się terapi u psychologa.
Namawiaj córkę na terapię - jej stan może się pogorszyć pod koniec ciąży, a tym bardziej po porodzie.