Dziewczyny powiedzcie mi czy ze mną jest coś nie tak czy relacja mojego chłopaka z jego siostra jest niepokojąca , odkąd go poznałam mówił ze jest dla niego ona najważniejsza ze by zabił dla niej , później mówił ze dla niego jego siostra jest śliczna , spoglądał na jej tyłek ... gdy było spotkanie razem z nią spiewal piosenkę o miłości patrząc prosto na nią i w jej oczy .. wiedziałam ze są dosyć blisko ale nie az tak gdy sie wygłupiali i upadli razem na podłogę ona wstała i zaczęła kręcić tyłkiem przed nim a on ja po nim klepać (jej chłopakowi tez się to nie spodobało ,nie tylko mi). Ciagle przyłapuje go na tym ze spogląda na jej tyłek . Całują się normanie , przytulają .. już nie wiem sama czy to jest normalne czy ja przesadzam .. co myślicie ?
To nie jest niepokojące. To jest nienormalne.
To na pewno jego rodzona siostra?
Nasz regulamin wyraźnie mówi, że wszystko co związane jest z jedną relacją, powinno zostać opisane w jednym wątku, dlatego ten zamykam, a Ciebie proszę o powrót do poprzedniego, zapoznanie się z naszymi zasadami (z naciskiem na punkt 4 RF) i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka