co jej napisać??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » co jej napisać???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: co jej napisać???

Witam
Niewiem co napisać wykładowczyni na studiach chodzi o to ze nie chodziłam na zajęcia i mam zaświadczenie od lekarza. . Mam zamiar wysłać jej zdjęcie tego zaświadczenia.. Boje się że nie będę mogla zaliczyć przedmiotu i będzie to dla mnie tragedia kończę studia magisterskie w tym roku i  z tego przedmiotu mam warunek... Pomóżcie mi napisać sensowna wiadomość...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co jej napisać???

Tragedia to jest ciężka choroba lub śmierć bliskich, a nie studia które zawsze można poprawić, zmienić etc.

3

Choruję na ciężką chorobę

4

nie wysyłasz zdjęcia prowadzącej tylko idziesz do niej osobiście i wyjaśniasz sytuację jak dorosła osoba na studiach

5

Na niektórych studiach są formalne wymogi - jeśli ich nie spełniasz, trudno odpadasz, studia nie są obowiązkowe.
Pamiętaj, że na studiach są ludzie, niektórzy bardziej formalni, a inni pro-ludzcy, jeśli nie spróbujesz porozmawiać, to nawet nie dasz sobie szansy.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » co jej napisać???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024