zdrawy / trudne rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdrawy / trudne rozstanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: zdrawy / trudne rozstanie

Witam Dziewczyny,

Szukam opinii i pomocy w podjeciu decyzji.
Nie bede szczegółowo wypisywać swojego życia bo byście Kochane nie doczytały do następnej niedzieli... ale po krótko napisze.
Mam męża i 4 letniego synka.  Ponad rok temu odkryłam ze mąż systematycznie odwiedza strony i portale z ofertami towarzyskimi - w sumie wychodzi na to ze od czasu z przed zajścia w ciaze do czasu kiedy synek miał 3 latka korzystał z tego portalu - wyczytałam tam ze raz mnie fizycznie zdradził ale pełno było wiadomości do innych dziewczyn i zachęcanie do spotkań.
twierdzi ze to był tylko raz- bo akurat to zdołałam wychwycić, wiem też ze chciał umawiać sie z chłopakiem i mieli umówić się na seks spotkanie z jakąś dziewczyna( mój mąż mu to oferował). dodatkowo - chodził na siłownie,  brał sterydy, czasem mnie poszarpał.
teraz kiedy wyrzuciłam go z domu obiecuje ze juz tego wszytskiego nie bedzie robił. co wy o tym myslicie? myślicie ze to da się zmienic?
czy lepiej uciekać od tego typu facetów. dodatkowo ograniczał mi kontakty z moja rodziną ze względu na to ze ich nie lubi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdrawy / trudne rozstanie

Człowiek tak szybko się nie zmienia więc wciska Ci ściemę bo mu się grunt pod nogami sypie. Wątpię że był to jednorazowy wyskok skoro aż tyle tych konwersacji itp było. Według mnie temat powinien być skończony, rozwód z jego winy i na tym koniec. Kłamstwa, zdrady, fizyczna przemoc, a dodatkowo ograniczenie kontaktu, zbyt wiele tego i są to poważne sprawy, a nie drobnostki. Uciekać od takich ludzi jak najszybciej.

3

Odp: zdrawy / trudne rozstanie

Zdradzal cie. Czasami "cie poszarpal"..
Myslisz ze dozna nawrocenia?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdrawy / trudne rozstanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024