Witam Dziewczyny,
Szukam opinii i pomocy w podjeciu decyzji.
Nie bede szczegółowo wypisywać swojego życia bo byście Kochane nie doczytały do następnej niedzieli... ale po krótko napisze.
Mam męża i 4 letniego synka. Ponad rok temu odkryłam ze mąż systematycznie odwiedza strony i portale z ofertami towarzyskimi - w sumie wychodzi na to ze od czasu z przed zajścia w ciaze do czasu kiedy synek miał 3 latka korzystał z tego portalu - wyczytałam tam ze raz mnie fizycznie zdradził ale pełno było wiadomości do innych dziewczyn i zachęcanie do spotkań.
twierdzi ze to był tylko raz- bo akurat to zdołałam wychwycić, wiem też ze chciał umawiać sie z chłopakiem i mieli umówić się na seks spotkanie z jakąś dziewczyna( mój mąż mu to oferował). dodatkowo - chodził na siłownie, brał sterydy, czasem mnie poszarpał.
teraz kiedy wyrzuciłam go z domu obiecuje ze juz tego wszytskiego nie bedzie robił. co wy o tym myslicie? myślicie ze to da się zmienic?
czy lepiej uciekać od tego typu facetów. dodatkowo ograniczał mi kontakty z moja rodziną ze względu na to ze ich nie lubi.