witam jestem w dosyć trudnej sytuacji i muszę zapytać o zdanie was kobiety ponieważ jakiś czas temu poznałem kobietę starsza i konkretna jak się okazało zakochaliśmy się w sobie wszystko było fajnie az nie zacząłem być chorobliwie zazdrosny o mojego kolege ktory tez wyznal jej milosc (lecz się nie przyznaje)ale ona go skreśliła odrazu jeszcze zanim byliśmy razem teraz problem jest taki iz zacząłem od tygodnia zachowywać się jak świr jak nie odbierala tel za chwile 100 polaczen i milion wiadomości a była zawalona praca i tak przez caly tydzień az dziś mi powiedziała ze mnie kocha ale mecze ja strasznie i prosi bym wrócił do osoby która poznała i moje pytanie co robic bo jestem zakochany po uszy a nie chce ja stracić czy męczyć swoja osoba czy ona poprostu chce odejsć ? ale wiem ze jakby nie chciala zemną być to porostu by nie była postąpiła by jak z nim odrazu ale to tylko moje przemyslenie
1 2018-12-11 10:15:02 Ostatnio edytowany przez qwerty12 (2018-12-11 10:16:38)
Temat: nie zależy jej?
Zobacz podobne tematy :
Odp: nie zależy jej?
niemamzielonegopojeciadlaczegoonacietaktraktujemiliontelefeonowtoprzeciezniejestzaduzozazdroscwspomagazwwiazekniezaslugujenaciebie
Odp: nie zależy jej?
czyli co nie spuszczać sie już na ten związek i też ją zlewać ? ale mowi ze kocha to ja sam nie wiem