Mogłam zajść? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Mogłam zajść?

Witam. Mam pewien problem ponieważ obawiam się ciąży;( od mojego stosunku z chłopakiem minął tydzień.byl to tak jakby dzień po okresie Ale podczas stosunku zaczęłam krwawic tak jak podczas miesiączki. Uzywalismy prezerwatywy Ale on przekaldal ja kilka razy ponieważ nie była założona dobra strona. Chłopak nie skończył we mnie Ale nie wiem czemu boje się że zaszłam. Wczoraj kupilam test ciążowy Ktory wyszedł negatywnie(nie wiem czy tydzień po to dobry czas) Do mojego okresu zostało Jeszce okolo 2 tygodnie.zaczelam odczuwać bóle piersi. Nie wiem czy to paranoja czy rzeczywiście mogłam zajść?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mogłam zajść?

Co to znaczy przekładal prezerwatywe przed założeniem? Co masz na myśli?

3

nałożył na lewą stronę. płaczę big_smile

4

Baeshall napisał/a:

Witam. Mam pewien problem ponieważ obawiam się ciąży;( od mojego stosunku z chłopakiem minął tydzień.byl to tak jakby dzień po okresie Ale podczas stosunku zaczęłam krwawic tak jak podczas miesiączki. Uzywalismy prezerwatywy Ale on przekaldal ja kilka razy ponieważ nie była założona dobra strona. Chłopak nie skończył we mnie Ale nie wiem czemu boje się że zaszłam. Wczoraj kupilam test ciążowy Ktory wyszedł negatywnie(nie wiem czy tydzień po to dobry czas) Do mojego okresu zostało Jeszce okolo 2 tygodnie.zaczelam odczuwać bóle piersi. Nie wiem czy to paranoja czy rzeczywiście mogłam zajść?

uświadom swojemu chłopakowi kołkowi, że przekładanie nałożonej prezerwatywy = wprowadzenie do pochwy penisa z prezerwatywą wysmarowaną preejakulatem, który może zawierać plemniki.
raz nałożona i zdjęta prezerwatywa idzie do kosza, niezależnie od przyczyn zdjęcia i jej stanu.

po tygodniu test może już wyłapywać hcg, nic sie nie bój, powtórz test za kilka dni.

5

Właśnie ja nie rozumiem - on ją nałożył, zdjął i potem znowu nałożył? Czy jak?
Jak wgl można nałożyć prezerwatywe na druga stronę? Przecież nie da się jej wtedy rozwinąć.....

6 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2018-12-09 18:56:36)

Baeshall napisał/a:

Witam. ... Uzywalismy prezerwatywy Ale on przekaldal ja kilka razy ponieważ nie była założona dobra strona.

Jak rzadko piszę tak teraz napiszę:Proszę się cieszyć że gumy nie wyrzucił do kosza a na czubek penisa nie nałożył sobie to pazłotko Proszę zrobić partnerowi prezerwatywę na drutach, po upraniu można używać wielokrotnie.

7

Witam, dziś zauważyłam u siebie jakby plamienie..Ma dziwny brązowy, dosyć jasny kolor.Okres zaczyna mi się dopiero za 12 dni..Nigdy wcześniej nie zdarzyła mi sie taka sytuacja, ze pojawiło sie krwawienie az tyle dni przed okresem. Martwie sie, co moze oznaczać wlasnie takie plamienie. Obawiam sie, ze moze byc to ciąża. Niby nie miałam wczesniej żadnego stosunku, lecz inne formy zabaw z moim partnerem z obawy przed niechcianą ciąża, ponieważ jestem jeszcze dosyć młodą osobą, i bardzo chciałam uniknąć nieplanowanej ciąży.Dlatego wlasnie zdecydowaliśmy sie na inna formę zbliżenia jaką jest petting. Słyszałam, ze ryzyko zajścia w ciąże jest minimalne wręcz nie możliwe. Jednak boje sie mogło wlasnie do tego dojść.  Proszę o szybką odpowiedź, czy któraś z was miała takie plamienie przed okresem i czy jest sie czym martwic.

8

POMOCY098 napisał/a:

Witam, dziś zauważyłam u siebie jakby plamienie..Ma dziwny brązowy, dosyć jasny kolor.Okres zaczyna mi się dopiero za 12 dni..Nigdy wcześniej nie zdarzyła mi sie taka sytuacja, ze pojawiło sie krwawienie az tyle dni przed okresem. Martwie sie, co moze oznaczać wlasnie takie plamienie. Obawiam sie, ze moze byc to ciąża. Niby nie miałam wczesniej żadnego stosunku, lecz inne formy zabaw z moim partnerem z obawy przed niechcianą ciąża, ponieważ jestem jeszcze dosyć młodą osobą, i bardzo chciałam uniknąć nieplanowanej ciąży.Dlatego wlasnie zdecydowaliśmy sie na inna formę zbliżenia jaką jest petting. Słyszałam, ze ryzyko zajścia w ciąże jest minimalne wręcz nie możliwe. Jednak boje sie mogło wlasnie do tego dojść.  Proszę o szybką odpowiedź, czy któraś z was miała takie plamienie przed okresem i czy jest sie czym martwic.

Na 99% nie jesteś w ciąży.

"Jak rzadko piszę tak teraz napiszę:Proszę się cieszyć że gumy nie wyrzucił do kosza a na czubek penisa nie nałożył sobie to pazłotko Proszę zrobić partnerowi prezerwatywę na drutach, po upraniu można używać wielokrotnie."

Genialne big_smile

9

Witam, co uważacie o zastrzykach antykoncepcyjnych w dosyc młodym wieku (17lat)? Bardzo ciekawi mnie wasza opinia na ten temat. Urodziłam sie z choroba genetyczna jaka jest fenyloketonuria. Nie moge miec nieplanowanej ciąży, ponieważ dziecko urodzi bardzo chore. Zdecydowałam sie by rozpocząć życie seksualne, jednak potrzebuje większej gwarancji zabezpieczenia. Dlatego tez zainteresowałam sie zastrzykiem antykoncepcyjnym. Tabletki nie zawsze działają a jestem osoba również zapominalska. wink

10

POMOCY098 napisał/a:

Witam, co uważacie o zastrzykach antykoncepcyjnych w dosyc młodym wieku (17lat)?

Nie to forum. Zadaj to pytanie w grupie: ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA czyli pięterko niżej.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024