Za duży penis - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-06 08:46:31)

Temat: Za duży penis

Cześć forumowiczki, mam trochę mały albo duży tongue   problem odnośnie stosunków, ponieważ mój penis jest na tyle duży że w większości zblizen kończy się na seksie oralnym sad W linku zdjęcie sprzętu. Powiedzcie dziewczyny czy mialyscie kiedyś do czynienia z  takim czymś.... Ja jestem trochę bezsilny ponieważ 95% partnerek z którymi mógłbym wiązać jaką kolwiek przyszłość odczuwa dyskomfort podczas stosunku.

nieregulaminowy link
Usuncie spacje z linku

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Za duży penis
Rafal3k napisał/a:

Cześć forumowiczki, mam trochę mały albo duży tongue   problem odnośnie stosunków, ponieważ mój penis jest na tyle duży że w większości zblizen kończy się na seksie oralnym sad W linku zdjęcie sprzętu. Powiedzcie dziewczyny czy mialyscie kiedyś do czynienia z  takim czymś.... Ja jestem trochę bezsilny ponieważ 95% partnerek z którymi mógłbym wiązać jaką kolwiek przyszłość odczuwa dyskomfort podczas stosunku.

http s://tinypic. pl/qspridjs42zn
Usuncie spacje z linku

Musisz trochę porozciągać Twoje partnerki przed penetracją. Najpierw jeden palec potem dwa palce, potem trzy palce, a jeśli będzie za mało, to cztery smile Użyj przy tym dużo lubrykantu i potraktuj jako grę wstępną smile Tylko poświęć na to trochę czasu, bo jeśli spróbujesz od razu wsadzić całą dłoń w koleżankę to szybko się może skończyć.
Życzę Wam miłej zabawy smile i długiej big_smile

3

Trochę bestia, ale jaka ładna ;p

Słuchaj, nie bez powodu się mawia, jak popieścisz, to się zmieści.
Jak koleżanka wyżej napisała - gra wstępna tu zdziała cuda.

4 Ostatnio edytowany przez Byla_Narzeczona (2018-12-06 08:42:44)

Rafal3k napisał/a:

http s://tinypic. pl/qspridjs42zn
Usuncie spacje z linku

Obawialam sie poczatkowo, ze to jakis wirus tongue Ja nie widze nic dziwnego w Twoim penisie. Jest normalny.

5

nie spodziewałam się zobaczyć dziś na netkobietach penisa, ale widocznie zadziałała magia MIKOŁAJA big_smile
niestety pozostaje ci intensywna gra wstępna.

6

Cyngli napisał/a:

Sądząc po tonie w jakim napisał pierwszego posta to pewnie sobie do tych komplementów ulżył. big_smile

Ciesz się człowieku.

7

Łógiń napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Sądząc po tonie w jakim napisał pierwszego posta to pewnie sobie do tych komplementów ulżył. big_smile

Ciesz się człowieku.

Nie przeszkadza mi to, lubię sprawiać ludziom przyjemność ;p

8

Dluuuga gra wstępna + duzo lubrykantu wink innej opcji nie ma z takim bydlakiem:-P

9

Cyngli napisał/a:
Łógiń napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Ciesz się człowieku.

Nie przeszkadza mi to, lubię sprawiać ludziom przyjemność ;p

"Mała  (duża) rzecz a cieszy"  smile

10 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-12-07 15:39:11)

tak, tak, ciekawa historia, ale przecież oczywiste, że to tylko pretekst do pokazania wacusia, aby dobry był branzelek...

11 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-12-07 14:19:00)

adiaphora napisał/a:

tak, tak, ciekawa historia, ale przecież oczywiste, że to tylko pretekst to pokazania wacusia, aby dobry był branzelek...

Jako mężczyzna nie mogłem tego powiedzieć... Ciekawe czy jakieś propozycje na priva poszły smile Hihihi... smile Pewnie nie. Chociaż może Pan na to liczył. Z drugiej strony 95% partnerek, to aby ułamków nie było to 100/5 = 20 partnerek było, z czego 19 odmówiło seksu.

12

adiaphora napisał/a:

tak, tak, ciekawa historia, ale przecież oczywiste, że to tylko pretekst to pokazania wacusia, aby dobry był branzelek...

Był taki program -"urzekła mnie twoja historia" czy jakoś tak. Nadawałoby się, a teraz pozostaje już tylko "ukryta prawda".

13 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-12-07 15:38:14)

co i rusz tu wpadają ze swoim dużym "problemem" biedacy z poglądowym zdjęciem albo szczegółowym danymi na temat  rozmiaru.  Tego problemu big_smile Pamiętam jednego, który prosił o porady bo nie mógł znaleźć prezerwatywy na swojego wacka. Wszystkie były za małe. No i jak tu życ?!  Trza się wbić na babskie forum, żeby kobiety ulżyły w niedoli, choćby wirtualnie wink

14

... i powkur...zać tych co tu przyszli narzekać na "małe" problemy... big_smile

15

Każdy temat dobry, żeby zrealizować swoje "ekshibicjonistyczne fantazje" i obnażać się przed kobietami. lol

16

... dla facetów jest to także żenujące i śmieszne coś takiego czytać;)

17

Pamiętajcie, że nie liczy się różdżka, ale czarodziej.
I Herkules dupa... itd.

18

Jak masz takiego duzego to se utnij. He he

19

Rafal3k napisał/a:

nieregulaminowy link
Usuncie spacje z linku

"Kali kochać, Kali uciąć!"
To, że "rozmiar ma znaczenie", potwierdza się zatem?.
Kurczę, w drugą stronę!

20

To zależy też od partnerki. Tak jak każdy penis inny tak też każda pochwa inna smile
Tak więc to co możesz zrobić to trafić na odpowiednią partnerkę lub jak mówili przedmówcy lubrykanty plus dłuższą gra wstępna (z palcowaniem)

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024