Czy to ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy to ciąża?

Hej, mam 18 lat i jestem tu nowa. Od 5 dni nie mogę dobrze spac, poniewaz obawiam się, że jestem w ciąży. Dlaczego? W ostatni dzień okresu, wieczorem kiedy już go nie było, kochalismy się ze swoim chlopakiem. W ktoryms momencie pękła prezerwatywa, ale on nie wytrysnął i szybko wyciągnął go ze mnie. Zauważyłam na czubku jego penisa niewielki preejakulat. Chwile po stosunku, kiedy poszlam siku, polecialo mi trochę krwi, ktora po malutku leciała sobie do nastepnego dnia po południu. Moze to przez moje nieregularne miesiaczki. Dzis mija 5 dzien od stosunku, nie wiem czy to z nerwów czy może faktycznie zaszlam w ciaze, ale co jakis czas odczuwam swoje jajniki, które niekiedy mnie zakłują. Podczas sikania, dzisiaj wypłynął od środka długi gęsty śluz, który wczesniej się nie zdarzal.
Chcę chociaż dziś w nocy spokojniej spac, wiec prosze wszystkie osoby doświadczone w tym temacie o pomoc. Czy jestem w ciąży???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to ciąża?

Małe prawdopodobieństwo, ale następnym razem po prostu nie rób głupot.

3

Raczej nie jesteś w ciąży, ale dla pewności zrób sobie test ciążowy.

4

ciąża tak się nie objawia.

5

sosenek napisał/a:

ciąża tak się nie objawia.

A już na pewno nie 5 dni od stosunku...

6

niemniej w takim wypadku ja bym sięgnęła po tabletkę po.
Szkoda, że Autorka nie pomyślała.
Bo niby prawdopodobieństwo minimalne, ale gumka pękła i mimo, że nie skończył, to tak do końca nikt nie wie, co wyleciało, a co nie.

7

Wbrew pozorom nie jest wcale łatwo zajść w ciąże a juz na pewno nie objawia sie ona w ten sposob raptem 5 dni po stosunku. Marne szanse na ciąże, mozesz spac spokojnie;)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024