Witam Potrzebuje opinii na temat prezerwatyw Unimil Skyn Large i Durex Comfort XL. Stosował ktoś ? . Czy jest jakaś różnica między nimi a tymi zwykłymi?
Sorry, ale pytanie o różnicę w prezerwatywach na KOBIECYM forum ma taki sam sens jak pytanie o różnicę pomiędzy OB i Tampaxami na męskim forum
Sorry, ale pytanie o różnicę w prezerwatywach na KOBIECYM forum ma taki sam sens jak pytanie o różnicę pomiędzy OB i Tampaxami na męskim forum
Soryyy ale są tu także mężczyźni na tym forum a poza tym chyba mężczyźni rozmawiają ze swoimi kobietami na temat prezerwatyw bynajmniej mój facet tak ...
No są. Tyle, że 80% z nich to prawiczki
Life is brutal
Ja ogólnie odradzam Durexy, nam pękały i to kilka razy
Ja ogólnie odradzam Durexy, nam pękały i to kilka razy
Spoko ktoś jeszcze ma jakieś zdanie na ten temat?
extra safe durex jest dość wytrzymały. Skyn super są ale trzeba uważać.
extra safe durex jest dość wytrzymały. Skyn super są ale trzeba uważać.
Próbowaliśmy i są za ciasne ale dziękuję za radę!
Nie pamiętam czy to były Durex XL czy XXL, ale prawie pasowały dla osoby, która normalnie używa tych zwykłych. Trochę większe były.
Nie pamiętam czy to były Durex XL czy XXL, ale prawie pasowały dla osoby, która normalnie używa tych zwykłych. Trochę większe były.
No mam nadzieję, że będą pasowały ))
No są. Tyle, że 80% z nich to prawiczki
Life is brutal
Haha, potwierdzam. Nawet lepiej sam nim jestem.
Jeśli chodzi o duże prezerwatywy, polecam MY SIZE . Są naprawdę wytrzymałe, dla różnych wielkości penisa, nawet tych o niestandardowo dużym obwodzie, a przy tym wraz z rozmiarem zwiększa się ich długość .
Ja akurat wiem
Lepsze te pierwsze no i niby jaka różnica? Jak zwykłe za małe to wiadomo że te będą lepsze