Duży rozmiar prezerwatyw - opinia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Duży rozmiar prezerwatyw - opinia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Duży rozmiar prezerwatyw - opinia

Witam wink Potrzebuje opinii na temat prezerwatyw Unimil Skyn Large i Durex Comfort XL. Stosował ktoś ? smile. Czy jest jakaś różnica między nimi a tymi zwykłymi? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duży rozmiar prezerwatyw - opinia

Sorry, ale pytanie o różnicę w prezerwatywach na KOBIECYM  forum ma taki sam sens jak pytanie o różnicę pomiędzy OB i Tampaxami na męskim forum tongue big_smile

3

Iceni napisał/a:

Sorry, ale pytanie o różnicę w prezerwatywach na KOBIECYM  forum ma taki sam sens jak pytanie o różnicę pomiędzy OB i Tampaxami na męskim forum tongue big_smile

Soryyy ale są tu także mężczyźni na tym forum wink a poza tym chyba mężczyźni rozmawiają ze swoimi kobietami na temat prezerwatyw wink bynajmniej mój facet tak ...

4

No są. Tyle, że 80% z nich to prawiczki big_smile

Life is brutal tongue

5

Ja ogólnie odradzam Durexy, nam pękały i to kilka razy hmm

6

Małpa69 napisał/a:

Ja ogólnie odradzam Durexy, nam pękały i to kilka razy hmm

Spoko wink ktoś jeszcze ma jakieś zdanie na ten temat?

7

extra safe durex jest dość wytrzymały. Skyn super są ale trzeba uważać.

8

babice napisał/a:

extra safe durex jest dość wytrzymały. Skyn super są ale trzeba uważać.

Próbowaliśmy i są za ciasne smile ale dziękuję za radę!

9

Nie pamiętam czy  to były Durex XL czy XXL, ale prawie pasowały dla osoby, która normalnie używa tych zwykłych. Trochę większe były.

10

Susane napisał/a:

Nie pamiętam czy  to były Durex XL czy XXL, ale prawie pasowały dla osoby, która normalnie używa tych zwykłych. Trochę większe były.

No mam nadzieję, że będą pasowały smile))

11

Iceni napisał/a:

No są. Tyle, że 80% z nich to prawiczki big_smile

Life is brutal tongue

Haha, potwierdzam. Nawet lepiej sam nim jestem. big_smile

12

Jeśli chodzi o duże prezerwatywy, polecam MY SIZE . Są naprawdę wytrzymałe, dla różnych wielkości penisa, nawet tych o niestandardowo dużym obwodzie, a przy tym wraz z rozmiarem zwiększa się ich długość . smile

13

Iceni napisał/a:

Ja akurat wiem big_smile

Lepsze te pierwsze no i niby jaka różnica? Jak zwykłe za małe to wiadomo że te będą lepsze tongue

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Duży rozmiar prezerwatyw - opinia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024