Czy on ma problem ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on ma problem ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy on ma problem ?

Mój były chłopak podczas Naszego rocznego związku płakał ...ale był to płacz którego czasem nie rozumiałam .Przyjezdzal do mnie wtulał się ,mocno przytulał po czym po chwili widziałam ze lecą mu łzy kiedy pytałam czemu płacze i co się stało odpowiadał ze ma gorszy dzień ,nic więcej nie chciał powiedzieć .Niedziwilo mnie to gdyby takie sytuacje nie występowały tak często i po kilka razy dziennie .Potrafil przy najmniejszej kłótni się rozpłakać . Przyznał się ze kiedyś był uzależniony od masturbacji ,zrozumiałam . Teraz nie rozumiem bo tak naprawdę się tego nie spodziewałam ale zerwał zemna nagle stwierdził ze do sb nie pasujemy i ze się nie dogadamy ,ze mamy różne charaktery .Bylam w szoku bo w poniedziałek mowil mi ze bardzo mnie kocha a w środę powiedzial ze chyba lepiej jak zostaniemy przyjaciółmi ...złamał mi serce ,napisałam po jakimś czasie czy nasz związek może liczyć na jeszcze jedna szanse dał mi jasno do zrozumienia ze nie .Jestem w szoku ze tak z
dnia na dzień mu się odwidziało .

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy on ma problem ?

https://www.netkobiety.pl/t115696.html

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on ma problem ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024