Przyjaciółka mojej dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciółka mojej dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Przyjaciółka mojej dziewczyny

Witajcie na początku się przedstawię smile
Jestem facetem i mam 22 lata, założyłem tutaj konto, ponieważ zależy mi na opinii kobiet. Jestem w związku z Anią (Imię przykładowe) od jakiegoś miesiąca. Poznałem przyjaciółkę mojej dziewczyny. Jest naprawdę super. Jest czuła, inteligentna, ładna, świetnie nam się rozmawia. Ma chyba wszystkie cechy których brakuje mi w Ani. Mój związek z Anią oprócz seksu bardziej przypomina relacje przyjacielskie, nie ma jakiejkolwiek czułości czy ciepłych słówek. Nie wiem jak to zrobić aby się rozstać ale nie tracić kontaktu z nią i jej przyjaciółką, ale obawiam się ze takie coś nie wypali bo jednak może mieć zal do mnie o to co było. Byłaby świetnym materiałem na damski odpowiednik "kumpla" z którym można wyskoczyć na piwo czy się pożalić, ale w związku szukam czegoś zupełnie innego. Pomocy co właściwie powinienem zrobić, nie chcę jej wykorzystywać dla jej przyjaciółki i ciągnąć tego skoro nic z tego nie będzie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółka mojej dziewczyny

Koniecznie rozstań się z dziewczyną, bo szkoda jej czasu na Ciebie. Nie licz też na przyjaźń po takim rozstaniu, szczególnie gdy zaczniesz startować do jej przyjaciółki.
A przy okazji...skąd wiesz, że jej przyjaciółka jest czuła?

3

Rozstań sie z nia i nie marnuj jej czasu. Pora wyhodować jaja i brać odpowiedzialność za swoje decyzje. Po tym wszystkim, chciałbys startować do jej przyjaciółki? Czyli w sumie zamienić je miejscami? Kiepsko...

4

Lepiej zakończyć ten związek a o przyjaciółce zapomnieć

5

Ladyyy, czy Twój adres mailowy podany podczas rejestracji konta jest aktywny ?
Proszę Cię o kontakt ze mną: Isabella.Netkobiety@wp.pl, dziękuję

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciółka mojej dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024