Witajcie , jestem młoda dziewczyna lekko po 20 .Jestem a właśnie byłam ze swoim chłopakiem niecały rok .Nieiwem co mam robić ponieważ bardzo Go kocham a on mnie zostawił powiedział ze tez mnie kocha ale nie pasujemy do sb i trudno się mam ze sb dogadać i ze jestem pesymistka a on optymista i ze jestem nerwowa ,fochata i ciagle narzekam na brak pieniędzy ,powiedziałam ze jeżeli obie osoby się kochają to naprawdę powinny walczyć o ten związek .Rozplakalam się powiedział ze myślał ze damy sb jeszcze jedna szanse tylko nw czemu tego nie zrobił czego oczekiwał plwiediAlam mu jak bardzo go kocham i ze myślałam ze jest tym jedynym .Najgorsze jest to ze pracujemy ze sb ,przyszłam do tej pracy dla niego bo tego chciał .Jest mi ciężko czasami trudno powstryamc łzy w pracy ,a zaraz czuje ze go nienawidzę ,jak widzie ze udaje ze wszystko jest w porządku i chodzi uśmiechnięty .Tylko nieiwem czy to nie jest mina do złej gry dzień po rozstaniu podobno rozpłakał się w pracy i wyżalił jednej z koleżanek .Wczoraj przyszedł na kacu śmierdziało od niego alkoholem ,dodał relacje na fb czego nigdy nie robił z jakieś domówki i z tylu stały jakieś dziewczyny ,po co to robi ? Co chce tym uzyskać ? Dzień przedtem jak się rozstaliśmy powiedziałam ze mam plam wyjechać po szkole za granice na co on ze jeżeli wyjadę to z nimi koniec ,zdziwiłam się ze tak łatwo mu to przyszło powiedzieć. Pózniej ze może by było lepiej gdybyśmy było przyjaciółmi na co z niedowierzaniem parsklam śmiechem ...co mam robić ? Nie wiem czy potrafię z nim pracować ,mam huśtawki nastrojów ,on jest miły w pracy ale ja czasami nie potrafię .Pomozcie ! O co chodzi ..?!
o nic, cierpisz po rozstaniu, swieża sprawa, musi minąć trochę czasu. on nie hcce z tobą być i musisz uszanować jego decyzję.
abstrahując, piszesz ciągle "sb" zamiast siebie - co robisz z zaoszczędzonym w ten sposób czasem?
Mam dwie prace uczę się ,teraz po rozstaniu chce cos ze sobą zrobić nie wiem za bardzo co ..skoro nie chce zemna być to czemu dzień po rozstaniu popłakał się i żalił koleżance i czemu wysyła relacje na fb z imprezy skoro nigdy tego nie robił ?
Dwa dni przed rozstaniem mi mowil jak to on mnie bardzo kocha ,powiedział ze myslal ze damy sb jeszcze szanse ...mam mętlik w głowie nie wiem której wersji się trzymać czy tej ze chce zebysmy byli przyjaciółmi czy tej z mnie kocha
Dwa dni przed rozstaniem mi mowil jak to on mnie bardzo kocha ,powiedział ze myslal ze damy sb jeszcze szanse ...mam mętlik w głowie nie wiem której wersji się trzymać czy tej ze chce zebysmy byli przyjaciółmi czy tej ze mnie kocha
Odpowiem Ci na tytułowe pytanie: on Cię nie kocha. Pozostaje Ci się z tym pogodzić. Usuń go ze znajomych na FB, skoro każdą relacje będziesz tak rozkminiać.