Czy on mnie naprawdę kocha ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on mnie naprawdę kocha ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy on mnie naprawdę kocha ?

Witajcie , jestem młoda dziewczyna lekko po 20 .Jestem a właśnie byłam ze swoim chłopakiem niecały rok .Nieiwem co mam robić ponieważ bardzo Go kocham a on mnie zostawił powiedział ze tez mnie kocha ale nie pasujemy do sb i trudno się mam ze sb dogadać i ze jestem pesymistka a on optymista i ze jestem nerwowa ,fochata i ciagle narzekam na brak pieniędzy  ,powiedziałam ze jeżeli obie osoby się kochają to naprawdę powinny walczyć o ten związek .Rozplakalam się powiedział ze myślał ze damy sb jeszcze jedna szanse tylko nw czemu tego nie zrobił czego oczekiwał plwiediAlam mu jak bardzo go kocham i ze myślałam ze jest tym jedynym .Najgorsze jest to ze pracujemy ze sb ,przyszłam do tej pracy dla niego bo tego chciał .Jest mi ciężko czasami trudno powstryamc łzy w pracy ,a zaraz czuje ze go nienawidzę ,jak widzie ze udaje ze wszystko jest w porządku i chodzi uśmiechnięty .Tylko nieiwem czy to nie jest mina do złej gry dzień po rozstaniu podobno rozpłakał się w pracy i wyżalił jednej z koleżanek .Wczoraj przyszedł na kacu śmierdziało od niego alkoholem ,dodał relacje na fb czego nigdy nie robił z jakieś domówki i z tylu stały jakieś dziewczyny ,po co to robi ? Co chce tym uzyskać ? Dzień przedtem jak się rozstaliśmy powiedziałam ze mam plam wyjechać po szkole za granice na co on ze jeżeli wyjadę to z nimi koniec ,zdziwiłam się ze tak łatwo mu to przyszło powiedzieć. Pózniej ze może by było lepiej gdybyśmy było przyjaciółmi na co z niedowierzaniem parsklam śmiechem ...co mam robić ? Nie wiem czy potrafię z nim pracować ,mam huśtawki nastrojów ,on jest miły w pracy ale ja czasami nie potrafię .Pomozcie ! O co chodzi ..?!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on mnie naprawdę kocha ?

o nic, cierpisz po rozstaniu, swieża sprawa, musi minąć trochę czasu. on nie hcce z tobą być i musisz uszanować jego decyzję.
abstrahując, piszesz ciągle "sb" zamiast siebie - co robisz z zaoszczędzonym w ten sposób czasem?

3

Mam dwie prace uczę się ,teraz po rozstaniu chce cos ze sobą zrobić nie wiem za bardzo co ..skoro nie chce zemna być to czemu dzień po rozstaniu popłakał się i żalił koleżance i czemu wysyła relacje na fb z imprezy skoro nigdy tego nie robił ?

4

Dwa dni przed rozstaniem mi mowil jak to on mnie bardzo kocha ,powiedział ze myslal ze damy sb jeszcze szanse ...mam mętlik w głowie nie wiem której wersji się trzymać czy tej ze chce zebysmy byli przyjaciółmi czy tej z mnie kocha

5

Dwa dni przed rozstaniem mi mowil jak to on mnie bardzo kocha ,powiedział ze myslal ze damy sb jeszcze szanse ...mam mętlik w głowie nie wiem której wersji się trzymać czy tej ze chce zebysmy byli przyjaciółmi czy tej ze mnie kocha

6

Odpowiem Ci na tytułowe pytanie: on Cię nie kocha. Pozostaje Ci się z tym pogodzić. Usuń go ze znajomych na FB, skoro każdą relacje będziesz tak rozkminiać.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on mnie naprawdę kocha ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024