Hej wiem że takich tematów jest mnóstwo ale tak chciałem się podzielić
.Mam 20 lat nigdy nie miałem dziewczyny i w sumie nawet nigdy się nie całowałem,sexu też nic a libido mam wysokie,moim problemem jest to że chciałbym spróbować tych wszystkich rzeczy ale co z tego skoro żadna mnie specjalnie nie chciała bo albo było tak że po wymianie zdań nagle kontakt się urywał,lub tez bezwzajemnosci albo ja nimi.Dodatkowo mam pewien kompleks o ktorym nie chce pisać i nie chodzi o cm tylko coś co we mnie nie wygląda fajnie przez co nawet jeśli bym poszedł do łóżka to wątpię że dałbym radę sie rozebrać i tak w sumie nie ma końca tych porażek bo ktoś napisze żebym szukał przez internet próbowałem i tutaj trzeba wrócić do początku,równiez próbowałem również w seks randkach ale to już mnie kompletnie dobiło bo dziewczyna z która wtedy pisałem po wysłaniu się jej napisała że się ze mną spotka a potem mnie totalnie zlała.Tera jedynie co robię to pije w weekendy bo pracuje w tygodniu i tak w sumie to mi się życie toczy,jedynie o tyle dobrze że widziałem nagie ciało kobiety na striptizie bo jakby tak dalej poszło to jedynie internet.Każda jakakolwiek interakcja z kobietą kończy się klapą,żeby nie było to mam koleżanki ale co z tego.Jak tak dalej pojdzie to chyba skoncze jedynie w objeciach pan do towarzystwa bo tylko to mi zostało.Pozdrawiam ![]()
Hej wiem że takich tematów jest mnóstwo ale tak chciałem się podzielić
.Mam 20 lat nigdy nie miałem dziewczyny i w sumie nawet nigdy się nie całowałem,sexu też nic a libido mam wysokie,moim problemem jest to że chciałbym spróbować tych wszystkich rzeczy ale co z tego skoro żadna mnie specjalnie nie chciała bo albo było tak że po wymianie zdań nagle kontakt się urywał,lub tez bezwzajemnosci albo ja nimi.Dodatkowo mam pewien kompleks o ktorym nie chce pisać i nie chodzi o cm tylko coś co we mnie nie wygląda fajnie przez co nawet jeśli bym poszedł do łóżka to wątpię że dałbym radę sie rozebrać i tak w sumie nie ma końca tych porażek bo ktoś napisze żebym szukał przez internet próbowałem i tutaj trzeba wrócić do początku,równiez próbowałem również w seks randkach ale to już mnie kompletnie dobiło bo dziewczyna z która wtedy pisałem po wysłaniu się jej napisała że się ze mną spotka a potem mnie totalnie zlała.Tera jedynie co robię to pije w weekendy bo pracuje w tygodniu i tak w sumie to mi się życie toczy,jedynie o tyle dobrze że widziałem nagie ciało kobiety na striptizie bo jakby tak dalej poszło to jedynie internet.Każda jakakolwiek interakcja z kobietą kończy się klapą,żeby nie było to mam koleżanki ale co z tego.Jak tak dalej pojdzie to chyba skoncze jedynie w objeciach pan do towarzystwa bo tylko to mi zostało.Pozdrawiam
Skoro tylko pijesz, zamiast ogarnąć interpunkcję, to ja się nie dziwię, że Cię żadna nie chce.
Ale ja nie szukam przyczepki do interpunkcji więc daruj sobie te głupie komentarze jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia ![]()