Hej,
Czy w Łodzi są jakieś "normalne "dziewczyny które tak jak ja czują się trochę samotne? Mam męża i dwulatka w domu ale brakuje fajnej relacji z inną kobitka z która można porozmawiać o wszystkim i o niczym. Ja mam 30 lat i mieszkam na Teofilowie i chętnie poznam kogoś z tej okolicy bo z reguły wiem, że jak ktoś mieszka daleko to ciężko o spotkania.
Pozdrawiam.
Hej,
mieszkam w okolicy, wiec jeśli masz ochotę poplotkowac czasem przy kawie to odezwij się ![]()
Hej,
Czy w Łodzi są jakieś "normalne "dziewczyny które tak jak ja czują się trochę samotne? Mam męża i dwulatka w domu ale brakuje fajnej relacji z inną kobitka z która można porozmawiać o wszystkim i o niczym. Ja mam 30 lat i mieszkam na Teofilowie i chętnie poznam kogoś z tej okolicy bo z reguły wiem, że jak ktoś mieszka daleko to ciężko o spotkania.
Pozdrawiam.
Nieco dalej, ale wciąż niedaleko i bez przeszkód
ja 28 i bez zobowiązań, wiec ten kilometr w te czy w druga nie robi mi różnicy...o ile nadal aktualne ![]()
4 2019-09-03 15:23:28 Ostatnio edytowany przez Basia84 (2019-09-03 16:07:57)
Hej wszystkim:) jestem tu nowa, znalazłam to forum w poszukiwaniu nowych znajomych.
Myślałam ze tylko ja mam problem z brakiem przyjaciół wokół mnie. Sa stare przyjaźnie ale wszystko poza granicami kraju a ja ostatnio odczuwam dużą pustkę relacji tu i teraz. Poszukuję fajnych koleżanek z którymi mogę wyjść na piwo, kawę, spacer i oderwać się od rutyny dnia codziennego.
Ja mam 35 lat, mieszkam pod Łodzią i jestem mobilna więc nie mam problemu z dojazdem, ktoś chętny?
5 2019-09-03 15:36:15 Ostatnio edytowany przez Basia84 (2019-09-03 16:07:05)
6 2019-09-03 15:36:22 Ostatnio edytowany przez Basia84 (2019-09-03 16:05:42)
.
Przepraszam ale cos się zacielo i mój post wskoczył kilkukrotnie.