Pozytywne babki z Łodzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pozytywne babki z Łodzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Pozytywne babki z Łodzi

Hej,
Czy w Łodzi są jakieś "normalne "dziewczyny które tak jak ja czują się trochę samotne? Mam męża i dwulatka w domu ale brakuje fajnej relacji z inną kobitka z która można porozmawiać o wszystkim i o niczym. Ja mam 30 lat i mieszkam na Teofilowie i chętnie poznam kogoś z tej okolicy bo z reguły wiem, że jak ktoś mieszka daleko to ciężko o spotkania.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pozytywne babki z Łodzi

Hej,
mieszkam w okolicy, wiec jeśli masz ochotę poplotkowac czasem przy kawie to odezwij się smile

pati_krw napisał/a:

Hej,
Czy w Łodzi są jakieś "normalne "dziewczyny które tak jak ja czują się trochę samotne? Mam męża i dwulatka w domu ale brakuje fajnej relacji z inną kobitka z która można porozmawiać o wszystkim i o niczym. Ja mam 30 lat i mieszkam na Teofilowie i chętnie poznam kogoś z tej okolicy bo z reguły wiem, że jak ktoś mieszka daleko to ciężko o spotkania.
Pozdrawiam.

Nieco dalej, ale wciąż niedaleko i bez przeszkód smile ja 28 i bez zobowiązań, wiec ten kilometr w te czy w druga nie robi mi różnicy...o ile nadal aktualne smile

4 Ostatnio edytowany przez Basia84 (2019-09-03 16:07:57)

Hej wszystkim:) jestem tu nowa,  znalazłam to forum w poszukiwaniu nowych znajomych.
Myślałam ze tylko ja mam problem z brakiem przyjaciół wokół mnie. Sa stare przyjaźnie ale wszystko poza granicami kraju a ja ostatnio odczuwam dużą pustkę relacji tu i teraz. Poszukuję  fajnych koleżanek z którymi mogę wyjść na piwo, kawę,  spacer i oderwać się od rutyny dnia codziennego.
Ja mam 35 lat, mieszkam pod Łodzią i jestem mobilna więc nie mam problemu z dojazdem, ktoś chętny?

5 Ostatnio edytowany przez Basia84 (2019-09-03 16:07:05)

6 Ostatnio edytowany przez Basia84 (2019-09-03 16:05:42)

.

7

Przepraszam ale cos się zacielo i mój post wskoczył kilkukrotnie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pozytywne babki z Łodzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024