Witam kobiety! Napisze wszystko w skrócie, pracuje w restauracji chińskiej. Mój szef chinczyk jest po rozwodzie z Polka i mają wspólnie 17 letniego syna. Rozwiedli się kilkanaście lat temu, on kupil jej i synowi mieszkanie, a sam mieszka gdzie indziej. Ona pracuje u niego, cały czas ciągnie pienia, okrada go a jak on się zapyta gdzie są pieniądze z kasy to ona mówi, że wzięła na ciuchy itp. Nic oprócz syna ich nie łączy. On mieszka sam, jest po 50tce i pracuje 7 dni w tygodniu od 12 do 22. Nie ma znajomych ani kobiety, jest samotny. Ona przyprowadza do restauracji co tydzień nowego faceta który pije i je na koszt "firmy" tzn szefa.. Do sedna, to jest bardzo fajny i miły facet, bardzo dobrze mówi po polsku. Chciałabym pobrać mu na telefon jakoś portal randkowy albo aplikacje. Jest mały problem.. On nie potrafi czytać po polsku, mówi bardzo dobrze tylko ma problem z czytaniem dziewczyny czy znacie jakąś aplikacje z translatorem, tłumaczem?? Nie mogę patrzeć jak on tak samotny wszystko to dźwiga i patrzy co wyprawia jego była żona. Liczę na was.
Nie sądzę żeby ktoś normalny pakowal się w tak toksyczna sytuację
Radzę dać sobie spokój. Przede wszystkim dla własnego dobra.
Witam kobiety! Napisze wszystko w skrócie, pracuje w restauracji chińskiej. Mój szef chinczyk jest po rozwodzie z Polka i mają wspólnie 17 letniego syna. Rozwiedli się kilkanaście lat temu, on kupil jej i synowi mieszkanie, a sam mieszka gdzie indziej. Ona pracuje u niego, cały czas ciągnie pienia, okrada go a jak on się zapyta gdzie są pieniądze z kasy to ona mówi, że wzięła na ciuchy itp. Nic oprócz syna ich nie łączy. On mieszka sam, jest po 50tce i pracuje 7 dni w tygodniu od 12 do 22. Nie ma znajomych ani kobiety, jest samotny. Ona przyprowadza do restauracji co tydzień nowego faceta który pije i je na koszt "firmy" tzn szefa.. Do sedna, to jest bardzo fajny i miły facet, bardzo dobrze mówi po polsku. Chciałabym pobrać mu na telefon jakoś portal randkowy albo aplikacje. Jest mały problem.. On nie potrafi czytać po polsku, mówi bardzo dobrze tylko ma problem z czytaniem
dziewczyny czy znacie jakąś aplikacje z translatorem, tłumaczem?? Nie mogę patrzeć jak on tak samotny wszystko to dźwiga i patrzy co wyprawia jego była żona. Liczę na was.
Nie wiem, czy google translatory w miarę sensownie działają w zestawieniach zh-cośtam i pl, czy nie. Chyba nie bardzo.... A zna kolega angielski? Traslatory jednak dużo lepiej tlumaczą zestaw en-inne języki.
Zawsze ma on możliwość spróbować ogarnąć temat pisania i czytania.
Choć, szczerze mówiąc jeśli on non stop przesiaduje w pracy, to nie wiem, czy jakakolwiek kobieta byłaby usatysfakcjonowana samotnością związkową, która ją czeka. Chyba ze kolega da się namówić na wynajęcie innego pracownika i wywalenie na zbity pyszczek byłej żonki.
O jego wyjściach w jakieś miejsca związne z z kulturą Chin, gdzie mógłby spotkać hobbystki, już nie pisze, bo cały czas siedzi facet przy robieniu sajgonek.
Ale ogólnie życzę mu powodzenia, jakoś lubię Azjatów.