Pytanie do kobiet - jestem zazdrosny o moją dziewczynę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie do kobiet - jestem zazdrosny o moją dziewczynę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez janusz9999 (2018-11-06 09:19:10)

Temat: Pytanie do kobiet - jestem zazdrosny o moją dziewczynę

Czy normalne jest, że dwie dorosłe dziewczyny (25 lat) będące dobrymi przyjaciółkami, podczas oglądania filmu leżą razem na łóżku wtulone w siebie? Czy to jakieś zboczenie już?

Jedna z nich to moja dziewczyna, jestem o to zazdrosny bo nie daje mi tyle uczuć co swojej przyjaciółce. Do mnie nie ma takiej czułości. Jak z nią rozmawiam, to tłumaczy mi, że kobiety są inne i u nich to jest normalne i, że to jest jej "siostra".
Nie są biseksualne, przynajmniej z tego co mi wiadomo.
Dla mnie takie zachowanie jest naturalne u dziewczyn w wieku ~15 lat, ale może się mylę.

Czasami przy nich czuję się, jakby to one były w związku a nie my. Co chwilę dają sobie buziaki w policzek, tulą się, głaszczą się itp.

Podczas jazdy samochodem gdy ja prowadzę one przeważnie siedzą z tyłu w siebie wtulone. Jak ja jadę z tyłu z moją dziewczyną to nigdy się do mnie nie tuli. Tylko do kobiet tak ma.

Może to ze mną coś jest nie tak.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie do kobiet - jestem zazdrosny o moją dziewczynę

Skoro ona nie ma potrzeby czułości i bliskości z Tobą, to prosty wniosek jest taki, że jesteś dla niej tylko orbiterkiem. Źle się z tym czujesz, próbowałeś rozmawiać, pozostaje tylko wcisnąć guzik next. Nie wnikaj co tam jej w duszy gra. Patrz na to co dostajesz z tego związku.

3

balin napisał/a:

Skoro ona nie ma potrzeby czułości i bliskości z Tobą, to prosty wniosek jest taki, że jesteś dla niej tylko orbiterkiem. Źle się z tym czujesz, próbowałeś rozmawiać, pozostaje tylko wcisnąć guzik next. Nie wnikaj co tam jej w duszy gra. Patrz na to co dostajesz z tego związku.

Słusznie prawisz...

4

Zgadzam się z bulinem. mam wrażenie, że jest coś zupełnie nie tak w waszym związku. W sensie - jestem w stanie zrozumieć, żeby koleżanki miały ze sobą taką relację, ale to na pewno nie powinno działać na szkodę związku.
Skoro twoja dziewczyna nie widzi problemu w tym, że ty się czujesz z tym źle, to znaczy, że nie jesteś dla niej wystarczająco ważny, żeby coś na to zaradzić.
Osobiście ja bym długo nie myślała nad tym i zdecydowała się na rozstanie, bo to nie ma sensu.

5

Nie wiesz, jakie są rozmowy między przyjaciółkami. Jeśli jej przyjaciółka jest singielką, ma totalnie inny punkt widzenia na związki. Ty myślisz, że to Twoja dziewczyna, związek, miłość, a jej przyjaciółka może ciągle zachęcać do tego, żeby ta z Tobą zerwała, bo to psuje ich przyjaźń. Pogadaj, zrób wszystko co w Twojej mocy, jak nic z tego nie wyjdzie to jak kolega balin pisał, nie ma co niszczyć sobie i jej życia.

6 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-06 11:17:39)

Leonard napisał/a:

Nie wiesz, jakie są rozmowy między przyjaciółkami. Jeśli jej przyjaciółka jest singielką, ma totalnie inny punkt widzenia na związki. Ty myślisz, że to Twoja dziewczyna, związek, miłość, a jej przyjaciółka może ciągle zachęcać do tego, żeby ta z Tobą zerwała, bo to psuje ich przyjaźń. Pogadaj, zrób wszystko co w Twojej mocy, jak nic z tego nie wyjdzie to jak kolega balin pisał, nie ma co niszczyć sobie i jej życia.

wg. mnie jesteś tam na przyczepkę. Albo Ona mentalnie jest poniżej 15.. albo ma skłonność do kobiet.
odpuściłabym.

7 Ostatnio edytowany przez janusz9999 (2018-11-06 12:30:19)

Leonard napisał/a:

Przyjaciółka jest singielką, nigdy jeszcze nie miała chłopaka. Wątpię, że ją namawia żeby zerwała. Jest wręcz przeciwnie, jej zależy na tym żeby moja dziewczyna była ze mną szczęśliwa.

Nawet gdybym znowu porozmawiał ze swoją dziewczyną, to nie chciałbym żeby zrobiła się do mnie czuła "na siłę" bo jej tak powiedziałem. Chciałbym żeby to było naturalne. Tak jak kilka lat temu. Tylko, że wtedy miała tylko mnie i nie miała tej bliskiej przyjaciółki.

Przeważnie jak jej o tym wspominałem, że czuje się uczuciowo zaniedbywany, mówiła mi że one mają takie relacje i to już mój problem, że ja tak to odbieram. Przyjaciółka jest dla niej "jak siostrzyczka" i kobiety tak mają - według jej słów. Dlatego właśnie Was pytam czy faktycznie kobiety tak mają i może coś ze mną jest nie tak.

Muszę się nad tym zastanowić, bo nie wyobrażam sobie być dalej pomijany w tej relacji. A nie jestem świnią, żeby szukać uczuć gdzie indziej będąc z nią, chociaż mi ich brakuje.

8

Mam przyjaciółkę,którą traktuję jak siostrę. Jesteśmy blisko to prawda,ale nie robimy tak( obie singielki). Chyba,że coś się stanie złego,to wspieram ją,przutulam i mogę tak oglądać z nią film (wtedy brakuje jej bliskości,więc tak robię),ale w codziennym życiu nie. Z moją siostrą też nie mam takiej relacji. Osobiście dla mnie jest to dziwne.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie do kobiet - jestem zazdrosny o moją dziewczynę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024