Badanie HSG Szczecin - mam jutro i bardzo się boję.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Badanie HSG Szczecin - mam jutro i bardzo się boję..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez enilemmod (2018-10-28 22:30:11)

Temat: Badanie HSG Szczecin - mam jutro i bardzo się boję..

Kochane, czy któraś z Was miała robione badanie HSG w szpitalu przy Unii Lubelskiej w Szczecinie? Czy trzeba po badaniu zostać w szpitalu? Spakować się na jakąś konkretną ilość dni? Nie otrzymałam takich informacji od swojej lekarz prowadzącej a badanie mam jutro i nie wiem jak się przygotować. Bardzo proszę te z Was, które przeszły to badanie o kilka rad i wskazówek. Mam nadzieję, że Wasze rady mnie uspokoją ponieważ bardzo się boję.  Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Badanie HSG Szczecin - mam jutro i bardzo się boję..

Gdyby trzeba było to by Ci o tym powiedzieli wink

3

Odp: Badanie HSG Szczecin - mam jutro i bardzo się boję..

Gdyby mieli zatrzymać Cie w szpitalu to dostałabys taka informacje. Rzadko kiedy zatrzymują, jesli maja zrobic tylko jedno konkretne badanie i jestes na nie umówiona. Nastaw sie na długi czas oczekiwania, ja kiedys czekałam w tym szpitalu 10h na sorze, spędziłam na oddziale niemalże 2tygodnie i powiem tak: tempo maja okropne, ze wszystkim.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Badanie HSG Szczecin - mam jutro i bardzo się boję..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024