Witam,
Drogie Panie, jak rozegrać spotkanie z była dziewczyna? Byliśmy razem pół roku, rozstalismy się dwa miesiące temu.
W przyszłym tygodniu ona chce podrzucić mi moje rzeczy ale ja chciałbym z nią jednocześnie porozmawiać i spróbować nas pogodzić. Ona twierdzi że tylko podrzuci rzeczy i nie chce rozmowy, bo do niczego to nie doprowadzi.
Ja chcę to naprawić, ona niekoniecznie.
Rozstalismy się bo uznała że nie jest w stanie mnie pokochać...
Czekam na Wasze porady.
Myślę, że dostałeś całkiem jasny komunikat. Uszanuj jej wolę i nie bądź nachalny.
Nie rozmawiaj z nią. Poszukaj kogoś, kto nie będzie się zastanawiał czy Cię pokocha, tylko to zrobi.
nie rozgrywać, ona wyraznie powiedziała, że cię nie kocha, uszanuj to, związek bez miłości nie ma sensu istnieć.
5 2018-10-28 08:42:25 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-10-28 08:43:01)
Witam,
Drogie Panie, jak rozegrać spotkanie z była dziewczyna? Byliśmy razem pół roku, rozstalismy się dwa miesiące temu.
W przyszłym tygodniu ona chce podrzucić mi moje rzeczy ale ja chciałbym z nią jednocześnie porozmawiać i spróbować nas pogodzić. Ona twierdzi że tylko podrzuci rzeczy i nie chce rozmowy, bo do niczego to nie doprowadzi.
Ja chcę to naprawić, ona niekoniecznie.
Rozstalismy się bo uznała że nie jest w stanie mnie pokochać...
Czekam na Wasze porady.
Ona Cię nie kocha i powiedziała o tym wprost.
Doceń jej szczerość i uszanuj decyzję, którą podjęła.
Na świecie jest wiele innych wartościowych kobiet, które mogłyby obdarzyć Cię uczuciem.
Co do spotkania, odbierz rzeczy, podziękuj za czas wspólnie spędzony i tyle. Nie potrzeba nic więcej.