Tematy ,,Szukam kolezanki..." sa o kant pupy rozbic! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Tematy ,,Szukam kolezanki..." sa o kant pupy rozbic!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Tematy ,,Szukam kolezanki..." sa o kant pupy rozbic!

Nie rozumiem osob, ktore podejmuja tego typu tematy. Oglaszaja sie ze szukaja ludzi do wspolnych spotkan. Kiedy jednak ktos przyjmuje ich propozycje i dochodzi do momentu ustalenia spotkania to temat nagle umiera. Ja juz kilka razy wyrazalam chec na spotkania z uzytkownikami tego forum ktorzy mieszkaja w mojej okolicy i temat umieral. Sama tez wychodzilam z propozycjami i temat rowniez umieral. Ludziom tak trudno wyjsc z domu czy o co chodzi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tematy ,,Szukam kolezanki..." sa o kant pupy rozbic!

Bah! To tylko głosy wołających na puszczy. I liczących, że milościwie nikt realnego kroku nie zrobi, bo jezcze trzeba by ruszyć dupę i zrobić coś z tym swoim nędznym życiem. Gdyby chcieli to zrobić to nie byliby samotni.

Pierwsze prawo tego działu:
Żadna samotność nie jest tak wielka jak bezwładność dupy obiektu ją odczuwającego.

3

Dzieki za wypowiedz, Ferreus Somnus

4

aniary7 napisał/a:

Nie rozumiem osob, ktore podejmuja tego typu tematy. Oglaszaja sie ze szukaja ludzi do wspolnych spotkan. Kiedy jednak ktos przyjmuje ich propozycje i dochodzi do momentu ustalenia spotkania to temat nagle umiera. Ja juz kilka razy wyrazalam chec na spotkania z uzytkownikami tego forum ktorzy mieszkaja w mojej okolicy i temat umieral. Sama tez wychodzilam z propozycjami i temat rowniez umieral. Ludziom tak trudno wyjsc z domu czy o co chodzi?

Na portalach randkowych jest jeszcze większa katastrofa -- faceci umawiają się, namawiają, fantazjują. Jak trzeba iść do realu to znikają. Nawet znikają jak już jest seks umówiony. Masakra.

5

Gary napisał/a:
aniary7 napisał/a:

Na portalach randkowych jest jeszcze większa katastrofa -- faceci umawiają się, namawiają, fantazjują. Jak trzeba iść do realu to znikają. Nawet znikają jak już jest seks umówiony. Masakra.

Skąd wiesz? Z kim Ty właściwie zdradzasz żonę?

6

Ferreus somnus napisał/a:
Gary napisał/a:
aniary7 napisał/a:

Skąd wiesz? Z kim Ty właściwie zdradzasz żonę?

Od koleżanek, które kogoś szukają.

7

To samo jest też w drugą stronę. Ile to tutaj powstaje w tematów w stylu Szukam kogoś do popisania bo jestem strasznie samotna. A jak przyjdzie co do czego to na privie nagle znikają po kilku wymianach zdań. Wiele razy tutaj zetknąłem się z ghostingiem. Szukają pomocy i kogoś do pogadania ale potem szybko ukrywają kontakt.

8

Ja poznałam kilka lat temu przyjaciółkę przez Internet. Znajomość trwa do dziś. Jedyny problem to odległość. Mieszka ode mnie ok 100 km. Nie wpadnę do niej ot tak na kawę, nie pójdę na rower. Brak mi takiego kogoś w miejscu gdzie mieszkam albo tuż  tuż gdy najdzie mnie ochota na kino spontanicznie. Chyba te długie wieczory nastroiły mnie tak nostalgicznie bo tęsknię za drugim człowiekiem blisko. Nie chodzi mi o związek, to w ogóle nie wchodzi w grę tylko o spędzanie  wspólnie czasu.

9

Rozumiem Twoją frustrację. Ja też zmarnowałam na takie urywane kontakty kawał czasu.

10

Zebys wiedziala ze jestem sfrustrowana. Nie mam ochoty na te chwile zamieszczac tu jakichkolwiek ogloszen bo to nie ma sensu. Za niedlugo chociazby taka impreza sylwestrowa ktora fajnie by bylo spedzic  w wiekszym gronie moglabym zamiescic na ten temat ogloszenie no ale po co?

11

Z obserwacji mogę napisać, że jeśli ktoś chce nawiązać bliższy kontakt, to zdecydowanie lepiej sprawdzają się kafejki. Tam ludzie się poznają, dzielą swoją codziennością, z tego z kolei powstają wirtualne przyjaźnie, które potem nierzadko przenoszone są do reala. Wydaje mi się, że niewiele jest osób, które rzeczywiście zainteresowane są spotkaniem z dosyć przypadkową osobą - stąd to relatywnie szybkie urywanie kontaktu, kiedy niewiele wie się o tej drugiej osobie. Owszem, jeśli ktoś chce zabić nudę lub ma potrzebę po prostu się wygadać, to skłonny jest wymienić jakąś korespondencję, czasem nawet nieco dłuższą, ale zwykle na tym temat się kończy.

Swego czasu sama intensywnie udzielałam się w jednej z kafejek, mogę nawet napisać, że ona wówczas bardzo ożyła, skupiając całkiem spore grono osób. Poznaliśmy się, na swój sposób polubiliśmy, przez wiele miesięcy zaglądając tam niemal codziennie, a po jakimś czasie zdecydowaliśmy spotkać. Mało tego, te znajomości przetrwały bardzo długo, niektóre z nich aż do dzisiaj. Taką samą tendencję widzę w wielu obecnych kafejkach. Można do którejś dołączyć lub założyć własną. Wydaje mi się jednak, że taki nowy wątek musi czymś do siebie przyciągać, ważne, aby coś o sobie napisać, jakoś innych zachęcić do dołączenia, bo samo ogłoszenie, że spotkam się w takim czy takim celu, to chyba trochę za mało.

12

aniary7 napisał/a:

To nie o to chodzi, ze ludziom trudno wyjść z domu, tylko nie każdy widzi sens w spotkaniach z osobami, których wcześniej nie zna. Dlatego chyba lepiej poznac się (chociaż trochę) na tego rodzaju forum, a potem, jak podpasujesz jakims ludziom, a oni Tobie, można organizować spotkanie (pomijając to, ze na farach ludzie rozsiani sa po całym swiecie, i tak naprawdę trudno takie cos zorganizować).

Nie masz znajomych w realu?

13

aniary7 napisał/a:

Tez zauwazylam ,ze ludzie tutaj wykazuja mało inicjatywy przy takich postach...a skąd jestes Aniu?

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Tematy ,,Szukam kolezanki..." sa o kant pupy rozbic!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024