Cześć, chciałem prosić Was o poradę.
Pracuję chwilowo na produkcji, obsługuję dość skomplikowaną maszynę, której są 3 egzemplarze w naszej firmie. Obok mnie pracuje pewna dziewczyna.
Strasznie zaintrygowała mnie swoją osobowością i od pewnego czasu złapałem się na tym, że ciągle o niej myślę.
Mam ogromny problem, ponieważ pracujemy dosłownie metr od siebie a przez 8 godzin rozmawiamy może 5-10 minut? Nie potrafię rozpocząć rozmowy, ponieważ nie wiem o czym mógłbym zagadać oprócz pracy (to strasznie oklepane) tym bardziej, że od 3 miesięcy jak mówię prawie nie rozmawiamy. Kompletnie nie wiem jak mam zacząć rozwijać naszą znajomość, proszę, powiedzcie co zrobilibyście na moim miejscu i co ewentualnie może pomyśleć/poczuć ta dziewczyna.
Poza tym mam zamiar niedługo odejść z firmy i zająć się z powrotem pracą w swoim zawodzie, więc czas ma znaczenie.
PS. Dodatkowym problem jest to, że ów koleżanka jest naprawdę śliczną osobą, a ja sam zdecydowanie nie grzeszę urodą (jest to zdecydowanie obiektywne). Jestem zadbany, dobrze się ubieram, natomiast z wiekiem przybywa mi brzucha i ohydnej drugiej brody, choć aktywnie z tym walczę. Dziewczyna fascynuje się siatkówką, w którą sama grała, także możecie sobie wyobrazić jej figurę.
*PS2. Poprzedni temat na forum z mojego konta dotyczył problemu innej osoby.