Cześć! Nie bardzo wiem, gdzie założyć ten wątek, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu spotykałam się z pewnym facetem, ale niestety nasz wspólny kolega dość mocno zmanipulował zarówno mnie i jego. Efekt był taki, że ponad pół roku nie mieliśmy kontaktu. Teraz znowu się spotykamy, wszystko sobie wyjaśnilismy i jest dobrze, ale w naszych głowach urodził się plan by trochę się odwdzięczyć temu koledze. Chcemy, że tak powiem odwalić jakąś akcję, żeby mu szczęka opadła, w związku z tym, że znowu się spotykamy.
Może to dziecinne, ale należy mu się i chciałabym Was prosić o jakieś podpowiedzi, inspiracje czy coś w tym stylu.
Naszym wstępnym pomysłem jest to, że mój partner będzie odmawiać spotkań z powodu randki, ale bez wnikania z kim a ja będę udawać, że o niczym nie wiem i za jakiś czas po prostu przyjdziemy razem, ale może coś lepszego przyjdzie wam do głowy, proszę nie oceniajcie naszego planu małej zemsty
forum jest dla pełnoletnich
Ty brzmisz tutaj na późne 13 lat max.
urodził się plan by trochę się odwdzięczyć temu koledze...
Oooo... dorośli ludzie nie mają czasu na takie rzeczy.
Niestety muszę się podpisać pod wypowiedziami poprzedników, bo ta sama myśl pojawiła mi się w głowie jeszcze przed ich przeczytaniem, za to po lekturze pierwszego posta.
Myślę, że przede wszystkim warto zadać sobie pytanie po co Wam te gierki, zaprzątanie sobie nimi uwagi i strata czasu, który można spożytkować o wiele lepiej?
Edit:
Czy to może ma coś wspólnego z tą sytuacją? https://www.netkobiety.pl/t109241.html
forum jest dla pełnoletnich
Ty brzmisz tutaj na późne 13 lat max.
Mam 22
Nie prosiłam o ocenianie..
Zamiast się cieszyć odnowieniem znajomości, chcecie się mścić... Bardzo słabe.
Ja bym sobie odpuściła na Waszym miejscu.
Cześć! Nie bardzo wiem, gdzie założyć ten wątek, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu spotykałam się z pewnym facetem, ale niestety nasz wspólny kolega dość mocno zmanipulował zarówno mnie i jego. Efekt był taki, że ponad pół roku nie mieliśmy kontaktu. Teraz znowu się spotykamy, wszystko sobie wyjaśnilismy i jest dobrze, ale w naszych głowach urodził się plan by trochę się odwdzięczyć temu koledze. Chcemy, że tak powiem odwalić jakąś akcję, żeby mu szczęka opadła, w związku z tym, że znowu się spotykamy.
Może to dziecinne, ale należy mu się i chciałabym Was prosić o jakieś podpowiedzi, inspiracje czy coś w tym stylu.
Naszym wstępnym pomysłem jest to, że mój partner będzie odmawiać spotkań z powodu randki, ale bez wnikania z kim a ja będę udawać, że o niczym nie wiem i za jakiś czas po prostu przyjdziemy razem, ale może coś lepszego przyjdzie wam do głowy, proszę nie oceniajcie naszego planu małej zemsty
Zgodnie z prosba nie oceniam
Moze napisz do tego kolegi kilka pikantnych wiadomosci i jeszcze sie z nim umow?
Ale tak, zeby na miejscu spotkania okazalo sie, ze spotykacie sie Ty i Twoj chlopak, a wiadomosci ktore wysylalas do kolegi to poszly do niego przez pomylke (np. pomylilas kontakty, albo zle go zapisalas w telefonie - ktos w to uwierzy? zreszta nie musi) bo mialy byc oczywiscie do Twojego chlopaka i to z nim jestes przeciez tutaj umowiona :>