Jak wkręcić kolegę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak wkręcić kolegę?

Cześć! Nie bardzo wiem, gdzie założyć ten wątek, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu spotykałam się z pewnym facetem, ale niestety nasz wspólny kolega dość mocno zmanipulował zarówno mnie i jego. Efekt był taki, że ponad pół roku nie mieliśmy kontaktu. Teraz znowu się spotykamy, wszystko sobie wyjaśnilismy i jest dobrze, ale w naszych głowach urodził się plan by trochę się odwdzięczyć temu koledze. Chcemy, że tak powiem odwalić jakąś akcję, żeby mu szczęka opadła, w związku z tym, że znowu się spotykamy.
Może to dziecinne, ale należy mu się i chciałabym Was prosić o jakieś podpowiedzi, inspiracje czy coś w tym stylu.
Naszym wstępnym pomysłem jest to, że mój partner będzie odmawiać spotkań z powodu randki, ale bez wnikania z kim a ja będę udawać, że o niczym nie wiem i za jakiś czas po prostu przyjdziemy razem, ale może coś lepszego przyjdzie wam do głowy, proszę nie oceniajcie naszego planu małej zemsty smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wkręcić kolegę?

forum jest dla pełnoletnich tongue
Ty brzmisz tutaj na późne 13 lat max.

3

urodził się plan by trochę się odwdzięczyć temu koledze...

Oooo... dorośli ludzie nie mają czasu na takie rzeczy.

4

Niestety muszę się podpisać pod wypowiedziami poprzedników, bo ta sama myśl pojawiła mi się w głowie jeszcze przed ich przeczytaniem, za to po lekturze pierwszego posta.
Myślę, że przede wszystkim warto zadać sobie pytanie po co Wam te gierki, zaprzątanie sobie nimi uwagi i strata czasu, który można spożytkować o wiele lepiej? smile

Edit:
Czy to może ma coś wspólnego z tą sytuacją? https://www.netkobiety.pl/t109241.html

5

Lady Loka napisał/a:

forum jest dla pełnoletnich tongue
Ty brzmisz tutaj na późne 13 lat max.

Mam 22 smile
Nie prosiłam o ocenianie..

6

Zamiast się cieszyć odnowieniem znajomości, chcecie się mścić... Bardzo słabe.

Ja bym sobie odpuściła na Waszym miejscu.

7

Ginger witch napisał/a:

Cześć! Nie bardzo wiem, gdzie założyć ten wątek, więc w razie czego proszę o przeniesienie.
Sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu spotykałam się z pewnym facetem, ale niestety nasz wspólny kolega dość mocno zmanipulował zarówno mnie i jego. Efekt był taki, że ponad pół roku nie mieliśmy kontaktu. Teraz znowu się spotykamy, wszystko sobie wyjaśnilismy i jest dobrze, ale w naszych głowach urodził się plan by trochę się odwdzięczyć temu koledze. Chcemy, że tak powiem odwalić jakąś akcję, żeby mu szczęka opadła, w związku z tym, że znowu się spotykamy.
Może to dziecinne, ale należy mu się i chciałabym Was prosić o jakieś podpowiedzi, inspiracje czy coś w tym stylu.
Naszym wstępnym pomysłem jest to, że mój partner będzie odmawiać spotkań z powodu randki, ale bez wnikania z kim a ja będę udawać, że o niczym nie wiem i za jakiś czas po prostu przyjdziemy razem, ale może coś lepszego przyjdzie wam do głowy, proszę nie oceniajcie naszego planu małej zemsty smile

Zgodnie z prosba nie oceniam smile

Moze napisz do tego kolegi kilka pikantnych wiadomosci i jeszcze sie z nim umow?
Ale tak, zeby na miejscu spotkania okazalo sie, ze spotykacie sie Ty i Twoj chlopak, a wiadomosci ktore wysylalas do kolegi to poszly do niego przez pomylke (np. pomylilas kontakty, albo zle go zapisalas w telefonie - ktos w to uwierzy? zreszta nie musi) bo mialy byc oczywiscie do Twojego chlopaka i to z nim jestes przeciez tutaj umowiona :>

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024