Dziewczyna poznała kolegę z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna poznała kolegę z pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dziewczyna poznała kolegę z pracy

Cześć,

Mamy z dziewczyną po 25 lat. Jesteśmy razem od dwóch lat. Około miesiąc temu przenieśliśmy się do innego miasta i zamieszkaliśmy razem. Pomysł padł od moich kolegów, z którymi trzymam się jeszcze od podstawówki. Przy okazji mogłem zamieszkać z dziewczyną. I tak wyjechaliśmy sobie w 5. Oczywiście ja zamieszkałem z dziewczyną w osobnym mieszkaniu, oni, single wynajęli mieszkanie z dwoma pokojami. Mięliśmy zwyczaj wychodzenia w piątki pograć w piłkę, a później na piwo czy pizze. Łącznie max. 2h. Chcieliśmy go kontynuować w innym mieście, lecz moja dziewczyna zaczęła mówić, że ona nie chce wychodzić z nami, bo nie kręci ją to. Zaczęła na siłę zatrzymywać mnie w domu, a gdy już udało mi się wyjść po powrocie była niezadowolona. Mówi, że zostawiam ją samą i ona nie ma co tutaj robić. Mówi, że nie ma tutaj znajomych. Gdy dostaliśmy już pracę dziewczyna poznała tam pewnego chłopaka. Najpierw o nim mówiła, że jest jej męską wersją. Dość dużo o nim mówiła, jednocześnie dodając, że ma tylko mnie. Jednak od około 5-6 dni piszą ze sobą dość dużo, i gdy pytam z kim pisze, to mówi, że z mamą. Mimo tego, że wiem, że z nim. Teraz umówiła się z nim na wyjście na bulwary, gdzieś, gdzie ze mną nie chciała iść. Jak powinienem na to zareagować? Ja na początku związku miałem trochę podobną sytuację. Też pisałem z koleżanką, jednak dla niej zrezygnowałem. Ona nie chce.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna poznała kolegę z pracy

Ma Cię dość. Pożegnałabym ją na Twoim miejscu.

3 Ostatnio edytowany przez beckett (2018-06-30 12:23:31)

1. poza pewnymi wyjątkami, potwierdzającymi regułę, nie istnieje przyjaźń damsko-męska.
2. w związku nie ma miejsca na kłamstwa. kłamstwo w tym przypadku to ukrywanie prawdziwych intencji i uczuć.
3. mądra i kochająca kobieta zaproponowałaby spotkanie w trójkę. oczywiście gdyby chodziło wyłącznie o koleżeństwo, a nie rodzącą się nową relację emocjonalną.

Przyjaźń damsko-męska istnieje ale rzadko. Mam przyjaciela. To jest syn kolegi mojego taty. Znamy się od... zawsze. I dlatego się przyjaźnimy. Patrzymy na siebie jak na rodzeństwo, kuzynostwo. Z 2 str. moja siostra ma przyjaciela ze studiów. Kumplują się. Ona była jego świadkiem na ślubie. Może obie jesteśmy dziwne.

5 Ostatnio edytowany przez 1trzebioslaw1 (2018-07-02 22:26:41)

Mówiłem, że nei akceptuje tego i ma coś z tym zrobić. Wczoraj miarka się przebrała. Gdy wracaliśmy razem z zakupów zadzwonił do niej telefon, z czasem zorientowałem się, że ton on dzwonił. Rozmawiali 20 min. Po tym czasie powiedziałem, że sama wybrała i to koniec. Nic mnie z nią nie łączy i ma 3 dni na wyprowadzenie się. Po tym zadzwoniła do niego przy mnie. Powiedziała, że to koniec łączy ich tylko praca i niech pozostaną między nimi koleżeńskie stosunki w pracy. On powiedział, że okej. Jednak dzisiaj znowu zaczęli rozmawiać. Zaprosił mnie i moją dziewczynę na piwo WRAZ ZE SWOJĄ DZIEWCZYNĄ. Znowu zaczęli dzwonić do siebie rozmawiać. Nke mam pojęcia co zrobić.

6

Nikt nie ma pomysłu?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna poznała kolegę z pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024