czy to normalne, że dziewczyna zaprasza do siebie kolegę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy to normalne, że dziewczyna zaprasza do siebie kolegę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: czy to normalne, że dziewczyna zaprasza do siebie kolegę?

cześć

znam się z dziewczyną prawie 1.5 roku, a od 2 miesiecy jesteśmy razem. mamy po 26 lat, nie mieszkamy razem.

czy to normalne, że zaprasza kolege do mieszkania? myje przy nim wlosy, a potem sprawdza przy mnie czy napisał jej czy wrócił do domu?

wiem, ze koleguje się z nim prawie 2 lata, jak kręciliśmy to miala z nim kontakt

może jestem przewrażliwiony, ale nie wiem...

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to normalne, że dziewczyna zaprasza do siebie kolegę?

Obawiam się, że nie rozumiesz swojej pozycji w tym układzie "planetarnym".

3

Legat napisał/a:

Obawiam się, że nie rozumiesz swojej pozycji w tym układzie "planetarnym".

To znaczy, że mino ze jestem w związku, to jestem beta orbiterem? Czy o co chodzi?

4

Z informacji, które napisałeś to można powiedzieć tak:

tak - to normalne

nie - to nienormalne.

Rzuć monetą, bo będzie to szybciej niż wyczytanie czegoś z mojej kryształowej kuli.

5

kamilwyr99 napisał/a:

cześć

znam się z dziewczyną prawie 1.5 roku, a od 2 miesiecy jesteśmy razem. mamy po 26 lat, nie mieszkamy razem.

czy to normalne, że zaprasza kolege do mieszkania? myje przy nim wlosy, a potem sprawdza przy mnie czy napisał jej czy wrócił do domu?

wiem, ze koleguje się z nim prawie 2 lata, jak kręciliśmy to miala z nim kontakt

pozdrawiam

Mogę powiedzieć na moim przykładzie. Co prawda nie byłam wtedy w związku, ale miałam kolegę z którym mieliśmy taka nasza paczkę. 4 dziewczyny i on. Od razu mówię, ze nie był innej orientacji :) Tez zawsze do nas przychodził, spędzał z nami czas. Był taka nasza koleżanka w męskiej wersji. Żadna z nas nigdy nie pomyślałaby nawet o tym żeby było między któraś z nas a nim coś więcej, w druga stronę działało to jak samo. Myśle, że wszystko zależy od tego jaka maja relacje. Jak on się zachowuje wobec niej, czy wyczuwasz między nimi jakieś napięcie, może jakiś flirt, czy on jest w ogóle w jej typie? Uważam ze nie masz co oceniać z góry, obserwuj sytuacje i nie rób scen zazdrości bo mimo wszystko przyjaźń damsko-męska istnieje! Tylko obie strony musza mieć czyste intencje.

6

Żadna z nas nigdy nie pomyślałaby nawet o tym żeby było między któraś z nas a nim coś więcej, w druga stronę działało to jak samo.

Też byłem takim rodzynkiem i mogę ci zagwarantować, że ten koleś na 90% z jedną z was sypiał, a z inną się migdalił. No chyba, że jednak był gejem....

7

Nie widzę nic złego w tym że zaprosiła kogoś do siebie. Tak samo nie widzę nic złego w sprawdzeniu, czy napisał jej że dotarł bezpiecznie (jeśli było np późno). Natomiast nie czaje do końca czemu myła przy nim włosy big_smile ten fragment trochę frapujący

8

jjbp napisał/a:

Natomiast nie czaje do końca czemu myła przy nim włosy

No taka normalna reakcja, ze jak masz sperme we włosach, to idziesz to umyć wink

9

kamilwyr99 napisał/a:

cześć

pozdrawiam

To nie jest normalne, może to jej ex, skoro taka bliskość, nie ma zdrowej przyjaźni damsko męskiej, więc powinieneś to z nią wyjaśnić, że przeszkadza Ci taka zażyłość, a już jak jeszcze pisze o powrocie do domu, niczym ktoś najbliższy...
Nawet jak nie ona, to on może mieć nieczyste intencje, dlatego powinna rozluźnić z nim kontakt, jak jest w związku.

10

Ja tam myślę że zdrowa przyjaźń damsko-męska męska jak najbardziej może istnieć.

Autorze czy masz jakies dalsze podstawy by sie martwić czy tylko to że odwiedził ja w domu zamiast spotkać się np na mieście? Przydałoby się żebyś podał jakiś kontekst tych swoich zmartwień

11

To jest układ, którego jesteś częścią. Niestety nie taką jak uważasz. Sam czujesz, że coś jest nie tak. Że nie dostajesz jej dostatecznej atencji. Z reguły obaj jesteście oszukiwani, żeby was przy sobie utrzymać.

12

Ja pierdole:D chłopie, poczekaj aż Twoja kobieta zaprosi jakaś koleżankę a jak już tą koleżanka przyjdzie, to przejdź się w samych bokserkach po kuchni. Zobaczysz reakcje kobiety. Ja jebie..:D do osób które piszą że to normalne:
A zresztą.....

13 Ostatnio edytowany przez jjbp (2023-06-07 19:52:32)

Widać że patrzysz na sprawę bardzo po męsku bo dla większości dziewczyn partner jej koleżanki łazacy w domu po gaciach ni z gruchy ni z pietruchy to byłby dobry cringe a nie jakiś super widok wink

14

jjbp napisał/a:

Widać że patrzysz na sprawę bardzo po męsku bo dla większości dziewczyn partner jej koleżanki łazacy w domu po gaciach ni z gruchy ni z pietruchy to byłby dobry cringe a nie jakiś super widok wink

To zależy jak wygląda partner:p

15 Ostatnio edytowany przez jjbp (2023-06-07 20:10:11)

Mariusz 1984 napisał/a:
jjbp napisał/a:

To zależy jak wygląda partner:p

Znowu męskie spojrzenie - nawet jakby chłopakiem był Brad Pitt to zachowanie jest krótko mówiąc dziwne i poczylabym się niekomfortowo.

Mężczyźni widzą takie rzeczy chyba zgoła inaczej. Podobne na przykład jak wysyłanie niechcianych nagich zdjęć - wielu mężczyzn jak taka otrzyma się ucieszy a większość kobiet pomyśli ale pajac. Dla kobiet obnażanie się znienacka obcego faceta nie jest fajne, nawet jak się ma rzeźbę.

Ale dobra bo off top się robi

16

jjbp to nie jest tak łatwo i prosto. Kobiety z reguły to wzrokowcy, o wiele bardziej wnikliwi od mężczyzn.

17 Ostatnio edytowany przez jjbp (2023-06-07 20:12:23)

Legat napisał/a:

jjbp to nie jest tak łatwo i prosto. Kobiety z reguły to wzrokowcy, o wiele bardziej wnikliwi od mężczyzn.

Ja za to uważam że nie jest tak łatwo i prosto że przejdziesz przed kobieta w bokserkach jako obcy gość a ona uzna "super widok, ale gość, obejrzę sie". No to tak nie działa....

18

jjbp napisał/a:

Ja za to uważam że nie jest tak łatwo i prosto że przejdziesz przed kobieta w bokserkach jako obcy gość a ona uzna "super widok, ale gość, obejrzę sie". No to tak nie działa....

Oczywiście, że to tak działa. Kobiety są w tej materii jeszcze gorsze od facetów, znam to też z autopsji.

19 Ostatnio edytowany przez Michaelmichael (2023-06-08 04:37:16)

Jack Sparrow napisał/a:
jjbp napisał/a:

No taka normalna reakcja, ze jak masz sperme we włosach, to idziesz to umyć wink

Zgadzam się z tym dziewczyną potrzebowała bzykania to zaprosiła kolegę bo ty najwidoczniej jesteś pedalem. A gdzie ty byłeś wcześniej w kiblu konia waliles na myśl że kolega wali twoją dziewczynę i jest jej z tym dobrze .musisz być naprawdę zwykłym pedalem

20

Michaelmichael napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
jjbp napisał/a:

Zgadzam się z tym dziewczyną potrzebowała bzykania to zaprosiła kolegę bo ty najwidoczniej jesteś pedalem. A gdzie ty byłeś wcześniej w kiblu konia waliles na myśl że kolega wali twoją dziewczynę i jest jej z tym dobrze .musisz być naprawdę zwykłym pedalem

21

lucja2503 napisał/a:
kamilwyr99 napisał/a:

cześć

pozdrawiam

Mogę powiedzieć na moim przykładzie. Co prawda nie byłam wtedy w związku, ale miałam kolegę z którym mieliśmy taka nasza paczkę. 4 dziewczyny i on. Od razu mówię, ze nie był innej orientacji smile Tez zawsze do nas przychodził, spędzał z nami czas. Był taka nasza koleżanka w męskiej wersji. Żadna z nas nigdy nie pomyślałaby nawet o tym żeby było między któraś z nas a nim coś więcej, w druga stronę działało to jak samo. Myśle, że wszystko zależy od tego jaka maja relacje. Jak on się zachowuje wobec niej, czy wyczuwasz między nimi jakieś napięcie, może jakiś flirt, czy on jest w ogóle w jej typie? Uważam ze nie masz co oceniać z góry, obserwuj sytuacje i nie rób scen zazdrości bo mimo wszystko przyjaźń damsko-męska istnieje! Tylko obie strony musza mieć czyste intencje.

Jest to jak najbardziej normalne zachowanie ty jej zapewniasz hajs żeby na nic nie brakowało jej  i jej koledze który ją dyma a kolega zapewnia twojej dziewczynie jebanko jak ona ma chęć .ty się tym nie przejmuj jest ok!

22

kamilwyr99 napisał/a:

cześć

pozdrawiam

Nie jest to normalne. Daj sobie z nia spokoj

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy to normalne, że dziewczyna zaprasza do siebie kolegę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024