pierscionek - zareczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pierscionek - zareczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: pierscionek - zareczyny?

Hej, chciałabym sie dowiedzieć co myślicie o nastepujacej sytuacji i co doardzacie mi zrobić? Tydzień temu po weekendzie u rodziców, wróciłam do mieszkania w którym mieszkam z Z. I zastałam na stole paragon. Nieopatrznie jak to facet -nie schowal w porę tongue. Paragon z firmy apart. Na paragonie pierścionek. Nie odezwałam sie słowem. Chciałam dać się sytuacji rozwinąć tego dnia, ale gdy Z. Zauwazyl rachunek szybko go schowal i odciagal mnie od tego miejsca (szafki z papierami) za każdym razem gdy chciałam cos stamtąd wziąć (widziałam katem oka ze schowal bo mamy dosyć male mieszkanie). No i teraz w mojej głowie pojawiło sid mnóstwo pytań. Na zaręczyny sie nie zanosilo a moje urodziny juz za niecały miesiąc. A moze przyznać mu sie co widziałam i zapytać wprost? Powiem tak... Sytuacja jest strasznie dla mnie stresujaca- zrozumiecie mnie na pewno wink powinnam nic nie mówić nadal i czekać na rozwiniecie sytuacji? Dzieki wielkie za jakiekolwiek porady w sprawie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pierscionek - zareczyny?

Ja bym nie mówiła, okres wakacyjny, może planujecie jakiś wyjazd i on w związku z tym planuje tam zaręczyny?

Interweniowałabym dopiero, gdybym na urodziny nie dostała biżuterii z apartu big_smile

3

To pytanie z serii „nie robić nic, żeby on był zadowolony ze swojej być może niespodzianki, ale samej się męczyć, czy nie męczyć się, ale popsuć jego plan lub odkryć jego tajemnicę?”
Nie ma dobrej odpowiedzi.
Albo staniesz po swojej stronie i zadbasz o swoje emocje, albo po jego stronie i zadbasz o jego dobre samopoczucie.

4

Lady Siggy napisał/a:

Ja bym nie mówiła, okres wakacyjny, może planujecie jakiś wyjazd i on w związku z tym planuje tam zaręczyny?

Interweniowałabym dopiero, gdybym na urodziny nie dostała biżuterii z apartu big_smile

Urlop juz za nami wink do urodzin mam 3 tygodnie wiec moze wytrzymam poczekać jeszcze tongue

5

MagdaLena1111 napisał/a:

To pytanie z serii „nie robić nic, żeby on był zadowolony ze swojej być może niespodzianki, ale samej się męczyć, czy nie męczyć się, ale popsuć jego plan lub odkryć jego tajemnicę?”
Nie ma dobrej odpowiedzi.
Albo staniesz po swojej stronie i zadbasz o swoje emocje, albo po jego stronie i zadbasz o jego dobre samopoczucie.

Mam dokładnie takie same spostrzezenie - nie chce zeby było mu przykro ze popsułam niespodziankę. Tylko musze wyciszyć własne emocje wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pierscionek - zareczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024