Witam wszystkich mam pewien problem z dziewczyna na ktorej mi zalezy , znamy sie od miesiaca widywalismy sie co tydzien byly pocalunki przytulaski slowa jestes najlepszy itp, ale do sedna dziewczyna na ktorej mi zalezy miala problemy ze zdrowiem i z dnia na dzien powiedziala ze nie chce ze mna pisac bo po co mi chora dziewczyna nie moglem w to uwierzyc ...nastepnego dnia napisala mi ze caly czas sie waha ustalilismy spotkanie nie wyszlo ogolnie to nie widzimy sie od 3 tyg dzisiaj napisalem zeby sie okreslila bo nie dam soba manipulowac , dowiedzialem sie ze wtedy gdy lezala w szpitalu pojawil sie jej byly chlopak z ktorym byla ponad 2 lata . Chlopak ktory jak sama powiedziala byl chamem i nawet ja uderzyl i to tak naprawde dla niego zmienila decyzje ze nie wie czego chce na koniec powiedziala ze byc moze do niego wroci np za msc czuje sie oklamywany i odpuscilem jak mysliscie dobrze zrobilem ? dodam ze mamy po 20 lat prosze o porady : )
Temat: Pojawienie sie ex na choryzoncie
Zobacz podobne tematy :
Odp: Pojawienie sie ex na choryzoncie
Założyłeś już jeden wątek poświęcony tym problemom: https://www.netkobiety.pl/t113747.html.
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w tamtym temacie, tylko zakładasz nowy ?
Dublowanie wątków jest niezgodne z naszym regulaminem/ IsaBella77