dziwne kontakty eks z synem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne kontakty eks z synem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: dziwne kontakty eks z synem

witajcie,
moja historia dość krótka, niezbyt skomplikowana. Jestem po rozwodzie bez orzekania o winie. Mam z byłym mężem 8 letniego syna. Musiałam odciąć się całkowicie od eks z powodów wyzwisk i kłótni, miałam dość byłam już tym zmęczona. Syn ma kontakt z ojcem, nie jest pozbawiony praw rodzicielskich.  Były mąż bez mojej zgody kupił synowi telefon na abonament, żeby móc swobodnie się kontaktować z dzieckiem. Telefon ma funkcję kontroli rodzicielskiej i niestety lokalizację. Rozmowy ich wyglądają dziwnie, były mąż zawsze wypytuje się o mnie, bardzo mało rozmawiają o tym co dziecko robi w ciągu dnia. Dziecko czasami przychodzi z płaczem że niechce rozmawiać z ojcem bo nie potrafi i tato zadaje różne dziwne pytania. Po mimo moich upominań i próśb żeby nie wypytywał syna o mnie zaczynają się wyzwiska. Czasami było tak, że musiałam prosić syna żeby napisał do ojca, bo jak tego nie robił od razu były telefony z wyzwiskami, że chce odebrać mu dziecko. Nie mogę zmuszać cały czas dziecko do kontaktów. Jak już rozmawiają to wygląda tak że zawsze wokół eks męża jest dużo osób i on rozmawia z nimi i jednoczeście z synem. Nie skupia całej swojej uwagi na dziecku. Co młody widzi i też go to zniechęca. W tym momencie moje dziecko przechodzi konflikt lojalnościowy bo kocha i mnie i ojca. Dość często były mąż pisze do dziecka wiadomości typu Twoja mamusia chce mi Ciebie zabrać albo nie będę wiecej pisać mam Ciebie i Twoją matkę głęboko gdzieś. Nie wiem jak mam w tej sytuacji postąpić sad z bylym mężem nie potrafię sie porozumieć, boję się że skonczy się to wszystko rozprawą i szarpaniem o dziecko. proszę o jakąkolwiek pomoc bo sama już nie potrafię sobie z tym poradzić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne kontakty eks z synem

zbieraj te sms, moga sie przydać jako dowod w sprawie. Wyzwiska i obelgi w polskim prawie są karalne, a jeśli dojdzie do sprawy kto ma sie zajmować dzieckiem to te własnie wiadomości pomogą Sędziemu podjąc odpowiednią decyzję.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne kontakty eks z synem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024