Długie cykle miesiączkowe a ciąża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Długie cykle miesiączkowe a ciąża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Długie cykle miesiączkowe a ciąża

Hej smile jestem mamą dwójki dzieci i chcemy z mężem postarać się o 3 dzieciątko. Przez ostatnie kilka miesięcy bardzo wydłużyły mi się cykle aż do 43 dni i obawiam się że możemy mieć problem zajść w ciążę sad czy długie cykle zawsze są bezowulacyjne? czy to możliwe że po dwóch ciążach w trzecią już nie zajdę? Może są tutaj jakieś mamusie które były w podobnej sytuacji? Jeśli był już taki temat to wybaczcie, jestem tutaj nowa smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Długie cykle miesiączkowe a ciąża

zapytaj ginekologa, zrób badania smile

3

Jestes mloda jeszcze

4

Wiem że jestem młoda smile ale córka ma już 8 lat, synek 5 a ja nie chciałabym bardzo dużej różnicy wieku. I tak już jest spora.

5

Ja też od jakiegoś czasu mam długie cykle. Nie wiem czy to ma coś wspólnego ale za nim zaczęłam się odchudzać cykle równo po 30 dni. Potem miałam zanik miesiączki a jak wróciła to cykle 40/50 dniowe. Jak chciałam zajść w ciążę to poszłam do ginekologa z tym problemem. Miałam monitoring cyklu i po prostu owulacja u mnie była później po 20 dniu cyklu. W ciążę udało mi się zajść w pierwszym cyklu starań. Także najlepiej idź do lekarza. To, że są długie cykle to nie zawsze znaczy, że do owulacji nie dochodzi. smile

6

Ja też mam długie cykle po 38 dni. Aktualnie jestem w 9 tc big_smile

7

Ja mialam cykle co 38 dni, a aktualnie 35tc smile w ciaze zaszlam w pierwszy miesiac staran, w pierwszym tyg zaraz po miesiaczce smile  powodzenia

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Długie cykle miesiączkowe a ciąża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024