Czy to ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Czy to ciąża?

cześć smile
Mam dziwne objawy, wiec stwierdziłam, że warto do was napisać.
Biorę tabletki anty. Vines. 16 lipca uprawiałam sex, okres dostałam w terminie czyli 23.07, ale przed wczoraj tj. 6,08 zaczęła bolec mnie lewa pierś, bolą mnie jajniki i mam dziwny,brązowy śluz... Czy to może być ciąża?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to ciąża?

Marne szanse tongue
Ale zamuast forumowej wyroczni i pytania ludzi, ktkrzy nie sa lekarzami moze po prostu pojdziesz po test? Jest miarodajny 2 tygodnie po potencjalnym zaplodnieniu.

3

kklaudixx napisał/a:

cześć smile
Mam dziwne objawy, wiec stwierdziłam, że warto do was napisać.
Biorę tabletki anty. Vines. 16 lipca uprawiałam sex, okres dostałam w terminie czyli 23.07, ale przed wczoraj tj. 6,08 zaczęła bolec mnie lewa pierś, bolą mnie jajniki i mam dziwny,brązowy śluz... Czy to może być ciąża?

a może lepiej idź do lekarza?

4

Pójdę pójdę, teraz mojego lekarza nie ma, a w sumie boje się zrobić test ciążowy

5

kklaudixx napisał/a:

Pójdę pójdę, teraz mojego lekarza nie ma, a w sumie boje się zrobić test ciążowy

I my mamy Ci tutaj powiedzieć czy zaszłaś w ciążę czy nie praktycznie na jakiej podstawie?
Jeżeli bierzesz tabletki regularnie w tej samej porze to tym bardziej idź do ginekologa, może to jakaś infekcja.

6

I jak tam Klaudia?

7

koniecznie trzeba zrobić test, jeśli jesteś w ciązy to i tak prędzej czy później sie o tym dowiesz wiec nie ma co tego odwlekać smile

8

Anet19 napisał/a:

I jak tam Klaudia?

zrobilam test tydzień temu wynik negatywny, ale objawy tj. ból jajników, żołądka i jednej piersi nie ustają

9

kklaudixx napisał/a:
Anet19 napisał/a:

I jak tam Klaudia?

zrobilam test tydzień temu wynik negatywny, ale objawy tj. ból jajników, żołądka i jednej piersi nie ustają

Idź do lekarza, pigułki Ci nie służą. Od jak dawna je bierzesz?

P.S. Podczas stosowania pigułek anty nie ma się okresu, tylko krwawienie z odstawienia.

10

kklaudixx napisał/a:
Anet19 napisał/a:

I jak tam Klaudia?

koniecznie udaj się do lekarza, im wcześniej dowiedsz się co to tym lepiej, a nie ma warosci cenniejszej ponad zdrowie. Pamiętaj o tym, a ja trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła się lepiej

11

wizyta u lekarza będzie konieczna

12

myślę że faktycznie coś te tabletki nie są odpowiednie dla ciebie

13

typowe objawy hormonalne

14

tzn zaburzenia hormonalnego

15

ewentualnie jakas infekcja

16

ale uważam że na 99 proc nie jest to ciąża

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024