cześć
Mam dziwne objawy, wiec stwierdziłam, że warto do was napisać.
Biorę tabletki anty. Vines. 16 lipca uprawiałam sex, okres dostałam w terminie czyli 23.07, ale przed wczoraj tj. 6,08 zaczęła bolec mnie lewa pierś, bolą mnie jajniki i mam dziwny,brązowy śluz... Czy to może być ciąża?
Marne szanse
Ale zamuast forumowej wyroczni i pytania ludzi, ktkrzy nie sa lekarzami moze po prostu pojdziesz po test? Jest miarodajny 2 tygodnie po potencjalnym zaplodnieniu.
cześć
Mam dziwne objawy, wiec stwierdziłam, że warto do was napisać.
Biorę tabletki anty. Vines. 16 lipca uprawiałam sex, okres dostałam w terminie czyli 23.07, ale przed wczoraj tj. 6,08 zaczęła bolec mnie lewa pierś, bolą mnie jajniki i mam dziwny,brązowy śluz... Czy to może być ciąża?
a może lepiej idź do lekarza?
Pójdę pójdę, teraz mojego lekarza nie ma, a w sumie boje się zrobić test ciążowy
Pójdę pójdę, teraz mojego lekarza nie ma, a w sumie boje się zrobić test ciążowy
I my mamy Ci tutaj powiedzieć czy zaszłaś w ciążę czy nie praktycznie na jakiej podstawie?
Jeżeli bierzesz tabletki regularnie w tej samej porze to tym bardziej idź do ginekologa, może to jakaś infekcja.
I jak tam Klaudia?
koniecznie trzeba zrobić test, jeśli jesteś w ciązy to i tak prędzej czy później sie o tym dowiesz wiec nie ma co tego odwlekać
I jak tam Klaudia?
zrobilam test tydzień temu wynik negatywny, ale objawy tj. ból jajników, żołądka i jednej piersi nie ustają
Anet19 napisał/a:I jak tam Klaudia?
zrobilam test tydzień temu wynik negatywny, ale objawy tj. ból jajników, żołądka i jednej piersi nie ustają
Idź do lekarza, pigułki Ci nie służą. Od jak dawna je bierzesz?
P.S. Podczas stosowania pigułek anty nie ma się okresu, tylko krwawienie z odstawienia.
Anet19 napisał/a:I jak tam Klaudia?
koniecznie udaj się do lekarza, im wcześniej dowiedsz się co to tym lepiej, a nie ma warosci cenniejszej ponad zdrowie. Pamiętaj o tym, a ja trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła się lepiej
wizyta u lekarza będzie konieczna
myślę że faktycznie coś te tabletki nie są odpowiednie dla ciebie
typowe objawy hormonalne
tzn zaburzenia hormonalnego
ewentualnie jakas infekcja
ale uważam że na 99 proc nie jest to ciąża