Problem z sercem - czy to coś poważnego ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem z sercem - czy to coś poważnego ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Problem z sercem - czy to coś poważnego ?

Witam , chcialabym uzyskac o was porade. Gdyz jestem tu nowa. Cierpie na nerwice juz jakis dluzszy czas. Zazywam leki lecz mam problem z czyms takim jak dziwne przeskoki serca. Wrecz tak rwanie az czuje je w gardle. I wystapia tak 2-3 razy i sie uspokaja. I tak mam co jakis czas. Robilam badania krwi, morfologie , tarczyce , magnez, potas jak rowniez echo serca , EKG , holter cisnieniowy i EKG. W echu serca nic nie wyszlo , morfologia poprawna , wszystkie badania wyszly dobrze. Dlatego chcialam zapytac czy macie tak moze ? Bo jak ja zlapie mnie cos takiego to w glowie od razu mysl ze sie udusze albo ze umre. Strasznie sie tego boje. Prosze o odpiowiedz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z sercem - czy to coś poważnego ?
klastr24041995 napisał/a:

Witam , chcialabym uzyskac o was porade. Gdyz jestem tu nowa. Cierpie na nerwice juz jakis dluzszy czas. Zazywam leki lecz mam problem z czyms takim jak dziwne przeskoki serca. Wrecz tak rwanie az czuje je w gardle. I wystapia tak 2-3 razy i sie uspokaja. I tak mam co jakis czas. Roibilam badania krwi, morfologie , tarczyce , magnez, potas jak rowniez echo serca , EKG , holter cisnieniowy i EKG. W echu serca nic nie wyszlo , morfologia poprawna , wszystkie badania wyszly dobrze. Dlatego chcialam zapytac czy macie tak moze ? Bo jak ja zlapie mnie cos takiego to w glowie od razu mysl ze sie udusze albo ze umre. Strasznie sie tego boje. Prosze o odpiowiedz

Z tym pytaniem niestety raczej musisz się udać do kardiologa. Piszesz, że wyniki są dobre, ale jednak coś jest nie tak i tutaj  nie oczekuj na odpowiedź, ani pomoc ponieważ to są poważne sprawy, może i poważne schorzenie, o leczeniu którego musi zadecydować nie kto inny jak wyłącznie specjalista

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem z sercem - czy to coś poważnego ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024