Witam Drogie Panie , pewnie nie raz już ktoś pisał i nie będe oryginalny lecz bardzo będę wdzięczny za jakieś odpowiedzi . Może najpierw tak coś o sobie , mam 28 lat , jestem singlem ( podobno bardzo przystojnym ) bez nałogów, bez przeszłość czyt. dzieci ,rozwody itd, mam dobrą prace bym powiedział nawet bardzo , jestem mocno wierzącą osobą i mam mega problem . Poprostu nie wierze , że istnieją porządne kobiety . Poprostu nie jestem w stanie to uwierzyć w żaden sposób , że są kobiety które są partnerowi oddane , wierne , że zależy im na patnerze ... jeśli są to gdzie takich szukać ? pisze tu ponieważ portale typu badoo , fotki itd są według mnie raczej dla desperatek albo kobiet które szukają czegoś powierzchownego ( pisze to ze swojego punktu widzenia ponieważ ja bym sie tak czuł ) ... p.s Jestem wyznawcą starych wartości takich jak szczerość , wierność , ślub , spokojnego życie oparte na zaufaniu itd. a może poprostu jestem nienormalny że szukam takiego czegoś ? czy to możliwe żeby takie kobiety istniały ?
Witam Drogie Panie , pewnie nie raz już ktoś pisał i nie będe oryginalny lecz bardzo będę wdzięczny za jakieś odpowiedzi . Może najpierw tak coś o sobie , mam 28 lat , jestem singlem ( podobno bardzo przystojnym ) bez nałogów, bez przeszłość czyt. dzieci ,rozwody itd, mam dobrą prace bym powiedział nawet bardzo , jestem mocno wierzącą osobą i mam mega problem . Poprostu nie wierze , że istnieją porządne kobiety . Poprostu nie jestem w stanie to uwierzyć w żaden sposób , że są kobiety które są partnerowi oddane , wierne , że zależy im na patnerze ... jeśli są to gdzie takich szukać ? pisze tu ponieważ portale typu badoo , fotki itd są według mnie raczej dla desperatek albo kobiet które szukają czegoś powierzchownego ( pisze to ze swojego punktu widzenia ponieważ ja bym sie tak czuł ) ... p.s Jestem wyznawcą starych wartości takich jak szczerość , wierność , ślub , spokojnego życie oparte na zaufaniu itd. a może poprostu jestem nienormalny że szukam takiego czegoś ? czy to możliwe żeby takie kobiety istniały ?
Skoro nie wierzysz, to skończ z szukaniem i nie zawracaj gitary na kobiecym forum.
Tak jak napisała Kilo. Nikt Cię tutaj nie będzie nawracać i udowadniać niczego.
A jakieś kobiety w przeszłości Cię skrzywdziły, że masz takie podejście? Odrzuciły? Byłeś w jakimś związku?
Portale typu badoo to nie jest nic złego - są tam osoby szukające seksu i normalnych znajomości, trzeba trafić.
Kolega znalazł żonę na pielgrzymce.
6 2018-07-26 13:53:02 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-07-26 13:58:07)
Może seminarium duchowne jest Ci pisane, albo klasztor? Zastanów się nad tym.
Jesteś prawiczkiem? Może stąd ta frustracja?
Kolega znalazł żonę na pielgrzymce.
Też raz byłem na pielgrzymce. Pod względem damsko-meskim, przebiły ją dopiero wakacje pod namiotem, podczas spływu Krutynią, za czasów studenckich.
Koledze Autorowi nie chce się iść na pielgrzymkę, kolega Autor liczył na to, że jak się tak ładnie opisze i zareklamuje, to z miejsca rzucą się tu na niego kobiety, żeby mu udowadniać, że "kotku, to nie tak, jak myślisz, ja ci pokażę, jaka jestem wspaniała" i będzie mógł sobie wybierać i przebierać
A tu, kurde, nie targ
Poprostu nie jestem w stanie to uwierzyć w żaden sposób , że są kobiety które są partnerowi oddane , wierne , że zależy im na patnerze ...
Biorąc pod uwagę, że jesteśmy na kobiecym forum, więc istnienie takiego, w moim odczuciu zwyczajnie prowokacyjnego tematu, nie przedstawia dla nas żadnej wartości, mało tego, podobnych dyskusji mamy całkiem sporo, więc w razie potrzeby można dołączyć do któregoś z już istniejących - wątek zostaje zamknięty.
Pozdrawiam, Olinka