Opowiem wam coś. 3 lata temu poznałam chłopaka. Od razu jakoś zaczęliśmy się dogadywać i od tej pory się spotykaliśmy. Niestety po jakimś czasie zerwał ze mną. Nie mogłam tego znieść. Bardzo go kochałam. 2 lata spotykaliśmy się tylko na imprezach wspólnych znajomych. Po ponad 2 latach rozmawiając, on powiedział że możemy spróbować jeszcze raz. Ucieszyłam się jak cholera. Dzwoniłam do niego, rozmawialiśmy. On bardzo dużo pracował, nie miał zbytnio czasu ale jak znalazł chwilę to rozmawialiśmy. Mieliśmy po prostu powoli i spokojnie zacząć wszystko od nowa. Nagle, z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać. Zablokował mój numer. Jak pisałam, nawet tego nie czytał. Wczoraj zadzwoniłam do niego z innego numeru, odebrał. Ale jak tylko usłyszał mój głos, bez słowa się rozłączył. Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat, bo ja już kompletnie nie wiem co mam zrobić.
2 2018-07-20 09:28:55 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-20 09:29:44)
Opowiem wam coś. 3 lata temu poznałam chłopaka. Od razu jakoś zaczęliśmy się dogadywać i od tej pory się spotykaliśmy. Niestety po jakimś czasie zerwał ze mną. Nie mogłam tego znieść. Bardzo go kochałam. 2 lata spotykaliśmy się tylko na imprezach wspólnych znajomych. Po ponad 2 latach rozmawiając, on powiedział że możemy spróbować jeszcze raz. Ucieszyłam się jak cholera. Dzwoniłam do niego, rozmawialiśmy. On bardzo dużo pracował, nie miał zbytnio czasu ale jak znalazł chwilę to rozmawialiśmy. Mieliśmy po prostu powoli i spokojnie zacząć wszystko od nowa. Nagle, z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać. Zablokował mój numer. Jak pisałam, nawet tego nie czytał. Wczoraj zadzwoniłam do niego z innego numeru, odebrał. Ale jak tylko usłyszał mój głos, bez słowa się rozłączył. Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat, bo ja już kompletnie nie wiem co mam zrobić.
Po co wydzwaniasz do niego z innego numeru? Jeśli Cię zablokował, to znaczy, że nie ma ochoty z Tobą gadać, a nie, że Twój numer mu się nie podoba.
facet zachowal sie jak debil i daj spobie z nim spokoj.
Odpuścić. Jak ktoś chce szuka sposobów jak nie chce szuka powodów. Chyba jeśli ktoś kompletnie Cię OLEWA i nawet nie chce z Tobą rozmawiać to po co się o niego starać?
Problem w tym że Ty go kochałaś i chciałaś z nim być a on chciał TYLKO spróbować. Podreperował swoje ego i poszedł dalej, też tak zrób i więcej nie czekaj.
,,2 lata spotykaliśmy się tylko na imprezach wspólnych znajomych'' spotykaliście się TYLKO na imprezach wspólnych znajomych. Moim skromnym zdaniem, to, czy ktoś nam się podoba czy nie ustala się szybciej niż 2 lata, a poza tym dąży się do spotkań sam na sam. On Cię olał totalnie dziewczyno. Nie roztrząsaj tego tylko zajmij się sobą i swoim życiem.
Powiem brutalnie : On cie nie chce.
Ucieka ,bo sie zorientowal, ze nie chce z toba zwiazku i nie powinien ci robic nadzieji na zaczynanie od nowa, poniewaz dobrze wie, ze z jego strony byloby to nietrwale.
Nie dzwon, nie czekaj , nie gon za nim.