Pisanie z innymi w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pisanie z innymi w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Pisanie z innymi w związku

Cześć kobietki
Słuchajcie ostatnio i dość często spotykam się z opiniami że będąc w związku nie powinno się pisać z innymi bo jest to zdrada xD też tak uważacie?
Nie mówię tu o jakimś pisaniu o seksie etc. Chodzi o normalne pisanie z przyjacielem czy przyjaciółka albo jakimś znajomym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pisanie z innymi w związku
itzkuba napisał/a:

Cześć kobietki
Słuchajcie ostatnio i dość często spotykam się z opiniami że będąc w związku nie powinno się pisać z innymi bo jest to zdrada xD też tak uważacie?
Nie mówię tu o jakimś pisaniu o seksie etc. Chodzi o normalne pisanie z przyjacielem czy przyjaciółka albo jakimś znajomym?

a wyobrażasz sobie życie, w którym nie masz żadnych innych znajomych poza partnerem/partnerką?
Gwarantuję, że taki związek nie przetrwa dłużej niż kilka miesięcy.

A co w szkole/pracy? smile też się nie można do nikogo odezwać?

3

Przyjaciółka odpada, bo jest za blisko -- to zdrada.
Przyjaciel... cóż... jednak lepiej mieć przyjaciółkę.

Wniosek? Blisko możesz być tylko z żoną. W przeciwnym wypadku to zdrada.

Zatem? Jeśli chcesz być blisko z kimś jeszcze to musisz zdradzać.

4

Gary napisał/a:

Przyjaciółka odpada, bo jest za blisko -- to zdrada.
Przyjaciel... cóż... jednak lepiej mieć przyjaciółkę.

Wniosek? Blisko możesz być tylko z żoną. W przeciwnym wypadku to zdrada.

Zatem? Jeśli chcesz być blisko z kimś jeszcze to musisz zdradzać.

Gary, litości.

5

itzkuba napisał/a:

Cześć kobietki

To zależy do czego takie pisanie zmierza. Ale pisanie o seksie raczej nie zmierza do wspólnego czytania gazet tongue

SonyXperia napisał/a:
itzkuba napisał/a:

Cześć kobietki

To zależy do czego takie pisanie zmierza. Ale pisanie o seksie raczej nie zmierza do wspólnego czytania gazet tongue

Chyba że to są gazety o seksie tongue

A poważnie, to pisanie sobie - albo nawet rozmowa, tak, pójdę dalej, wyjście na piwo!!!! - z kimś innym niż partner według mnie koło zdrady nawet nie leżało... No, chyba że partner ma paranoję.

7

santapietruszka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
itzkuba napisał/a:

Cześć kobietki

Chyba że to są gazety o seksie tongue

[...]

Mało to praktyczne tongue wink

8

Ty, Autor, a co będzie jak Twoja luba będzie miała wyjazd firmowy? 30 samców i 2 dziewczyny. W tym jedna Twoja wink Puścisz/nie puścisz, oto jest pytanie? wink

Harvey napisał/a:

Ty, Autor, a co będzie jak Twoja luba będzie miała wyjazd firmowy? 30 samców i 2 dziewczyny. W tym jedna Twoja wink Puścisz/nie puścisz, oto jest pytanie? wink

Mój były mąż, jak pojechałam na wyjazd firmowy (trochę inne proporcje dziewczyn do samców były, no, ale jednak, firmowy) obraził się na jakieś 3 miesiące, że mu od razu nie odpisałam na smsa. Nie pomogło wyjaśnienie, że ja tam przez jakieś 2 godziny rozdawałam nagrody dla handlowców i trochę głupio by wyglądało, gdybym sobie na tej "scenie" siedziała z nosem w telefonie, bo mąż... no cóż. To został byłym big_smile

Jak jechałam na następny wyjazd, bo tam wyjazdy były co 3 miesiące, to mu nawet nie powiedziałam, że kretyn nowy dyrektor zażyczył sobie w programie striptiz big_smile Nikomu się ten striptiz nie podobał, zero artyzmu, no, ale jak szaleć, to szaleć big_smile A potem się rozwiodłam, więc koniec historii big_smile

10

wyjście na piwo!!!! - z kimś innym niż partner według mnie koło zdrady nawet nie leżało... No, chyba że partner ma paranoję.

No chyba, że partner myśli, że jego ukochana jest na piwie z Kaśką, czy nawet ich wspólnym znajomym Ryśkiem, a tak naprawdę to poszła na piwo z Robertem, którego partner nawet nie zna.

Wteeedy można się zastanowić wink

11 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-20 19:55:16)

Adria napisał/a:

wyjście na piwo!!!! - z kimś innym niż partner według mnie koło zdrady nawet nie leżało... No, chyba że partner ma paranoję.

No chyba, że partner myśli, że jego ukochana jest na piwie z Kaśką, czy nawet ich wspólnym znajomym Ryśkiem, a tak naprawdę to poszła na piwo z Robertem, którego partner nawet nie zna.

Wteeedy można się zastanowić wink

A to owszem. Ale mówiłam o normalnych sytuacjach, bo i pytanie było o zwykłe pisanie smile
Wyjście na piwo z Robertem, którego partner nawet nie zna, podczas gdy jest przekonany, że partnerka jest na piwie z Kaśką, pod paranoję nie podpada wink

12

nowy dyrektor zażyczył sobie w programie striptiz big_smile

Męski czy damski? wink Męski mógł się nie podobać... ale damski? yikes

13 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-20 20:05:28)

Harvey napisał/a:

Damski. Dyrektor-szowinista o męskim nawet nie pomyślał... sad Ale i tak był ciulaty, bo po prostu zamówiona panna potańczyła trochę na zwykłej sali w zwykłym hotelu, gdzie było spotkanie, nawet z nagłośnieniem był zonk, bo ona przywiozła swojego tzw. jamnika big_smile Bo najtaniej big_smile
Ja się tak za bardzo na damskich striptizach nie znam, ale panowie, jak się w pierwszym momencie rwali do pierwszego rzędu do oglądania, tak po paru taktach wracali do stolików do swoich drinków... więc... smile

14

Harvey napisał/a:

Damski. Dyrektor-szowinista o męskim nawet nie pomyślał... sad Ale i tak był ciulaty, bo po prostu zamówiona panna potańczyła trochę na zwykłej sali w zwykłym hotelu, gdzie było spotkanie, nawet z nagłośnieniem był zonk, bo ona przywiozła swojego tzw. jamnika big_smile Bo najtaniej big_smile
Ja się tak za bardzo na damskich striptizach nie znam, ale panowie, jak się w pierwszym momencie rwaili do pierwszego rzędu do oglądania, tak po paru taktach wracali do stolików do swoich drinków... więc... smile

Może faktycznie była kiepska.

Jak byłem w egipcie na wakacjach parę lat temu to tam był taniec brzucha... bez golizny (golizna była, jak to przy tańcu brzucha wink ) czy świntuszenia, wszyscy (dosłownie wszyscy) i faceci i kobiety ślinkę wycierali w rękaw wink Nawet barman, który widzi występ co tydzień rozlał mi drinka wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pisanie z innymi w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024