Romantyczny weekend rozpadający się związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Romantyczny weekend rozpadający się związek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez nesmaniek (2018-07-18 15:56:06)

Temat: Romantyczny weekend rozpadający się związek

Witam.
Wiem że to forum dla kobiet, ale nie ma to jak Was zapytać drogie Panie.
Ostatnio Nasz związek strasznie kuleje, w sumie wydaje mi się że za dużo chciałem, a za mało sam dawałem.
Chciałbym naprawić swój związek, chociaż jest już w rozsypce ... I kwiaty czy przeprosiny już tu nic nie dają....
Szukam jakiegoś wspaniałego miejsca na romantyczny wieczór we dwoje z kolacją, noclegiem. Najlepiej do 150km od Warszawy. Fajnie jeśli byłoby to piękne miejsca i jakieś atrakcje typu spa, kręgle bilard itd.

Lub może macie jakieś swoje propozycje...
Pomóżcie proszę

Zobacz podobne tematy :
Odp: Romantyczny weekend rozpadający się związek
nesmaniek napisał/a:

Witam.
Ostatnio Nasz związek strasznie kuleje, w sumie wydaje mi się że za dużo chciałem, a za mało sam dawałem.
Chciałbym naprawić swój związek, chociaż jest już w rozsypce ... I kwiaty czy przeprosiny już tu nic nie dają....
Szukam jakiegoś wspaniałego miejsca na romantyczny wieczór we dwoje z kolacją, noclegiem. Najlepiej do 150km od Warszawy. Fajnie jeśli byłoby to piękne miejsca i jakieś atrakcje typu spa, kręgle bilard itd.

Pomóżcie proszę

Niestety, to nie takie proste. Skro piszesz, że związek jest w rozsypce i przeprosiny nic nie dają, to jaką masz pewność, że będzie chciała z Tobą gdziekolwiek pojechać?
Napisz w czym jest problem, dlaczego Wam się nie układa, to może uda nam się coś doradzić, bo jednego, złotego środka nie ma.

3 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-07-18 16:30:26)

spam albo spam

4

Oboje jesteśmy po zepsutych związkach, razem jesteśmy półtora roku. Oboje mamy dzieci, ale traktuje jej dzieci jak swoje.
Problem zaczął się od momentu kiedy przyszły święta i moja była(z moja córka) zaczęła się tam pojawiać, oczywiście moja obecna partnerka tego nie tolerowała i nie chciała pojechać ze mną... A ja pojechałem i zostawiłem ich w domu...(kretyn), podobna sytuacja była później oczywiście po każdej były klutnie.
Podczas ostatniej sytuacji ponownie nawaliłem i wyszedłem kiedy oboje byliśmy podminowani.
Była również zazdrość o to że nie odebrałem tamtej pierścionka, więc odebrałem...
Również zmieniło się w mojej rodzinie że teraz jesteśmy my zapraszani a nie tamta, chociaż i tak wiem że przyjeżdża do mojej rodziny.
Teraz sytuacja wygląda następująco :
Już nie jesteśmy razem od tygodnia, kwiaty przeprosiny nie pomogły... Chociaż robiłem to nieustannie.

Twierdzi że musi to przemyśleć, ale chce odpocząć wyprowadzić się i pomyśleć. Gdy pisze, mówię miłe słowa nie odpowiada lub reaguje nerwowo mówiąc zebymy dał jej odpocząć... A ja tak pisze mówię wszystko co do niej czuje.

Ale za co Ty chcesz ją przepraszać? Za swoją przeszłość? Piszesz, że traktujesz jej dziecko jak własne, ale czy ona traktuje Twoje jak swoje? Chyba nie.
Twoja Partnerka jest zazdrosna o Twoją byłą żonę i dopóki nie poukłada w swojej głowie pewnych faktów, tego że to jest przeszłość, nic nie zrobisz.
Nie wiem jakbym się zachowała na Twoim miejscu w święta, ale nie wyobrażam sobie spędzenia ich bez rodziny. Ona stawia Ci warunki i takie wymagania, które z czasem będą rosnąć. Sytuacja z pierścionkiem jest naprawdę zadziwiająca. I co jej dało, że go odebrałeś?
Może oczekiwała zaręczyn? Może czuje się zaniedbana? Niestety, nie usprawiedliwia to jej zachowania, przynajmniej w moich oczach.
Na Twoim miejscu przestałabym przepraszać i wymyślać co by tu jeszcze zrobić, dopóki ona sama nie będzie wiedziała, czy jest w stanie zaakceptować fakt, że w Waszym życiu będzie obecna matka Twoich dzieci.

6

Ale jest tu też i moja wina, bez winy nie jestem.
Pytanie czy na razie odpuścić , być jako przyjaciel a nie naciskać z uczuciami?
Bo póki co wszystko co tobie obraca się w złość ... I przeciw mnie

7

nesmaniek napisał/a:

Była również zazdrość o to że nie odebrałem tamtej pierścionka, więc odebrałem...

Jesteś żenujący. Przeproś, że żyjesz, dodaj sobie drugie imię - np. Cipka i skonsultuj z lekarzem czy da się przerobić ciebie na podnóżek jaśnie pani.

8

Powazny jestes? Za chwile bedziesz przepraszal, ze masz kontakty z corka. Sorry, ale biorac faceta z dzieckiem akceptuje jego przeszlosc. Dajesz sobie wejsc na glowe.
Rada dla ciebie - olej wyjazd, znajdz normalna kobiete, ktora pokocha twoje dziecko

9

nesmaniek -  Oboje jesteście dorośli i to Wy sami powinniście dojść ze sobą do ładu, a z tego co czytam nie możecie się jakoś dogadać, co ciekawe jesteście ze sobą 1,5 roku i teraz dopiero "wylało się  to mleko"?  Uważam, że skoro nie dajecie rady być razem, najlepiej się rozstać. Bo wątpię, żeby jakikolwiek wyjazd cokolwiek zmienił.

10 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-07-23 19:51:27)

nesmaniek napisał/a:

Witam.

Pomóżcie proszę

Popełniasz błąd. Nie naprawisz tego romantycznym wieczorem. Zapewne wydaje Ci się, że zrobisz coś wyjątkowego i zaczarujesz tym wybrankę. Stracisz tylko pieniądze i czas. Stawiam, że jest między wami niezdrowe napięcie, albo ulatuje uczucie. Będziesz trzymał się jedną ręką nad przepaścią, aż w końcu i tak się puścisz. Szkoda czasu. Utrzymuj dobre relację z matką Twojego dziecka.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Romantyczny weekend rozpadający się związek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024