Dzisiaj była u mnie policja.Spisała moje dane i powiedzieli,że jestem o coś oskarżona ale nie wiedzą o co i że przyjedzie mi wezwanie na przesłuchanie.
Co mam robić?Przez ostatnie miesiące siedzę w domu bez pracy,nigdzie nie wychodzę,z nikim się nie spotykam,więc o co mogę być oskarżona????
Mam 23 lata i bardzo się boję ;(
Dodam,że kilka miesięcy temu zaciągnęlam kredyt na rozwój działalności gosp. w wys 4 tys zł.niestety miesiąc pózniej musiałam go zamknąc i zostałam bez środków do życia i na utrzymaniu rodziców.Nie mam z czego teraz spłacać tego kredytu.Wysyłałam do nich pisma, których opisywałam swoją obecną sytuacje a oni oskarżyli mnie o wyłudzenie.Znalazłam pracę od kwietnia i będe spłacać ten kredyt ale bojhę się,że oni podadzą mnie do sądu lub jeszcze gorzej.I tak myśle,że ta wizyta policji jest w tej sprawie.Co ja mogę teraz zrobić?Boję się bardzo ;((((
Oddam im wszystkie pieniądze jak tylko dostanę pracę.Siedzę teraz w domu.Nikt się do mnie nie odzywa,znajomi się odwrócili,rodzina też.Na nikogo nie mogę liczyć.To naprawdę nie było wyłudzenie.
Proszę pomóżcie mi ;(((