Czy to coś oznacza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to coś oznacza?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy to coś oznacza?

Chodze do klasy z pewnych chłopakiem. Kończę właśnie 1 klasę LO. Według mnie jest bardzo przystojny, jednak wciąż dość niedojrzały. Najwięcej czasu spędza wśród swoich kolegów, przed którymi się popisuje bądź na imprezach, na których upija się i bawi. Z dziewczynami ma bardzo mało kontaktu, chyba, że z tymi należącymi do jego 'paczki'. Często do mnie pisze, czasem o zwykle notatki, a czasem z głupimi pytaniami np o to czy uczę się na jakiś test albo co dostałam z jakiejś kartkowki. Myślałam, że robi to po prostu żeby mnie wykorzystać ale często po tych jego pytaniach nawiązuje się dyskusja na różne tematy. Kiedy wspomniałam, że on i jego kolega są bardzo elokwentni, zaczal krytykować tego kolegę, wymieniać jego wady i dziwne zachowania, a siebie samego przechwalac. Mówił jaki to on jest mądry, co potrafi, ile rzeczy wie, na ilu dziedzinach nauki się zna itd. Lubi się przy mnie podpisywać i zwyczajnie przechwalac w rozmowach. Zawsze pamięta o czym ze mną pisał nawet jeśli to było kilka miesięcy temu. Często się na siebie patrzymy, on na mnie, a ja na niego. Zerkamy na siebie z ukosa i potrafimy się tak wpatrywac w siebie bardzo długo zupełnie bez słowa. Bywa, że wyszukujemy się w tłumie i się na siebie patrzymy. Kiedy rozmawiam z innym chłopakiem, on nagle zjawia się blisko mnie, staje obok, przerywa nasza rozmowę, robi groźna minę lub wtrynia się w nasza rozmowę. Kiedy zobaczyłam go z jego koleżanka, która dotknęła go za ramię, spojrzał się na mnie swoimi ogromnymi oczami i dotknal jej jakby chciał wzbudzić moja zazdrość. Kiedyś gdy siedziałam obok kolegi na krześle, oparł swoje ramię o moje krzesło, po czym przeniósł je trochę wyżej na moje plecy, aż czułam jego rękę trzymająca moje ramię. Lekko otarł am się czołem o niego, uśmiechnął się nieznacznie. jednak gdy odwróciłam wzrok i spojrzałam na jego ramię chyba speszyl się o je zabrał. Raz, gdy pisaliśmy wysłał mi nagle naklejkę z messengera z napisem I love you, później naklejkę z czerwoną różą, a później napisy po francusku(francuski to moja pasja) również z napisem Je t'aime jednak po chwili napisał że to przypadkiem. Wiele rzeczy mogłoby wskazywać na to, że mu się podobam, jednak w szkole jedynie patrzymy się na siebie i oboje wstydzimy się do siebie zagadać. Czy to wszystko znaczy że mu na mmiw zależy czy coś sobie uroilam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to coś oznacza?

Zainteresowany Toba raczej jest, choc pewnie nie bardzo wie jak przejsc z takich zalotow jakie robi do czegos powazniejszego.
Zaobserwuj czy z innymi dziewczynami tez tak postepuje jak z Toba. Jesli nie, to jest odstepstwo od jego normy.

3

Odp: Czy to coś oznacza?

Forum jest dla pełnoletnich.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to coś oznacza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024