Witam, również mam pytanie. Biorę tabletki antykoncepcyjne symbella generalnie tylko i wyłącznie na torbiel, przez pierwsze opakowanie przez 21 dni brałam je o różnej godzinie, tydzień temu we wtorek miałam 7 dni przerwy, gdzie po 4 dni pojawił mi się tylko na 2 dni jakby okres . Przez ten czas kilka razy kochałam się że swoim chłopakiem. We wtorek po przerwie 7 dniach wzięłam tabletkę w ten sam dzień po południu i w ten sam dzień wieczorem również kochałam się kilka razy z chlopakiem każdy z wytryskiem do końca, na drugi dzien nie wzięłam tabletki.przez te 3 dni kochałam sie dzien w dzien z chłopakiem i nie bralam tabletek , kazdy stosunek konczyl sie do konca z wytryskiem. Czy możliwa jest ciaza? Kiedy zspomni sie wziasc drugiej tabletki po 7 dniowej przerwie .? Jest jakaś szansa ? Biorę te tabletki tylko że względu na leczenie torbiela A oboje chcemy mieć dziecko . Przed seksem wzielam ta pierwsza tabletkę po 7 dniowej przerwiee ale drugiej nie . Jak to jest .? Czy po wytrysku mimo nie wzięcia drugiej tabletki po seksie może dojść do zapłodnienia ?? Czy po postawieniu tabletek mogę być w ciąży??
powinnaś skonsultować z lekarzem zmianę leku na torbiel, skoro chcecie mieć dziecko.
mość:
WITAM MYSLE ZE DOSTANE ODDPOWIEDZ 28 CZERWCA DOSTALAM PLANIE NIE BRĄZ I TEOSZKE KRWI W OKRESIE SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI PLANIE NIE BRUNATNE TRWAŁO 3 DNI TEST ZROBIŁAM W POŁOWIE LIPCA NEGATYWNY TEST CIĄŻOWY DZISIA JEST 10 DNI SPÓŹNIENIA MIESIĄCZKI MAM WYOSTRZONY ZAPACH NA PERFUMY KTÓRYCH UZYWAM LEKKA LINIĘ OD PEPKA W DOL I ZAPACH KAWY WYDAWAL MI SIE RANO OSTATNIO JAKI INNY NIZ ZAWSZE CZY TO MOZE BY C CIAZA
linia od pępka pojawia się w późniejszym etapie ciąży i nie u każdej kobiety. powtórz test, nie odpowiemy Ci tutaj.
faktycznie zmieniony sposób odbierania zapachów bardzo często określa ciąże
koniecznie wykonaj badania
u mnie w każdej ciąży coś innego mi przeszkadzało (zapach)
zwykle jak miesiączka spóźnia się już 14 dni to 99 proc jest to ciąża
i wtedy jest moment na to żeby wykonać test
Witajcie , niestety staram się kolejne cykle . Byłam u lekarza. Mam twraz mysli ze moze jednak sie udalo tym razem. Otóż moje cykle przeważnie są 28 dniowe. Od poprzedniego cyklu zażywam tabletki symvital mama, ostatni okres miałam 16 września, Pani ginekolog kazała przyjść na ust monitoring pęcherzyków gdyż staramy się o dziecko . 27 września był to 12 dzień cyklu , na usg Pani ginekolog stwierdziła że była owulacja bo na usg widać było że pęcherzyk pękł, że mogło to być w nocy. Kazała wrócić do domu i działać, tak też wróciwszy do domu działalismy z mężejm, dodam że Dzień wcześniej z mężem się kochaliśmy.rowniez , czyli wychodziło by na to że Dzień przed owulacją. Tydzień po stosunku dziwnie bolał mnie brzuch , będąc w łazience przy podcieraniu zauważyłam niewielką ilość krwi na papierze, brzuch bolał mnie tak jakbym miała dostać okres.Takie plamienie miałam może że 2-3 dni. Później przy podcieraniu to duża ilość śluzu. Nigdy tak nie miałam, a tym bardziej takiego plami enia nigdy też nie miałam przed okresem. Od kilku dni rano mam dziwny posmak w ustach i mam wrażenie że mnie mdli, nie wiem . Jestem teraz w 23 dniu cyklu A okres mam dostać za jakieś 6 dni. Powiedzcie mi czy to może być ciaza. Testu jak narazie jeszcze nie robiłam. Jest jakaś szansa ? Jak było u was
Witajcie , niestety staram się kolejne cykle . Byłam u lekarza. Mam twraz mysli ze moze jednak sie udalo tym razem. Otóż moje cykle przeważnie są 28 dniowe. Od poprzedniego cyklu zażywam tabletki symvital mama, ostatni okres miałam 16 września, Pani ginekolog kazała przyjść na ust monitoring pęcherzyków gdyż staramy się o dziecko . 27 września był to 12 dzień cyklu , na usg Pani ginekolog stwierdziła że była owulacja bo na usg widać było że pęcherzyk pękł, że mogło to być w nocy. Kazała wrócić do domu i działać, tak też wróciwszy do domu działalismy z mężejm, dodam że Dzień wcześniej z mężem się kochaliśmy.rowniez , czyli wychodziło by na to że Dzień przed owulacją. Tydzień po stosunku dziwnie bolał mnie brzuch , będąc w łazience przy podcieraniu zauważyłam niewielką ilość krwi na papierze, brzuch bolał mnie tak jakbym miała dostać okres.Takie plamienie miałam może że 2-3 dni. Później przy podcieraniu to duża ilość śluzu. Nigdy tak nie miałam, a tym bardziej takiego plami enia nigdy też nie miałam przed okresem. Od kilku dni rano mam dziwny posmak w ustach i mam wrażenie że mnie mdli, nie wiem . Jestem teraz w 23 dniu cyklu A okres mam dostać za jakieś 6 dni. Powiedzcie mi czy to może być ciaza. Testu jak narazie jeszcze nie robiłam. Jest jakaś szansa ? Jak było u was
Jeszcze za wcześnie na objawy typu mdłości... Zrób test ciążowy w dniu oczekiwanej miesiączki, jeśli jej nie dostaniesz.