Czy on mnie unika? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy on mnie unika?

Od 4 miesięcy piszę z pewnym chłopakiem, przez ten czas widzieliśmy się 2 razy i to tylko dlatego, że przyszłam na turnieje w których on brał udział. Gdyby nie jego koledzy którzy akurat z nim wtedy byli on nawet nie zwróciłby uwagi na to, że ja tam jestem. Pisze z nim mi się naprawdę dobrze, jest bardzo grzeczny i troskliwy, ogólnie wykazuje duże zainteresowanie mną.  Gdy proponuję mu jakieś wspólne wyjście to wymówką jest to, że mieszka za daleko (20 km i do tego ma samochód), jak jest w okolicy mojej uczelni to pisze mi o tym w momencie gdy mam zajęcia z których nie mogę się urwać, a gdy już się skończą to nagle już nie jest nigdzie w pobliżu albo mówi, że nie opłaca mu się cofać (mimo tego, że to minęło na przykład 15 minut). Gdy przechodzę obok miejsca, w którym on lubi przebywać i wiem, że on tam akurat jest to dopóki nie dojdę do miejsca, które jest z dala od tego jego ulubionego baru to on mi nie odpisuje. Gdy napiszę mu że jakiś weekend będę miała zawalony to on pisze że szkoda bo chciał się ze mną spotkać.
Uznał kiedyś, że kłócimy się jak stare małżeństwo i od tego czasu pisze mi ciągle, że jestem jego żoną i w ogóle... wiem, że to jest określenie dla żartu ale on czasami serio pisze tekstami jakby było coś na rzeczy i on coś do mnie czuł... Tylko dlaczego on nie chce się ze mną spotkać? Dlaczego unika mnie jak ognia? Dlaczego jak piszę że będę gdzieś w pobliżu jego osiedla to on nagle zmienia temat?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on mnie unika?

Wyglada jak by unikal z toba spotkań.  Zapytaj go wprost co masz do stracenia?

3

Odpuść go sobie. Gdyby mu zależało poczekałby te 15 minut i sam inicjował spotkania. Nie wtedy gdy jesteś zajęta.

4

numanumanej napisał/a:

Od 4 miesięcy piszę z pewnym chłopakiem, przez ten czas widzieliśmy się 2 razy i to tylko dlatego, że przyszłam na turnieje w których on brał udział. Gdyby nie jego koledzy którzy akurat z nim wtedy byli on nawet nie zwróciłby uwagi na to, że ja tam jestem. Pisze z nim mi się naprawdę dobrze, jest bardzo grzeczny i troskliwy, ogólnie wykazuje duże zainteresowanie mną.  Gdy proponuję mu jakieś wspólne wyjście to wymówką jest to, że mieszka za daleko (20 km i do tego ma samochód), jak jest w okolicy mojej uczelni to pisze mi o tym w momencie gdy mam zajęcia z których nie mogę się urwać, a gdy już się skończą to nagle już nie jest nigdzie w pobliżu albo mówi, że nie opłaca mu się cofać (mimo tego, że to minęło na przykład 15 minut). Gdy przechodzę obok miejsca, w którym on lubi przebywać i wiem, że on tam akurat jest to dopóki nie dojdę do miejsca, które jest z dala od tego jego ulubionego baru to on mi nie odpisuje. Gdy napiszę mu że jakiś weekend będę miała zawalony to on pisze że szkoda bo chciał się ze mną spotkać.
Uznał kiedyś, że kłócimy się jak stare małżeństwo i od tego czasu pisze mi ciągle, że jestem jego żoną i w ogóle... wiem, że to jest określenie dla żartu ale on czasami serio pisze tekstami jakby było coś na rzeczy i on coś do mnie czuł... Tylko dlaczego on nie chce się ze mną spotkać? Dlaczego unika mnie jak ognia? Dlaczego jak piszę że będę gdzieś w pobliżu jego osiedla to on nagle zmienia temat?

Ponieważ coś kręci. Nie wiadomo o co mu chodzi, ciekawe, czy sam to wie. Powinnaś odpuścić, nie odzywać się do niego, a gdy zagai, to ignorować.

5

powinnaś go olać to może się ocknie. podajesz mu się na tacy.

6

Jakiś dziwny ten kolo jest. Przynajmniej zrozumiałaś, że słowa nie są ważniejsze od czynów: łatwo jest powiedzieć, a trudno zrobić wink
Więc co masz zrobić? Dziewczynki na górze napisały super: zignoruj chłopaczka i do przodu.

7

numanumanej, OJEJ , WRESZCIE DOTARŁO? TAK, BRAWO, ZROZUMIALAS, FACET CIĘ UNIKA!!! 
Niby inteligentna, niby studia, a tyle czasu zajęło ci zrozumienie, że facet cię trzyma na zasadzie" jak sie lepsza nie trafi, to ta może byc w odwodzie, wprawdzie nie interesuje mnie, no ale pogadać można, zeby nie bylo, żem nie zainteresowany, to napisze,że jestem tu i tu, może akurat ma zajęcia, to nie wyjdzie, a ja mam odhaczone,....

Patrz na czyny, nie na słowa.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024