Witam wszystkich
Mam pewien dylemat, otóż pracuje z facetem który ma dziewczynę oraz ma z nią dziecko. Z tego co opowiadał to nie chce mieć z nią więcej dzieci ani się z nią nie ożeni.
Wracając do tematu, od pewnego czasu chłopak zaczął mnie zaczepia, głupie dogadywanie, zaczepki w większym gronie, patrzenie prosto w oczy, uśmiech od ucha do ucha... Ale jednak gdy zostajemy we dwójkę rozmowa sie nie klei... Jak odczytać to Jego zachowanie, czy robi to dla zabawy, czy mu sie podoba. Macie jakąś rade???
2 2018-06-23 20:03:31 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-23 20:04:16)
Witam wszystkich
![]()
Mam pewien dylemat, otóż pracuje z facetem który ma dziewczynę oraz ma z nią dziecko. Z tego co opowiadał to nie chce mieć z nią więcej dzieci ani się z nią nie ożeni.
Wracając do tematu, od pewnego czasu chłopak zaczął mnie zaczepia, głupie dogadywanie, zaczepki w większym gronie, patrzenie prosto w oczy, uśmiech od ucha do ucha... Ale jednak gdy zostajemy we dwójkę rozmowa sie nie klei... Jak odczytać to Jego zachowanie, czy robi to dla zabawy, czy mu sie podoba. Macie jakąś rade???
A jakie to ma znaczenie, dlaczego on to robi? Ma dziewczynę oraz ma z nią dziecko, jego patrzenie prosto w oczy nie powinno Cię w ogóle ruszać. Jakiej rady oczekujesz? Przyjmij, że to zwykłe koleżeńskie zaczepki i na tym koniec.
Smutne jest to, że niektóre dziewczyny są tak zdesperowane, że dla nich "patrzenie w oczy" niezależnie czy to wolny czy zajęty, jest już dla niej oznaką wielkiego zainteresowania.
A czy ja napisałem ze podoba mi sie jego zachowanie, po prostu to olewam, dziwi mnie jedynie to ze on z kimś jest, a sie tak zachowuje...
Zakochał się w Tobie jak amen w pacierzu. ![]()
Umawiaj się szubko na kawkę po pracy, a potem "myk" do Ciebie i konsumujcie związek. Będzie full serwis... dziecko z dziewczyną, dziecko z kochanką, 2 nowe samotne matki.
A czy ja napisałem ze podoba mi sie jego zachowanie, po prostu to olewam, dziwi mnie jedynie to ze on z kimś jest, a sie tak zachowuje...
I dlatego, że Cię to dziwi, zakładasz wątek na forum, żeby się dowiedzieć, czy przypadkiem mu się nie podobasz? Odpuść, póki czas.
Flora1234 napisał/a:A czy ja napisałem ze podoba mi sie jego zachowanie, po prostu to olewam, dziwi mnie jedynie to ze on z kimś jest, a sie tak zachowuje...
I dlatego, że Cię to dziwi, zakładasz wątek na forum, żeby się dowiedzieć, czy przypadkiem mu się nie podobasz? Odpuść, póki czas.
W dodatku za niezwykle cenną uznała informację, że w obecnym związku miś jest nieszczęśliwy
Co za sztampa. Że też ludzie łapią się na te kalki i traktują je jako jedyne w swoim rodzaju sytuacje, które prowadzą do jedynych w swoim rodzaju finałów... A ona zainteresowana? Nim? Gdzieżby?
![]()
Myślisz, że zostawi dziewczynę z dzieckiem dla "zauroczenia"?