Usuniecie tematu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Usuniecie tematu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Usuniecie tematu

Witam. Mam pytanie. Jak usunac zalozone przeze mnie tematy i posty. Chcialabym wszystko poczyscic , ale nie widze thtaj żadnych takich możliwości

Zobacz podobne tematy :
Odp: Usuniecie tematu

A było regulamin poczytać, a nie tylko kliknąć, że się zna...

3

Super pomoc. Dzieki

idiotka 27 napisał/a:

Super pomoc. Dzieki

Proszę, uściślę, w nowym brzmieniu:
REGULAMIN PORTALU

NETKOBIETY.PL

Z dnia 25 maja 2018 r.

Postanowienia Ogólne.

W przypadku umieszczenia przez Użytkownika postu na Forum, staje się on integralną jego częścią, z czego Użytkownik zdaje sobie sprawę i na co wyraża zgodę.Oznacza to, że Użytkownik nie może żądać usunięcia bądź zmodyfikowania treści swoich wpisów.

W poprzednim było mniej więcej to samo, tylko inaczej ujęte.

5

Tak czytalam. Ale jak sie kilka lat temu zakladalo oczekujac porady, to sie bylo zdesperowanym i sie nie myslalo o ewentualnym czyszczeniu. Widze, ze posty znikaja z forum , wiec może ktoś mógłby usunac.

6

Nawet Cię rozumiem. Mozna by uwzględnić pewne okoliczności. Np. kiedyś posty mogły ratować nam życie (dosłownie i w przenośni), a dziś mogą być kompromitujące. Choćby z tego powodu, że ktoś stał się osobą publiczną. To jeden z przykładów, ale ludzkich spraw ważnych jest więcej i ja to rozumiem.
Można by w takich okolicznościach, albo innych uzasadnionych i udokumentowanych... nie tyle usunąć, co chociaż zmienić.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Usuniecie tematu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024