Witam. Mam pytanie. Jak usunac zalozone przeze mnie tematy i posty. Chcialabym wszystko poczyscic , ale nie widze thtaj żadnych takich możliwości
A było regulamin poczytać, a nie tylko kliknąć, że się zna...
Super pomoc. Dzieki
Super pomoc. Dzieki
Proszę, uściślę, w nowym brzmieniu:
REGULAMIN PORTALU
NETKOBIETY.PL
Z dnia 25 maja 2018 r.
1§
Postanowienia Ogólne.
W przypadku umieszczenia przez Użytkownika postu na Forum, staje się on integralną jego częścią, z czego Użytkownik zdaje sobie sprawę i na co wyraża zgodę.Oznacza to, że Użytkownik nie może żądać usunięcia bądź zmodyfikowania treści swoich wpisów.
W poprzednim było mniej więcej to samo, tylko inaczej ujęte.
Tak czytalam. Ale jak sie kilka lat temu zakladalo oczekujac porady, to sie bylo zdesperowanym i sie nie myslalo o ewentualnym czyszczeniu. Widze, ze posty znikaja z forum , wiec może ktoś mógłby usunac.
Nawet Cię rozumiem. Mozna by uwzględnić pewne okoliczności. Np. kiedyś posty mogły ratować nam życie (dosłownie i w przenośni), a dziś mogą być kompromitujące. Choćby z tego powodu, że ktoś stał się osobą publiczną. To jeden z przykładów, ale ludzkich spraw ważnych jest więcej i ja to rozumiem.
Można by w takich okolicznościach, albo innych uzasadnionych i udokumentowanych... nie tyle usunąć, co chociaż zmienić.