Jesteśmy w tym samym wieku(19l.) a moj chlopak rok starszy od nas.Oboje jej nie lubimy jak z resztą większość jego rodziny(i teraz rowniez moja).Dziewczyna zachowuje się jak jakas gwiazda-oczko w głowie swojej mamusi,z resztą są do siebie podobne.Pije,pali,jara zachecana przez własą matke,obraża własą rodzine(klnie nawet do rodzicow mojego chlopaka)interesuje sie tylko modą i makijażem,ojca traktuje jak bankomat,wyzywa starszą siostre(razem z matką)i nawet do małego synka tej siostry mówią ze jego matka jest szm*tą itp.W tej rodzinie pije się dzien w dzien,jak wraca ze szkoly to pije,zdarzalo sie ze z imprez wracała na kolanach.Najgorsze ze wlasna rodzine traktuje jak smieci przyklad-jej dziadek trafil do szpitala sytuacja powazna rodzina przyjezdza z daleka zeby przy nim byc tymczasem ona wykreca sie od odwiedzin,chodzi na imprezy itd.jak raz ją przymusili do jechania tam to najpierw nie chciala wejsc po czym na szpitalnym przesieradle robila zdj PAZNOKCI(autentycznie potwierdzone info).Pomoc babci w domu tez jej sie w tedy nie chcialo i musielismy z chlopakiem pojechac i pomoc.Ona mowi ze nie mozna nikogo oceniac po wygladzie a potem obrabia wszystkim tylki za plecami nawet najlepszym kolezankom.Obserwuje ja na portalach(zaczekam w czasach gdy jeszcze jej dobrze nie znalam)i to co mnie dziwi i denerwuje od dluzszego czasu to to ze jak wysle jej zdj np ze jetem z kims na imprezie i pojemy alkohol to zaraz ona wysyla mi zdj jak pije,albo jak jestem w kinie to ona albo w ten sam dzien idzie do kina albo w nastepny,to samo jak widze sie z przyjaciolkami(chociaz ona ich za wiele nie ma).Nie chce jej usowac z mediow bo zaraz bedzie wielki foch i obgadywanie ze nstawiam chlopaka przeciwko rodzinie.Niestety czasem musimy sie widziec bo mieszka w domu obok chlopaka i te wszystkie rodzinne spodkania..a mi wypada na nich byc bo juz dlugo jestesmy razem...co o takim zachowaniu sadzicie?Pisalam samą prawde tak jak naprawde to wygląda.
Temat: Kuzynka mojego chłopaka zachowuje się idiotycznie
Zobacz podobne tematy :
Odp: Kuzynka mojego chłopaka zachowuje się idiotycznie
Zajmij się własnym życiem, a kuzynkę zostaw w spokoju. Nie musisz się z nią zadawać.
Odp: Kuzynka mojego chłopaka zachowuje się idiotycznie
Przecież nie musisz z nią rozmawiać. jest fałszywa to nawet bezpieczniej jest się z nią nie zadawać w ogóle