Ojciec jest zboczony!!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Ojciec jest zboczony!!!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Ojciec jest zboczony!!!!!!

Nie wiem od czego zacząć, to, co usłyszałam wczoraj od rodzica, ojca jest przerażające. Jestem na skraju załamania, nie jem i płaczę. I całkowicie nie rozumiem tej całej sytuacji. To obrzydliwe, wstrętne, odrażające! Jestem smutna, zawiedziona i rozgoryczona.  Mój własny ojciec, człowiek, którego uważałam za ostoję, wczoraj siedząc na balkonie, zasugerował mi, że miał sen w którym z nim spałam! Powiedział to z pewnym zawstydzeniem i sam przyznał, że ten sen był dziwny.  To jest obrzydliwe!!! Jak on mógł powiedzieć mi coś takiego?!!
Mam do tego człowieka uraz, obrzydzenie, dobrze, że nie mieszkam już z nimi!

Moi rodzice mają kryzys, nie układa im się od dłuższego czasu, z matką nigdy nie miałam dobrych relacji, jest osobą bardzo apodyktyczną i krytyczną, to z ojcem miałam lepszy kontakt, mogliśmy porozmawiać, pożartować.
Mam 24 lata, nie mieszkam już z nimi, z matką bardzo rzadko rozmawiam, pochowałam ją w myślach, nie była nigdy dobrą matką- wieczne wyzywiska, podnoszenie ręki itd.
A teraz czuję się jakbym straciła i ojca.
W głowie mi się po prostu nie mieści, nie mogę dojść do siebie. Czuję się z tym sama obrzydliwie. Człowiek, który powinien stać na straży moralności, mojego bezpieczeństwa powiedział mi coś, przez co czuję, że zostałam bez rodziców. Tak bardzo mi źle.
Wstyd mi nawet porozmawiać o tym z rodzeństwem, co prawda są starsi ale nie wiem jaka by była ich reakcja.

Nie mogę patrzeć na ojca, nie chcę mieć już z nim żadnego kontaktu.Czuję się jak kompletnie osierocona. Nie mam słów aby opisać to, co czuję.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-06-04 13:56:20)

Odp: Ojciec jest zboczony!!!!!!

Czy ja dobrze widzę ??? Ojciec jest zboczony, bo miał sen ?????  SEN ??? Umiesz kontrolować sny ??? Bo ja bym bardzo chciał. Wiesz co mi się parę dni temu śniło ? Śniło mi się, że spotkałem się ze swoją byłą. No i nie wiem czemu, ale nagle zaczęliśmy się seksić. Patrzę na nią w dół, a ona... ma penisa !! Okazuje się, że zmieniła płeć. Ale tylko tam na dole. No i co dalej ? No dalej się seksimy. A ja przecież wcale nie jestem gejem !!!! OMG !!! Miałem sen !!!! Tzn. że jestem gejem !!!! Jak tu teraz żyć ???

No to jak masz sposób jak kontrolować sny, to ja jestem bardzo chętny. Bo sam sen był całkiem ok, gdyby nie ten penis. Jak to się usuwa ? Jest jakiś senny photospop ?

3

Nie chodzi o to, ze ojciec miał głupi sen, ale chyba rzeczywiście  ma coś z głową, że jej to powiedział. Nie mówi się takich rzeczy swojemu dziecku i autorka ma prawo czuć obrzydzenie. Głupim tekstem włożył jej do głowy  wizje, od której pewniej aż ją cofnęło. Może to tylko głupota zwyczajna, ale autorka długo o tym nie zapomni. Ludzie powinni uważać na słowa, jednym głupim tekstem (nawet jeśli nie ma się czegoś złego na myśli) można ochłodzić relację na lata.

4 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-06-04 14:32:13)

Ja tu sobie wyobrażam nie wiadomo co- po tytule- a tu tylko os en chodzi. Fakt, ze mógł Ci nic nie mówić, zachował się bezmyślnie, ale żeby go od razu skreślać, wyrzec się, bo miał obleśny sen??? Wyobraź sobie, gdy miałam raz chłopaka, wychodzę z toalety i patrze, a jego ojciec stoi w kuchni, masturbuje się i patrzy na mnie pożądliwie. To było obrzydliwe, zboczone i odrażające. Mi sie też czasem śnią takie rzeczy, że wstyd pisać. Z tą różnicą, że ja nikomu nie mówię, a Twój ojciec może nie miał się komu zwierzyć... a, że zawsze mieliście dobre relacje, to wyskoczył z tekstem jak Filip z konopi. Nie usprawiedliwiam go, jedynie domniemam, bo trudno posądzać człowieka o kazirodztwo z powodu snu.
Moze po prostu powiedz ojcu, ze nie powinien Ci tego mówić, bo czujesz się teraz okropnie, ze nie życzysz sobie aby Ci kiedykolwiek opowiadał o takich erotycznych czy intymnych snach, bo jesteś jego córką i to przekroczenie granicy. Skoro macie dobre relacje, to co stoi na przeszkodzie by porozmawiać uczciwie i na luzie. To krepujące, ale unikanie, odizolowanie się to najgorsze co można zrobić. Moze on naprawdę nie miał nic złego na myśli, a zostaliście tylko Wy sami dla siebie i zamiast te relacje budować, to zerwiecie z powodu jego gapiostwa, braku wyczucia taktu, czy głupoty (mam na myśli fakt, że to powiedział)?

5

Entropia napisał/a:

Nie chodzi o to, ze ojciec miał głupi sen, ale chyba rzeczywiście  ma coś z głową, że jej to powiedział. Nie mówi się takich rzeczy swojemu dziecku i autorka ma prawo czuć obrzydzenie. Głupim tekstem włożył jej do głowy  wizje, od której pewniej aż ją cofnęło. Może to tylko głupota zwyczajna, ale autorka długo o tym nie zapomni. Ludzie powinni uważać na słowa, jednym głupim tekstem (nawet jeśli nie ma się czegoś złego na myśli) można ochłodzić relację na lata.

Ona nie jest 14-latką, tylko ma 24 lata. W tym wieku już chyba trudno, żeby ojciec mógł molestować córkę ?? Zrobił głupio jej o tym mówiąc. Może to miał być żart ? Nie wiemy. Nie znamy go. Ale sen to nie jest powód, żeby kogoś uznawać za zboczeńca.

6

wilczysko napisał/a:
Entropia napisał/a:

Ona nie jest 14-latką, tylko ma 24 lata. W tym wieku już chyba trudno, żeby ojciec mógł molestować córkę ?? Zrobił głupio jej o tym mówiąc. Może to miał być żart ? Nie wiemy. Nie znamy go. Ale sen to nie jest powód, żeby kogoś uznawać za zboczeńca.

Molestować to można i 80letnią babcię.

Ojciec nie jest zboczony bo miał sen, może być zboczony- ale nie musi, jeżeli mówiąc to córce czerpał z tego jakąkolwiek satysfakcję seksualną. Możliwym jest, ze po prostu poruszył tę kwestię bo ma do córki zaufanie i traktuje ją po przyjacielsku, koleżeńsku, ot po prostu się zwierzył i już. Tak czy siak w moim odczuciu powinien przemilczeć tę kwestię,  jak odczuwał potrzebę zwierzenia sie z tego powinien iść do kolegi, a nie do córki, wobec dzieci, nawet jeżeli traktujemy je po koleżeńsku powinniśmy mieć zawsze odruch ochronny (no chyba, ze dziecko w czymś przewiniło) i nie obciążać dziecka takimi informacjami, które nie muszą być wyjawione, a mogą je bardzo skrzywdzić

7

Mnie sie kiedyś śniło, że ojciec strzelał do mnie z broni palnej, a innym razem śnił mi się seks z siostrą - nie uważam, żebym była zboczona, nie mamy wpływu na to, co nam się śni.

Fakt, ojciec mógł darować sobie szczegóły snu, ale nie zrobił tego i nic na to nie poradzisz. Uważam, że zereagowałaś zbyt gwałtownie.

8 Ostatnio edytowany przez Biały (2018-06-04 14:56:00)

szokiniedowierzanie napisał/a:

Nie mam słów aby opisać to, co czuję.

Po co komu słowa, kiedy są wykrzykniki?

Jestem zszokowany tą historią i jej nie dowierzam.

wilczysko napisał/a:

No to jak masz sposób jak kontrolować sny, to ja jestem bardzo chętny. Bo sam sen był całkiem ok, gdyby nie ten penis. Jak to się usuwa ? Jest jakiś senny photospop ?

Wiem, że nie pisałeś na serio ale świadome sny są jak najbardziej możliwe i nie takie znowu trudne do wywołania, sam się w to kiedyś bawiłem.

9

Cyngli napisał/a:

nie mamy wpływu na to, co nam się śni.

Naprawdę tak myślisz?
Jasne, że swiadomie nie wywołujemy swoich snów, ale są one projekcją naszego umysłu, naszych myśli, także nieświadomych intencji, więc poniekąd mamy jednak wpływ na to, co nam się śni. Nie bagatelizowałabym snów i ich znaczenia.
Temat wydaje mi się naciągany, bo to oburzenie autorki jest dla mnie zbyt przerysowane, ale warty pociągnięcia z powdów snów właśnie. Nie pamiętam swoich snów, ale pamiętam, jak opowiadałam o niektórych po przebudzeniu, wcześniej siostrze, potem przyjaciółce, z którą mieszkałam a teraz mężowi. Często nie rozumiem sensu i znaczenia swoich snów od razu, ale po pewnym czasie są tak oczywiste.
Np. sen Wilka, o którym opowiadał, jeśli jest prawdziwy, to w kontekście przeżywanych problemów, jest dość czytelny w interpretacji.

10

Ojciec trolla zapewne jeszcze nie wie,że mu się cokolwiek śniło.
O ile trolle mają ojców big_smile

11

Na fioletowym forum, którego nazwa zaczyna się na W też jest ten wątek. Ale tam pojawiają się jeszcze niedowierzajace przyjaciółki.

12 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-06-04 15:40:00)

Nirvanka87 napisał/a:

Możliwym jest, ze po prostu poruszył tę kwestię bo ma do córki zaufanie i traktuje ją po przyjacielsku, koleżeńsku, ot po prostu się zwierzył i już. Tak czy siak w moim odczuciu powinien przemilczeć tę kwestię,  jak odczuwał potrzebę zwierzenia sie z tego powinien iść do kolegi, a nie do córki, wobec dzieci, nawet jeżeli traktujemy je po koleżeńsku powinniśmy mieć zawsze odruch ochronny (no chyba, ze dziecko w czymś przewiniło) i nie obciążać dziecka takimi informacjami, które nie muszą być wyjawione, a mogą je bardzo skrzywdzić

Moja matka też mi się zwierzała z zawstydzeniem z intymnych sytuacji, do czego ją ojciec zmuszał, że ją zgwałcił itp. Jako dziecko nie powinnam takich rzeczy wiedzieć, ale mama nie wpadła na to, że to dla mnie trauma. A zaznaczam, że byłam dzieckiem, nie dorosłą osobą. Mama nie czerpała z tego satysfakcji. Po prostu była bardzo samotna i nieszczęśliwa. Nie miała się komu zwierzyć, do nikogo nie miała zaufania, byłam jedyną osobą, jakiej mogła to powiedzieć... wg jej mniemania. Robiła to z bezmyślności, z zaślepienia we własne problemy. Nie miała złych intencji, a wyszło jak zwykle wink .
Dlatego jestem skłonna uwierzyć, że ktoś może coś chlapnąć jęzorem nie myśląc o konsekwencjach.
Też mnie zaskoczyła reakcja autorki... taka gwałtowna i wyolbrzymiona, zważywszy, ze ma już 24 lata. Zakładam jednak, że historia jest prawdziwa.

13 Ostatnio edytowany przez szokiniedowierzanie (2018-06-04 15:58:58)

gojka102 napisał/a:

Jesteś bezczelna. Radzę poszerzyć horyzonty, różne rzeczy się dzieją na świecie, rozumiem, że ofiary kazirodztwa czy pedofili też nazywasz "trolami", bo się to w twoim małym mózgu nie mieści, że ludzie dopuszczają się okropnych rzeczy? Szczyt ignorancji!

14

gojka102 napisał/a:

Jesteś bezczelna. Radzę poszerzyć horyzonty, różne rzeczy się dzieją na świecie, rozumiem, że ofiary kazirodztwa czy pedofili też nazywasz "trolami", bo się to w twoim małym mózgu nie mieści, że ludzie dopuszczają się okropnych rzeczy? Szczyt ignorancji!

Ojej!
Troll się zdenerwował bo kiepsko nazmyślał i nie uwierzono mu:)
A ja radzę się starać bardziej na drugi raz.
Trochę mnie emfazy-będziesz wiarygodniejsza  i kto wie...? smile

15

gojka102 napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Ojej!
Troll się zdenerwował bo kiepsko nazmyślał i nie uwierzono mu:)
A ja radzę się starać bardziej na drugi raz.
Trochę mnie emfazy-będziesz wiarygodniejsza  i kto wie...? smile

Nie zachęcaj, bo jeszcze naprawdę coś wymyśli... tongue

16

Biały napisał/a:

Wiem, że nie pisałeś na serio ale świadome sny są jak najbardziej możliwe i nie takie znowu trudne do wywołania, sam się w to kiedyś bawiłem.

Tak ???? To byłby prawdziwy "święty Graal" !!! Tyle nocy zmarnowanych...

Opowiadaj jak się to robi !!!

17 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-06-05 11:40:38)

tajemnicza75 napisał/a:

Moja matka też mi się zwierzała z zawstydzeniem z intymnych sytuacji, do czego ją ojciec zmuszał, że ją zgwałcił itp. Jako dziecko nie powinnam takich rzeczy wiedzieć, ale mama nie wpadła na to, że to dla mnie trauma. A zaznaczam, że byłam dzieckiem, nie dorosłą osobą. Mama nie czerpała z tego satysfakcji. Po prostu była bardzo samotna i nieszczęśliwa. Nie miała się komu zwierzyć, do nikogo nie miała zaufania, byłam jedyną osobą, jakiej mogła to powiedzieć... wg jej mniemania. Robiła to z bezmyślności, z zaślepienia we własne problemy. Nie miała złych intencji, a wyszło jak zwykle wink .
Dlatego jestem skłonna uwierzyć, że ktoś może coś chlapnąć jęzorem nie myśląc o konsekwencjach.
Też mnie zaskoczyła reakcja autorki... taka gwałtowna i wyolbrzymiona, zważywszy, ze ma już 24 lata. Zakładam jednak, że historia jest prawdziwa.

Moja matka też od najmłodszych lat uczyniła ze mnie swój obiekt zwierzeń i żalów na to jak ma wulgaryzm życie z moim ojcem. Na szczęście kwestii seksu nie poruszała. Ale i tak mi zryła tym psychikę i z tego w dużej części wynikają moje problemy w relacjach z facetami, i w ogóle z kwestią męskości.

18 Ostatnio edytowany przez pannapanna (2018-06-05 11:00:02)

wilczysko napisał/a:
tajemnicza75 napisał/a:

Moja matka też od najmłodszych lat uczyniła ze mnie swój obiekt zwierzeń i żalów na to jak ma przejebane życie z moim ojcem. Na szczęście kwestii seksu nie poruszała. Ale i tak mi zryła tym psychikę i z tego w dużej części wynikają moje problemy w relacjach z facetami, i w ogóle z kwestią męskości.

Moja też sobie ze mnie zrobiła kloakę na swoje gówno. Opowiadała jak to nachlany ojciec chce z nią uprawiać seks a ona nie chce ze śmierdzącym. Jak trochę podrosłam to znalazła sposób żeby unikać z nim seksu namawiając go aby uprawiał ten seks ze mną. Na szczęście do tego się nie posunął.

A wracając do wątku to jak najbardziej może być on prawdziwy i jak najbardziej rozumiem szok osoby która usłyszała od swojego ojca coś takiego.
Zwłaszcza jeśli dotychczas stosunki były dobre i przyjacielskie. Naprawdę córka w żadnym wieku nie chce wiedzieć że jest obiektem marzeń erotycznych jej ojca.
Sny produkuje nasz własny mózg więc nie są one dobierane randomowo.

Autorko jeśli jesteś prawdziwa - współczucia z powodu tej sytuacji. Na twoim miejscu zareagowała bym pewnie tak samo. Bycie dzieckiem swojego ojca powinna dawać poczucie bezpieczeństwa a ty pewnie poczułaś się zagrożona.
Twój ojciec jest po prostu głupi że ci o tym powiedział.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Ojciec jest zboczony!!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024